kalla på kapten



Sitter i husvagnen på pitehavsbad nu. Har hunnit med att träffa några pojkar i Norrfjärden efter att ha varit och grattat morfar och var nyss ut och träffade Emma en sväng. Nu blire film och godis! Nahaaaajs.


svar på kommentar



Nej, det var inte målat, det är en riktigt tatuering! Jag har två tatueringar, den på insidan av armen som jag gjorde i januari och så har jag en på foten som jag gjorde förra året i juni.

På armen står det: allt för min lillebror. Innebörden med den tatueringen är väl inte så svår att förstå.
På foten står det: this too shall pass. Och förklaringen på det hittar ni HÄR.


Isolophobia - the fear of being alone





Måndag i LÅ. Började med att vakna upp bredvid en fin, fortsatte med lägenhetsvisning och middag med papi och avslutades med Emelie "djurplågarn" och Alice, på en filt på Mjölkudden. Hann även träffa Pierre, äta paj på max och pommes på donken. Är hur trött som helst nu och imorn drar jag ner till Piteå med Emsie och blir kvar där till söndag. Taggar Veronica på lördag!!


förvirrad tjej, hej.



hej ångest..

Vi blev inte så långvariga på trästocks. For hem redan på fredag 05.35 på grund av, lesshet, trötthet, ångest och längtan efter att komma hem till ens egna säng. Vi kom iaf fram till att man bör fara på torsdagen nästa gång för då är alla som mest taggade, fredag är alla bara trötta och slitna. Och en annan grej också. Peace and Love nästa år? Tror inte det.






















Och jo, jag är förjävla less på mig själv, hejdå.


jag vänder blad



Gör som resten av Luleås befolkning och drar ner till Skellefteå och Trästocksfestivalen. Blir nog grymt! Nu väntar en helg med massa härliga människor, musik och tältning. Tjarråå.


champagne showers


cha cha bloggen



Cha bitches! Vi drar till Piteå nu för lite familjemiddag i Norrfjärden. Blir fett.
xoxo, vi vet att ni älskar oss.


jag ska skratta och le


5 bekännelser

1. När jag var liten var en av mina största drömmar att få vara svart, bo i ett ghetto och ha värsta gangster-pojkvännen som slogs och hade sig. Jag tyckte det verkade vara ett coolt liv, hade nog sett för mycket film. Den drömmen slog aldrig in. Konstigt.
2. Jag hatar när folk snyter sig offentligt. Det värsta är gamla tanter som har en näsduk i fickan som de plockar upp, snyter sig i, lägger tillbaka i fickan. Usch. Jag snyter mig typ aldrig, fastän jag är riktigt förkyld, försöker undvika att göra det för hatar det. Vet inte varför egentligen.
3. När jag var yngre så ville jag ha en apa, jag tjatade på min mamma och pappa i typ ett år. Vi hade ett rum på nedervåningen som vi inte använde till nått speciellt så jag tjatade på dom att vi skulle göra om det så jag kunde ha min apa där. Jag var helt säker på att det skulle gå och att mamma och pappa skulle gå med på det till slut. Men det gjorde dom inte, vilket inte var så konstigt. Efter ett tag så insåg jag nog själv också att det inte hade funkat så bra med ett zoo hemma.
4. Jag har nog haft dom flesta husdjur som finns, vi har till och med haft hönor på gården som knallade omkring lösa på gården då och då (och vi bodde ändå centralt). Jag hade alltid nya idéer om husdjur jag ville ha så hängde mycket på blockets "djuravdelning", släpade med mamma för att kolla på diverse djur som jag ville ha. Sen insåg jag att husdjur är onödiga, förutom min kisse Busan och byrackan Malou som vi har nu. Men alla andra.
5. Jag älskar Håkan Hellström. Inte bara för hans musik utan för vad han symboliserar för mig, vänskap. Hans musik har följt mig i 4 år och då jag började lyssna på honom hade jag dom bästa vännerna man kunde önska sig, vi var nästan främlingar som helt plötsligt blev riktigt tajta. Vi lyssnade alltid på Håkan, hans musik symboliserade sommarn för oss. Det var under den tiden som jag lärde mig vad riktigt vänskap var, vilket är lätt att glömma när man har så mycket ytligt runt om sig. Men han påminner mig.

skrivsug till tusen




hela havet stormar



Dagen började på Udden med Isabelle, Matilda och Julia. Vi solade i lite mer än 2 timmar och sen blev det alldeles för tråkigt så jag och Isabelle gick till Mat&Prat och köpte varsin god ceasarsallad. Kvällen spenderades med Pierre, vi satt mest bara och pratade vi hamnen och så.
Nu ska jag kolla klart The Tourist och sen sussa, är galet trött. Imorn väntar mest troligt en fika med Otto som äntligen pallrat sig hem.


I want you in my bed

Kom hem för ett tag sedan, kvällen började på Donken med Emelie där Oskar och Sara sedan kom och hämtade oss ifrån. Vi for till Karl där det var några pojkar. Efter ett tag hoppade vi in i bilarna och drog bort till Bensbyn för att plocka upp Lisa, ett till besök på Donken, lite road-kill och så vidare. Klockan blev mycket och ögonen blev tunga så fick skjuts hem av Linus.

Nu ska jag sussa för att orka upp imorn och bege mig till udden för lite solning, ska nämligen bli bra väder så tummen upp för det! Godnatt.


jag är jävla bra på att sätta mig i jobbiga situationer

"Sommarlovet är som livet, när halva gått får man en medelålderskris och får ångest över att man inte hunnit göra allt man velat" - Otto Nilsson

Så vaknade jag imorse, av att Otto ringde och var lite poetisk. Dags att komma hem nu Otti!
Vaknade för övrigt upp bredvid Emlan, som jag ska och möta upp på ett tag igen. Gårdagen spenderades hemma hos Anna med massa fina pojkar och flickor. Min kamerasladd är på vift så bilder kommer någon annan dag.
cha, cambilder från igår.

Nu ska jag ta en powernap innan det är dags att göra sig iordning och knalla iväg till Donken.


jag saknar livet som vi hade

Det är läskigt att tänka tillbaka, bara ett år tillbaka ungefär. Det har hänt så sjukt mycket saker sedan dess. Om man tänker på alla kvällar, allt folk, oss tjejer och somrarna i piteå. Det är saker som aldrig kommer tillbaka. Sen Hedskolan och 9A, det känns som att vi när som helst ska in i klassrummet och ha lektion igen. Det har gått mer än ett år nu, men det känns som igår. Fastän man inte träffat varandra på hur länge som helst så känns det ändå som nyss då man väl ses.
Allt har förändrats så, men man ser det bara då man väl är här. Jag saknar våra kvällar som började hos Emma och fortsatte iväg på nån fest med alla oss tjejer. Men vänskaper har brutits och det är inte samma sak längre.
När jag är i Luleå så tänker man som inte på allt det här men när man väl kommer hit så blir allt så tydligt. Jag ångrar hur jag spenderade min sista tid här innan jag flyttade. Jag började toffla och låste in mig med honom, det ångrar jag nu, det var inte värt det. Jag önskar att jag kunde spola tillbaka, göra om, göra rätt. Jag gick bara och väntade på att det skulle bli augusti, jag glömde ta vara på tiden.
254273_108029899291729_100002541591536_71055_6954881_n_large
Men jag har ett nytt liv nu, som visserligen är lite ivägen för det gamla. Men jag är glad att jag får dela allt det här med min bästa vän, att vi än en gång går igenom förändringarna tillsammans.
Jag är bara glad att jag är fri nu och att jag har hela livet framför mig. Och jag börjar med det i sommar, genom att göra den till den bästa hittills.

onsdag 6 juli 2011

Är fortfarande i Gällivare, sitter för tillfället i min brors rum och kollar på gamla bilder med hunden och katten som sällskap. Hittade några från då vi var i Grekland för 3år sen. Det går inte att beskriva hur jävla sugen jag är på att sätta mig på ett plan och dra ner till nån varm strand i ett varmt land.
Och lite övrig info: Idag är det exakt 7 månader kvar tills jag fyller år och jag kommer aldrig lyckas ta det där förbannade körkortet eftersom jag inte är i Gällivare allt för ofta och sådär. Men igår var jag iaf och övningskörde för första gången (!!!). Jag dog inte och jag körde inte på nånting så det gick väl helt ok.

för jag kommer aldrig låta dig få se mig svag


cha, en bildbomb dårå



































jag älskar sommar.


en fredag och en lördag

I fredags blev inget som vi riktigt tänkt oss. Kvällen spenderades mestadels av tiden med Emelie, Niklas och Christoffer. Vi vandrade, for till Björx, segade och hatade kvällen. Sen bestämde vi oss för att dra till Niklas så André och Oskar kom och plockade upp oss och skjutsade oss till Notviken. Humlan låg i bagaget och när vi sedan skulle kliva ut ur bilen och gick och öppnade där bak för att släppa ut honom så fick vi oss ett skratt (bild finns nedanför). Vi var iaf hos Niklas till strax efter 7 på morgonen då jag och Emelie gick till Donken för att äta frukost. Hos Niklas hände det en del grejer, orkar inte förklara allt. Kan säga att vi stod alla med varsin kniv i handen, jag fick tillfälle att skrämmas (som jag älskar så mycket), spöken och rädda barn.

han hade klätt av sig och bundit fast sig, kan då verkligen inte ha sett så bra ut om någon for förbi då vi öppnade bagageluckan! vad ska man säga om den där pojken... haha





Idag blev det inte mycket gjort. Var helt död efter gårdagen så sov till typ 4, sen blev det att åka ner till stan för att möta upp Emsie. Massa folk for till Boden men vi sket i det. Vi tvingade ut Luusua och så for vi till Oskar och fick upp honom ur sängen, cyklade till Örnäset och degade lite. Kvällen slutade tidigt och lika var ju bra det, är hur trött som helst. Imorn åker jag till Gällivare. Min fina Madelene flyttar nästa vecka, hela vägen ner till Sundsvall så måste hinna umgås med henne innan hon far!

jag och min fina idag


vi hade ju en skolavslutning kom jag på

Kom på att jag inte hade lagt upp bilderna från skolavslutningen. Blev dock inte så många bilder, var mest från början av kvällen då vi var lite folk hemma hos Anton och käkade, hade det trevligt och så.
















lö-ö-ö-ördaag

Ska alldeles strax bege mig ner mot staden och hitta på nått bus. Hörde rykten om Boden?! Återstår att se. Ska berätta om gårdagen som inte riktigt blev som planerad sen också, samt bjuda på lite bilder från senaste tiden, nu när jag äntligen haft ork att he in dom på datorn och fixat och trixat. Men nu: staden.


har förresten bytt ring nu, äntligen.


RSS 2.0