tåg 96 till gällivare.

Sticker till Gällivare ett tag.


Trästockfestivalen.

Helgen var riktigt kul. Vi fick ett soligt Skellefteå, nätterna var däremot alldeles för kalla, och när man bara har en filt över sig och sover i ett trasigt tält så är det inte lika roligt. Förutom det så var stämningen på topp och det var en massa trevliga människor där. Blev även lite kär i helgen, i Thomas Stenström, han är så otroligt bra! Nu ska jag lyssna på honom och försöka sussa, ska nämligen upp tidigt imorn och åka med morgontåget till Gällivare.


fina fina sommar

Ännu en solig dag i Luleå, så spenderade lite tid på Gültza med Elin och Sofia idag. Sedan mötte vi upp Ida för att åka på wrap-jakt som resulterade i gratis lunch på McDonalds. Efteråt gick jag och Elin på stan med Emelie en sväng, det slutade med att jag hade 600kr mindre på mitt konto och tre nya tröjor i min garderob. Hoppas på ännu en solig dag imorgon och ett soligt Skellefteå i helgen.
 
Nu ska jag kolla klart Criminal Minds och sen krypa ner i sängen med min lurviga lilla bebis.

Måndag i lulestad.

Kom hem till lägenheten för en liten stund sen och ligger just nu i sängen och kollar criminal minds och myser med Malou. Har varit riktigt fint väder idag och jag har kunnat gå omkring i shorts och linne till sent på kvällen. Har gjort ett besök på friends, ett på max och ett på bbb ikväll med fina tjejer. Har varit en fin måndag förutom att Philip for hem idag och jag tror inte att min säng någonsin har känts såhär tom som den gör just nu..


tankar om framtiden

Igår satt jag och kollade på lite olika utbildningar och som alltid när jag gör det så får jag ångest, ångest över mina betyg. Nu påstår jag inte att mina betyg är kassa men dom är mycket sämre än vad dom hade kunnat vara. Men jag kan inte plugga, jag har varken ork eller koncentrationsförmågan för det. Jag har varit hälften lat, hälften less då det gäller skolan hela 1an och 2an. Jag har inte spenderat många timmar på att plugga men nu i 3an ska det bli ändring på det. Så säger man iofs alltid men nu är det allvar, jag måste få hyfsade betyg för att kunna ta mig in på någon utbildning jag vill gå, för det närmar sig nu.

Men jag tycker att allt det där med att välja skola är så jobbigt, att bestämma sin framtid så tidigt inpå livet. Inte vet väl jag vad jag vill göra när jag är 40+. Jag vet ju inte ens vad jag vill göra nu. Gymnasievalet var något riktigt svårt, det här är ungefär 1000 gånger svårare. Jag har funderat på vad jag vill gå sedan några år tillbaka och jag vet fortfarande inte. Och de utbildningarna jag kollar på skiljer sig väääldigt mycket från varandra, från fastighetsmäklare till polis, psykolog till journalist.
Snart börjar skolan igen och det gör mig ingenting, på nått sätt känns det skönt. Det känns bra att få återgå till vardagen, till rutinerna, till att ta tag i träningen igen och skaffa jobb. Skolan känns inte som något jobbigt nu, jag har bra klass och vi är klara med dom kurserna jag ogillat som mest. Det enda negativa med skolstarten är att sommaren övergår till höst och sen vinter, och att detta beslut om utbildning måste göras. Jag hade velat gå i 3an i sisådär 3 år, bara så jag har mer tid på mig att bestämma min framtid. För just nu är den för nära.

Luleå.

Har befunnit mig i Luleå tillsammans med Philip sedan i tisdags. Har bara tagit det lugnt hela dagarna, sovit på tok för många timmar och kollat en massa film. Jag håller dock tummarna för att jag lyckas släpa med honom på bio ikväll för vill gå och kolla cockpit. Vi blev även hundvakt under veckan då min mor och bror flög ner till Göteborg, så fina Malou gör oss sällskap här i min lilla lägenhet. Nu ska jag få upp Philip ur sängen och göra nått vettigt av den här dagen, till exempel fixa punkan vi fått på bilen...


Lördagen var fin.

For ut och levde rövare med mina fina tjejjor.


vi firade midsommar i fina piteå

Drog ner till Piteå med några fina vänner för att fira midsommar. Vi var åtta stycken som hyrda bungalow på havsbadet och vi var långt ifrån de enda, bungalow-området kryllade av gällivarebor och helgen var hur rolig som helst! Bästa helgen på riktigt länge. Vi hade tur med vädret och det kändes äntligen som sommar på riktigt, så på självaste midsommar kunde jag springa omkring i klänning och klackar. Vi lämnade inte havsbadet på hela helgen, men det behövdes inte för hade hur kul som helst på havsbadet med alla bekanta ansikten. Min återfunna kärlek för Gällivare har inte släppt än och insåg bara än en gång då vi var där, varför jag älskar hålan så mycket. Söndagen var en pina och att kliva upp tidigt på morgonen för att städa innan utcheckningen var allt annat än roligt. Men det var det såå värt. Nu är det bara att vänta tills nästa år.
 
 

RSS 2.0