idag i solen




det var ju midsommar

I fredags så började midsommar-firandet hemma hos Casper med Emelie och några pojkar. Sen bar det av mot Maria och sen Justina. Däremellan hann vi med ett litet stopp på tivolit. André och Pierre övertalade mig att åka virvelvinden med dom, ångrade dock det efteråt. Men det blev inga spyor så det var ju helt ok. Dock så blev det spyor från en pojke i trappuppgången hos Justina så festen dog ut. Jag, Emelie och Otto drog på max och träffade lite folk och sen mötte vi upp Oskar, William och Anton. Klockan hade blivit natt så vi drog till skateparken en sväng och sen hem till Oskar. Där blev det film, matlagning och några minuters sömn. Klockan 8.00 började jag och Emelie cykla hem och jag kan meddela att jag var helt död dagen därpå.
Och jo matlagningen stod Oskar för, det blev bränd korv, pasta kokad i äppeljuice och jordgubbssylt. Hm...

Blev typ inget fotat men bjuder på några få.




frågan är ju vad Oskar skulle göra..

fint hål som William lyckades fixa i Kims tröja


vill ha sommarlov med sol, helst nyss

Vaknade för ett tag sen och Emelie for för en liten stund sen. Undra hur många dagar vi har sovit ihop nu.. och hur många timmar per dygn vi varit med varandra. Men men, har inte skrivit sen jag kom till Luleå, har inte haft tid eller hittat min kamerasladd som är i någon av alla påsar (har flyttat till Kallkällan för tillfället). Vi har iaf hunnit festa lite, ätit massa jordgubbar, kollat massa film och badat lite nattbad på Arons. Och alla bilder kommer upp senare i veckan.

En bild från från i lördags då vi var hos Linus, på mig och Niklas, fotad av Sara.

Igår så for iaf jag och Emelie till Örnäset, blev upplockade av Oskar, Kim och Otto för att sedan åka till Oskar och kika film åde. Finns inte allt för mycket att göra när regnet inte verkar vela sluta falla. Men ikväll kommer solen på besök så blir att fara ut och hitta på något! Nu ska jag i varje fall kolla A walk to remember och äta mina efterlängtade skorpor! Fred ut.


we'll never be as young as we are tonight

Strax sätter jag mig i bilen och dammar ner till Luleå. Blev lite sugen på att stanna tills imorn för det dök upp lite festligheter här i Gällivare ikväll. Men får ta det någon annan gång. Nu ska jag hem och träffa några saknade filurer. Har förhoppningar på kvällen också!


en liten förändring

Är hur mätt som helst, åt nyss världens godaste kycklingsallad done by mor min. Jag ska strax ta tag i all packning, åker nämligen hem till Luleå imorn klockan 9.00.

Kom hem från Joanna för sisådär 2 timmar sen, där fick jag mig en ny hårfärg. Hon drog några slingor på mig så nu är det en aning ljusare. Är lite svårt att förklara färgen och bilderna är inte riktigt rättvisa. Det är hur som helst ljusare nu. Lite somrigare, lite roligare.



jag vet vad som måste göras



Jag måste komma ihåg att inte ge mig själv falska förhoppningar. Verkligheten blir aldrig som man tänkt sig. Hur mycket man än önskar att den blev det. Jag måste sluta tänka, innan jag fastnar helt. Det här är inte likt mig.


här blev jag den jag är

Åt nyss grillat och är hur mätt som helst. Har gått omkring på stan idag, först med mamma och sen med Elin. Behövde en massa saker men hittade inget av det jag letade. Lite dum är man ju som letar i Gve innan man kollat i Luleå när man ändå bor där.
Hur som helst så gjorde jag inget speciellt alls igår. Men jag hann iallafall träffa både Elin, Adrian och Arvid.
Ikväll ska jag umgås med Madelene, är lite sugen på ett nattdopp, men mina myggbett på benen skriker nej. Så får se hur det blir, sen så ska väl alla hem tidigt också för att stiga upp och jobba imorn. Hata sommarjobb...

Igår när jag var med Elin, i brist på annat att göra så tog vi fram vattenpipan

Imorse var det sol och jag skulle sola, det blev bara i en kvart


min fina

På g ner till staden för att vänta på att Elin skulle sluta

bebis ♥


jag skyller på dig








Har inte gjort något vettigt alls idag. Har suttit framför datorn, ätit go' middag med mamma och bror, hälsat på hos mormor och morfar och umgåtts med lillebror. Mina basket-skills gjorde ett återbesök också. Helt sjukt vad jag saknar basketen! Man kan ju undra varför jag slutade spela då jag flyttade till Luleå, med tanke på att det finns gott om lag där. Men jag skyller lite på en person, och mig själv såklart också. Och nu känns det försent att börja igen. Fuck life.

Sen så har jag upptäckt att typ alla min flickor här i Gällivare jobbar nu första perioden. Kul. Verkligen. Kändes genast väldigt ovärt att jag for hit nu. Men men, ska kila över till Didriks rum och kika film med honom. Älskar för övrig hans bakgrundsbild. Fred ut!


i en ort med 0970-nummer





Är i Gällivare, kom hit igår natt med papi. Kom hem till en efterlängtad hårig, liten vovve som låg och myste med mig hela natten.
Det känns fortfarande inte som sommarlov, vilket jag inte tror det kommer göra förr än då man kan räkna dagarna som är kvar av det på en hand. Ryssvärmen kom till Luleå och det var hur varmt som helst. Hade gärna haft det så resten av sommarn. Hoppas kan man ju alltid göra.

Vet inte riktigt hur länge jag blir här, det återstår att se. På söndag är det iaf Rix FM festival i Luleå så tills dess borde jag vara hemma iaf. Nu ska jag hoppa i duschen innan bror kommer hem.


början på ett efterlängtat sommarlov

Idag blev det sommarlov på riktigt. Gick till skolan, chillade på bryggan, fikade och drog. 10 veckor kvar innan man ska tillbaka dit nu. Ett ord: frihet. Och vädret... man kan tro man är utomlands! Har varit så sjukt jävla varmt idag. Kom hem vid 12 inatt och då hade jag fortfarande shorts och linne. Hoppas den här ryssvärmen håller i sig ett bra tag. Då behöver man inte åka utomland heller ju!!
Låter några bilder tala lite också:

På bryggan imorse




me like you


Efter skolan for jag och Emelie hem till henne

Käkade lite gurka och dipp

Solade sig lite också



Rosen jag fick då jag vann boktävlingen på skolan vi hade eftersom vi hade skivit böcker på svenskan.

En Andreas, en Erik och en Emelie på Max

En Nicklas och en Herman också

Gültzaudden - då vi just kommit dit

Brygg-häng

En full, glad och sjungandes David

Och avslutar med en pussbild på David och Backe

Nu ska jag gå och lägga mig och tagga inför morgondagen! Övertaggad tjej!! Godnatt.


Onsdagen bjuder på sol sol sol


Så här ska vädret se ut imorgon, onsdag enligt yr.no. Ser ju asum ut! Så nu ska jag gå och lägga mig och sedan inviga mina shorts för sommaren imorn. Godnatt.


baby, you got me in a trance



Sveriges nationaldag, vad är det för speciellt med det egentligen? Ser bara det negativa, affärerna stänger tidigare. Iofs så får vi ju ledigt från skolan, så det är ju bra. For hur som helst ner till stan som planerat idag. Där mötte jag upp Lisa, Emelie och Sara för att senare gå på Blå Gåsen och köpa smoothie - framboise. Sen gick jag och Lisa till SunTan och solade. Det känns inte som att jag blir brunare då jag solar längre. Är less på jävla solarium, vill sola ute men är lite svårare med det då man bor i lägenhet utan balkong eller så. Hade varit skönt att bo i Gällivare soliga dar och ha en altan.


Sveriges nationaldag

Vaknade upp i Isabelles säng för en liten stund sen. Cyklade hit igår, och när natten kom och vi hade kollat Criminal Minds så hade jag inge större lust att cykla hem själv. Nu ska jag bajka hem och göra mig iordning för att bege mig ner till stan för lite solning. Skolavslutningen är snart och shortsen väntar. Tungt att vara tjej asså.

and just like that, you disappeared from my mind


you can say what you want

Gårdagen började med att Anton och David kom hit från Pite. Så vi + Emelie var hos mig till en början. Sen åkte vi Björsbyn. Eller vi åkte till Porsön och gick därifrån, en bra jävla bit. Var inte så långvariga där, pratade med lite folk och senare bar det av mot en liten lokalfest på Notviken. Blev där resten av kvällen och hade det trevligt. Och som vanligt så kom kameran inte till användning så snodde en bild av Lisa från då vi var i Björsbyn.


Sen gick jag och Emelie hem till mig därifrån, GICK. En bra jävla bit och det känns i benen idag efter att man gått som en tok igår. När vi kom hit gjorde vi toast och bestämde oss sen för att cykla ner till 7eleven men det var stängt så då for vi till Statoil och handlade lite ätbara saker. Då var väl klockan 5 på morgonen och solen hade börjat gå upp. Så kan ju meddela att vi var måttligt trötta imorse.

Ikväll väntar antingen film eller grillning, dock så är jag mest sugen på bio, baksmällan 2. Men kul när mina vänner inte har pengar före. Men nu ska jag samla lite ork och sen kliva upp ur sängen.


Kristi himmelsfärds dag

Har känt mig så otroligt seg och trött hela dagen. Hade sovsällskap igår, låg kvar och drog oss i sängen idag till strax efter 3. Sen for jag in till stan för att sola med Isabelle och senare umgås med Emelie. Det blev donken och sen ananas i solen vid Norrahamn.

Lediga tills tisdag nu och det känns som att det kommer bli några riktigt sega dagar. Får sommarlov nästa vecka och det känns verkligen inte som det. Känns inte som sommar, även fast vi haft vädret med oss ikväll.
Jag hoppas på att morgondagen blir asum. Dags att börja tagga lite partimusik nu kanske.

Bjuder på en bild från första kvällen då jag och min fina fiiesta tillsammans. he he.
Och btw, saknar min gamla lägenhet på sandviksgatan.

RSS 2.0