-

idag känns livet riktigt bra!


kanoners



Kvällen igår var riktigt kul! Spontanitet och trevliga människor.
Började med att jag, Bella och Elin var hos Elin. Sen blev det att gå ut träffa lite folk för att sedan gå vidare till Arvid där massa pojkar var. Efter det skulle några på krogen så då skjutsade Viktor och Joel oss till mbgt. Var en massa folk där men jag och Isabelle stannade dock bara en halvtimme ungefär innan Daniel kom och hämta oss. Blev att köra runt lite överallt och kika, skjutsade folk och så. Sen blev det att åka hem.



Idag är ingen vanlig dag

Ska ta och göra mig i ordning nu för att sedan bege mig ner på stan med Elin för att köpa en present till Arvid. Han fyller hela 18 år idag så ett STORT GRATTIS till honom!


fredag - LOV

ÄNTLIGEN LOV! Slutade redan innan 12 idag. Det går bort lektioner för oss nästan varje dag så slutar oftast väldigt tidigt nu för tiden och det gillas grymt mycket.

Våren än påväg till vårt land, det gör mig glad. Okej, det kanske inte märks på kylan som vi har nu, men den är påväg. Den kommer komma och ge mig ett leende på läpparna. Göra min vardag lite mindre grå och kall. Den behövs nu...


gammal bild

Funderar för övrigt på att ta och bli brunett igen.

lever i fel tid

Framtiden väcker oroliga känslor
Får mig att irra omkring i en tid
Som inte ens existerar
 
När min själ blir alltför vilsen
Blir det förflutna en trygghet
Som man kan hålla fast vid
I motvind
Men som kan bli ett hinder
I medvind
 
Jag kommer inte till min rätt
I någon av dessa två tidevarv
Och glömmer att det faktiskt finns
Ett tredje:
Nuet



bjuder på en gammal bild


2008 bildbomb

Satt och kollade igenom massa bilder och bilderna från 2008 drog tillbaka mig till den tiden. Så jag tänkte ta och dela med mig av några av de flera 100 bilderna jag har från det året.




























9A är bra tralallalaa

Redan torsdag imorgon! Vars tar tiden vägen?!


Idag satt jag, Niklas, Simon och Sakarias i svenskan och pratade när Simon fick för sig att gå ut lite. Eller något...

Ska nog ta och bege mig till Madelene strax, där hon och Elin befinner sig. Maddepaddeplask åker till Härnösand på fredag så måste ju hinna träffa henne lite innan.
puss


tisdag - bara att bita ihop

Sista veckan innan sportlovet nu, bara att bita ihop de sista dagarna nu. Känns måttligt skönt med lite ledighet nu. Men innan man får det har vi fysikprov imån och SOinläming på fredag. Har inte ens börjat plugga till provet än och är inte ens halvfärdig med brevet så börjar känna mig lite stressad. Men det löser sig, det gör det alltid.


gullig bild på Per och Isabelle när vi gick hem från skolan igår.

Kan meddela er alla om att det är förjävligt kallt ute för tillfället. GAAAH! WHY GOD, WHY??!!!!!! Hate it, hate it, hate it! Fattar ni vinken? Jag hatar kyla...
Men nu äre snart vår och det gillas grymt mycket, tiden går snabbt. FÖRJÄVLIGT SNABBT NU FÖR TIDEN! Det är nästan lite läskigt hur snabbt tiden går.
En annan läskig grej var att igår kom jag på att det här är ju sista terminen i 9an, jag har som tänkt att vi har en till :O Så gymnasiet är ju närmare än jag tänkt mig. HJÄLP. Innan jag vet ordet av det kommer jag befinna mig nere i Luleå, ensam i en lägenhet.

cpbarn


Måste bara säga att vi INTE är normala.

inte Elin och Daniel heller för den delen.


gårdagen

Igår började kvällen med att Isabelle kom hit. Vi chillade och for sedan vidare till Emma där det var massa flickor. Vi åt paj, popcorn och ostbågar/krokar, spelade spel och kikade tv. Jag, Evve och Carro begav oss sedan ut i kylan och traskade iväg till Elin. Där var hon, hennes syster och några pojkar. Evelina och Caroline for nästa direkt och vi andra satt i köket och spelade kort och skrattade åt Selam som var sjukt dålig på bluff.
Pojkarna for, Ida somnade i soffan och jag och Elin låg i sängen och pratade. Sen kom Joakim och efter ett tag kom min mor och plockade upp mig.
That's it.

Nu blev min film klar så ska ta och kika den.

he he

10 saker

10 saker jag längtar till

1. gå ut 9an
2. flytta till luleå
3. sommaren
4. sommarlovet
5. pdol
6. skaffa lägenhet
7. att fylla 18
8. att få solbrända ben
9. åka utomlands
10. bli lycklig

10 saker jag älskar

1. mina vänner
2. min bror
3. att vara utomlands
4. sommaren
5. göteborg
6. piteå
7. sol & bad
8. musik
9. festivaler
10. känna lycka

10 saker jag hatar

1. vintern
2. förlora människor som betyder
3. kyla
4. skolan
5. falska människor
6. att vara rastlös
7. stress
8. känna sig tvingad till saker
9. vara blek
10. inte känna lycka

10 saker jag vill

1. resa mycket
2. bli rik
3. flytta
4. få sommarlov
5. vara bra på att sjunga
6. bli skribent
7. känna frihet
8. dö utan att ha nått att ångra
9. inte vara rädd för att ta risker
10. känna lycka


med söta flickor

Sitter hos den här snyggingen och chillar järnet med henne och Isabelle. Caroline for för ett tag sedan efter att filmen tog slut. Nu är 1an och OS påslaget på tvn, Isabelle masserar Evelina och jag nöter datorn. Festlig fredag med andra ord. he he.

fredag - I'm in love

Kom ut ur duschen för en liten stund sen. Ska göra mig i ordning nu och sen bege mig till Evelina. Imorgon har vi match och jag har pepp som fan, det gillar vi.

ett år sen idag, tiden går ruskigt snabbt.

Nu ska jag lägga på ett kol.
puss


torsdag

Fredag imorgon, det gillas grymt mycket! Veckorna går ruskigt snabbt. Men det är bara bra, sommaren kommer bara fortare då. Dock känns det samtidigt lite läskigt, för i sommar tar jag mitt pick å pack och flytter bort från Gällivare, från tryggheten.

Idag for jag en sväng på stan med Evelina. En väldigt kort sväng, på lindex och mondo. Jag fick med mig ett par riktigt fina jeans hem och hon ett finfiiint halsband. Så lite shopping blev det ju iaf. Jag har även hittat en kjol, ett linne och en väska som jag ska slösa mina pengar på. Älskar nya kläder, hatar att slösa pengar. Det går inte riktigt ihop...

Kass bild, men den får duga.

Nu ska jag kika film med min broder och sedan studsa i säng. Sovmorgon till 10.05 väntar imorgon, det gillas.
puss

friluftsdag

Det blev lite ändrade planer igår. Elin följde med istället för Emma på bingon igår. Tyvärr vann vi inget, lite surt men aja.

Idag hade vi friluftsdag på dundret. Då blev det en massa madrassåkning för mig och Emma. Så fick vi sällskap av Filip, Robin, Felix, Mathilda och några också. Trevligt men lite småkallt. Hatar kyla.




Efter dundret for jag och Emma till henne och chillade där en stund. Kom hem för inte så längesen och ska ta och göra mig i ordning nu för ska på badet och sola en kvart och sen kommer Emma dit så ska vi bada. Najs najs.
puss


BINGO!

Satt just och läste lite gamla inlägg som jag skrivit så kom jag till det här, det fick mig verkligen att tänka tillbaka på den där tiden. Har inte tänkt på det på länge men nu kom minnena tillbaka. Ett gäng med saknad!

Ikväll ska jag och Emma åka med mami till malmberget och spela bingo. he he. Ni får hålla tummarna för mig!

Nu ska jag läsa min nya engelskabok, the kite runner.
puss


gårdagen

Igår kändes det som att jag hann med hur mycket som helst!
Det började med att jag slutade redan 11.35, då tog jag med mig Emma så gick vi på Nittaya där hon bjöd mig på lunch (birthday gift).
Sen kom Isabelle då gick vi på runt på stan några vändor. Jag fick en ny eyeliner av henne (birthday gift) och inhandlade nya leggins (big need).
När jag kom hem var klockan vid 3, en timme senare blev det att bege sig över till Madelene. Vi skulle göra so;n men fastnade framför datorn istället. Sen gick vi ner på stan för jag skulle köpa en ring jag kollat på tidigare. Innan vi gick tillbaka till henne igen gick vi på konsum och köpte päronkräm för att ha nått att äta efter vägen. he he.
Väl tillbaka hos henne blev det att göra lite so, för min del iaf. 
Sen for jag till träningen, kollade dock bara för är sjuk.
Efter det kom mami och hämtade mig, for på ica, statoil och sen hem för att kika tv tills det var dags att sussa.
That's it!




hos M:et

Sitter hos Madelene, skulle göra so;n men vi fastnade framför datorn och har kollat på lite gamla bilder och jag tänkte dela med mig av några söta.





Nä nu måste vi fan ta tag i so skitet och sen kila ner på stan så jag kan köpa den där ringen jag kollat på.
pusstjing

söndag - en dag av ångest

Hatar söndagar, man gör oftast ingenting förutom att ha ångest inför morgondagen. Men idag är det alla hjärtansdag. Sjukt onödig dag ifall ni frågar mig. Aja, affärerna tjänar ju på det iaf.



Nu ska jag kila ner och äta lite smörgåstårta innan jag kryper ner i sängen och slår på en film.
puss

-

hatar livet idag...

hyffsat less

Jag har gett upp nästan allt. Jag har lämnat det mesta bakom mig. Jag blickar framåt nu, så mycket att jag inte riktigt bryr mig om att leva i nuet. Jag vill bara gå vidare. Är less på vars jag står. Jag har låtit allt rinna ut i sanden för att lättare ta mig vidare.

lördag

Igår blev det inte att göra nått speciellt. Vi som hade planer som hade blivit great men som vanligt blir det inte som man tänkt sig. Vi tänkte hyra bastun hos Evve och chilla järnet och ha trevligt men det gick inte. Så jag och Isabelle var iaf hos mig ett bra tag, sen gick vi ut och mötte Patric för att sedan bege oss till Arvid där kvällen spenderades.


Just nu sitter jag hemma vilket jag verkligen inte har lust med. Funderar på att fara och hitta på nått. Vad återstår att se.
Ska ta och ringa M igen.
pusstjing


tattoo

Nu när jag fyllde år var en av mina presenter en tatuering. I mars ska mami och papi ringa och boka en tid åt mig (man kunde ringa först i mars). Nu återstår bara problemet om vad jag ska göra. Har några idéer men är inte säker. Vill ha nått som betyder något och som jag inte kommer ångra.
Det här är några ställen jag hade kunnat tänka mig:




+ svanken

Just nu lutar det mest mot bakom örat för vill börja med nått litet och efter det blir det säkert skulderbladet.


nationella

Idag hade vi andra delen av nationella i svenska, skrivdelen. Det såg riktigt gulligt när jag kom in i klassrummet. Alla satt vid bänkarna med datorerna framför sig och massa käk på sina bord.

3 söta i min klass :*

Provet gick väl sådär, har ingen aning faktiskt. Får se vad jag får för resultat.

GE MIG!


-

Besviken till 1000

Det är allt jag kan säga, är jävligt besviken. Har varit det ett bra tag nu, men jag har gett upp. Jag har gett upp oss, din och min vänskap. För du säger så jävla mycket men lilla gumman det är bara ord har jag märkt. Jag behöver inte vänner som dig...

födelsedagsfika i all ära

Vi har redan hunnit med födelsedagsfika

hos elin

hos isabelle

och hos mig

Och fler kommer det bli. Vi kommer bli feta.


tisdag

Var sol idag! Det gillas grymt mycket! Tycker att våren ska komma NU.


Nationella idag kändes allt annat än bra, hoj. Helt cp frågor. Aja, orkar inte tänka på det. Skolan är piss och pest, är sjukt less och längtar bara till lovet nu. Fast en sak var ju bra idag iaf, slutade redan vid halv 12.
Varför är det så jävla skönt att sova efter skolan egentligen? Det är något jag alltid gör, när jag kommer hem och lägger mig i soffan så slocknar jag direkt.
Är jag ensam om det?

måndag

Igår kom flickorna till mig på födelsedagsfika. Har dock inte orkat stoppa in bilderna på datorn så ni får nöja er med en som jag snodde från Emmas blogg. Fler kanske dyker upp senare.


Måndag idag, hatar måndagar. Hatar, hatar, hatar! Fattar ni?!

Iaf min dag har varit som alla andra måndagar. Skolan, sova, träning, tv, sova. Festligt jag vet! Nämen skämt åsido. Imorgon har vi nationella i svenska, ångest. Känns allt annat än kul. Men skönt att få det överstökat. Så nu ska jag lägga mig i sängen, slå på tvn och invänta Johnny boy. "the player" som jag sett folk på facebook kalla honom ;) he he. Nä slut flummat nu.
puss

några bilder från i fredags














he he

Nu beger vi oss ut på äventyr!

lördag


Bilder från gårdagen dyker nog upp imorgon, när jag fått dom av Emma.
Kan iaf berätta vad vi hade för oss. Jag begav mig till Madde där hon och Emma var. Sen gick vi till Oscar, vi var några folk där och chillade. Klockan blev efter 12 det blev 6 februari så då började dom sjunga för mig. Sen skulle Madde gå hem och jag skulle till Samme. Emma följde med mig och PA, Samme och RobinH kom och mötte oss efter vägen. Var och tog det lugnt där tills klockan närmade sig 3 och mamma kom och hämtade mig, Emma och Jesper.

Ikväll blire att bege sig till Katja där vi kommer vara några tjejer. Hoppas på en trevlig kväll.

Nu: Mat
Sen: Fixning

puss


sweet sixteen!

Idag är ingen vanlig dag för det är min födelsedag!
16 tunga år idag, 16 underbara år.


pause please


Vill inte blicka framåt men är rädd för att fastna här. Jag vill pausa tiden för en stund, hoppa av vägen och låta den fortsätta utan mig. Jag vill stanna upp för att hämta andra, för att ställa mig på benen igen. Jag vill trycka på pause för att få tid att fixa till mitt liv. Jag vill snabbspola för att komma härifrån men även stoppa tiden för att fixa till allt här.


stjärnelev for sure


So redovisningen idag: MVG
Matte provet: ännu oklart
Engelska prov: inträffar imån, orkar inte plugga för våran lärare är sär
No arbete: inlämning imån, ej klar

Jag kan meddela er om att jag är hyffsat less på skolan! Och med hyffsat menar jag extremt!
Sen så kan jag också meddela er om att jag fyller år på lördag så glöm inte att säga grattis då!


baby!

Den här låten dök upp när jag lyssnade musik på spotify och jag måste bara meddela er om att den påminner mig om sommarn som fan! Ett gäng med sommarkänsla, ett gäng med piteå!
 

i skolan

Sitter i skolan och chillar järnet i datasalen. Börjar so;n alldeles strax och vissa har redovisning så vi som inte haft än ska förbereda. Jag har en massa kvar attt göra. Känns hyffsat jobbigt men efter imån äre över, nice nice.


Efter so;n bär det av till sjöpen där vi ska ha idrott. Jag ber till gud om att vi inte ska ha dans eller redskap, hate it. Handboll, basket, badminton eller volleyboll vore great. Nu ska jag kila ner till so salen.
pusstjing


the rest is still unwritten


Do you know what, I'm sorry for what I've become. For the person I've let myself become. For letting myself fall down, fall apart. I wanna say sorry to myself. Sorry for that I closed out everyone and thrown away my life for a while. This is not the person I wanna be. I don't wanna feel this way, I will be able to feel happiness and joy again and stop pretending I don't care. This is not me. Where am I?

Paradise

Måste meddela er om en sak. Jag, Daniela Sammelin har suttit och kollat paradise hotel nyss. Big shame on me! Men så äre. Sorligt men sant.


finally

Nu funkar internet på min dator igen, wiihooo! Tur att man är så pass teknisk som man är så man lyckades kirra det helt själv när inte ens papi kunde.

Har redovisning för mitt historiearbete på torsdag och jag har hur mycket som helst att göra så har hållt på lite hemma idag och blev nästan klar med powerpointen. Men vad tror ni inte händer då, jo jag gör nått fuckat så allt jag gjort idag försvann. FITTA! Så nu skiter jag i det, får ta det imån istället för nu är jag pissed off.

Mattias Heikkilä


Den här pojken är lite dålig på att hålla tyst om saker.
Men jag tycker om honom ändå :*

on the air

Dessa låtar är fan alltid på radion! När man sitter i bilen eller i skolan och har på radion så får man alltid höra dom. Inte så att jag tycker nån av dom är dålig precis men fel att variera lite?


-



Ohh I've been travelin on this road too long
Just trying to find my way back home
The old me is dead and gone


looking for an apartment

Jag och papi har suttit flera gånger nu och letat runt efter lägenheter i Luleå. Jag hittade en som jag blev HELT KÄR I men den har blivit såld. Den var sjukt fin och det var fan kärlek vid första ögonkastet. Dock så var den jävligt dyr men ändå.
Men har hittat andra fina lägenheter också. Helst av allt vill jag ju ha i centrum. För då äre nära till stan då, tågstation och skolan (som är centralt). Finns hyffsat många i centrum till salu men då ligger priset för en etta på ungefär 390 000-440 000 och en tvåa närmare en halv miljon. Så om min pappa har lust att hosta upp en halv miljon till mig så är ju det super!

Den här lägenheten tycker jag är heelt okej! Den är i centrum och kostar 425 000. Dock så är den lite liten men helt okej som sagt.
Allrum
Hall
Allrum mot kök
Från kök mot allrum
Sovalkov

Vore gode skönt att skaffa egen lägenhet. Dock lite ensamt kanske men ändå. Nu längtar jag bara tills 9an ska vara över så jag kan bege mig ner till Luleå. Om allt nu blir som planerat.

RSS 2.0