Måndag.

Anlände till Luleå imorse, var tjorv med tåget igår så jag och Evelina lämnade Gällivare imorse först. Helgen har bjudit på go'middag på Olles med mina fina vänner, umgåtts med min fina pojke och gjort ett besök på Ikea med min fader. Och jo, jag fick körkort i fredags! Gode skönt kan jag meddela och bättre sent än aldrig. var lite orolig för att göra uppkörningen här i Luleå men det gick ju bra som tur var. Nu kan jag glömma allt som heter körlektion och körkortsteori. Nu ska jag kika lite tv och sen kila iväg till skolan för lite marknadsföring och matte.


back.to.school.

Imorgon börjar skolan igen och det känns faktiskt inte jobbigt alls, längtar att få tillbaka rutinerna igen. Vet dock att jag kommer ångra mig ganska snabbt när skolarbetena börjas lägga på hög.
Mitt sista sommarlov har varit helt okej, men känns inte som att jag gjort så mycket. Midsommar i Piteå och trästocks var nog det roligaste. Det bästa har dock varit att jag kunnat spendera en hel del tid med min favorit kille uppe i Gällivare.
Sista sommarlovshelgen har spenderats med körkortsboken, dock med ett litet uppehåll för att fira min fina vän Elin igår. Nu ska jag kika lite tv, mentalt förbereda mig för morgondagen och sen sova gott min sista sommarlovsnatt. Godnatt.


Var på kalas.

Var i Luleå förra veckan, umgicks med fina vänner och gick på lulekalaset. Har nött sönder låten Lyckligare nu och till min stora glädje så spelade Linnea Henriksson på fredagen. Missade dessvärre Kapten Röd då jag bestämde mig för att inte kalasa på lördagen, min tv och säng kändes mycket mer lockande.


stockholm.

PDOL är en tradition men i år bestämde vi oss för att skita i det. Natten till fredag bestämde jag och Philip oss för att åka till Stockholm istället så på morgonen satte vi oss på planet ner dit. Väl på Arlanda mötte vi upp Robin som också skulle göra oss sällskap under helgen. Vi bodde på ett fint hotell, gick runt på stan, gick på bio och tog det bara lugnt. Det kändes tusen gånger bättre än att svina runt i Piteå.
 

RSS 2.0