Det handlar om att lära sig leva för två

Mamma och lillebror for just och lämnade mig ensam kvar i min dystra lägenhet. Blev klar med min svenska bok för ett litet tag sedan. Titeln på den är samma som rubriken på det här inlägget. Mamma läste igenom den en gång innan dom for och hon började gråta då hon läste den, så jag tar det som att hon tyckte den var bra. Hoppas bara min svenska lärare tycker detsamma.

Nu är det bara en lite (mycket) jobbig grej kvar. Franskaprovet imorn. Dör. Skjut mig. Möh. Har inte öppnat böckerna än så ska väl ta och göra det på ett litet tag. Kommer ändå gå åt skogen för jag fattar typ ingenting av det vi håller på med, hur tjorviga saker som helst som jag aldrig hört talas om förut.
Men men, inte hela världen att jag får nöja mig med VG i franska.

Igår hade jag 40 minuter skola och idag inge skola alls, tror jag inte iaf, var i varje fall inte där. För vi är klara med alla kurser, det enda som är kvar är det där förbannade franskaprovet. Dör lite till.
Mycket tjat om skolan och väldigt lite intresse från erat håll, jag vet.

Kan avsluta med att säga att jag vill utomlands, helst nyss.

jag vet att jag kan falla dit igen, om och om igen.

Ligger i sängen och lyssnar på min sommarplaylist som jag lite smått började bygga på nyss. Ska ta och kliva upp på ett tag för att göra mig iordning för skolan och städa undan lite här för mamma och lillebror kommer hit idag. Egentligen har jag verkligen inte tid med det för har på tok för mycket att göra innan onsdag. Men men, får försöksa hitta tid nånstans. Idag har jag hur som helst historieförhör, kommer inte gå bra kan jag ju meddela. När ska jag lära mig att inte bara läsa igenom en gång kvällen innan? Det håller inte! Men nästa år, då jävla! Fast det är ju lätt att säga nu...

Kan ju berätta lite kort om min helg när jag ändå är igång.
Fredag så var jag, Emelie, Linus, Casper och Pierre hos mig och umgicks. Sen kom Oskar och Casper drog så då for vi andra ut och gled med Oskar.
Lördagen började med stan med Emelie, sen middag med Isabelle och slutade med film med Pierre.
Igår gjorde jag typ inte ett skit, var sjukt trött och låg i sängen typ hela dagen. For in till stan en sväng vid 7 för att träffa Emelie. Det är såna dagar jag brukar undra vad som är felet på mig. Jag låg hemma hela dagen och pluggade ändå inte. Nått är ju fel i varje fall.


bjuder på en väldigt gammal bild som jag hittade på mig och bella-bus

baby, you got me in a trance


passar i alla lägen ♥


16 dagar kvar

Ligger hemma i sängen, vaknade för en liten stund sedan. Helt ok att börja 13.40 idag och sluta 15.00. Dock så känns inte allt skolarbete jag har kvar att göra lika ok.
- Företagsekonomi prov på 6 kapitel, fredag
- Nk-inlämning, fredag
- Historieredovisning, måndag
- Franska prov, onsdag
- Inlämning av boken (som jag inte ens är nästan klar med), onsdag
Men sen är det sommarlov!

Nu ska jag ta och vara duktig och skriva några rader på min svenska bok innan jag ska upp ur sängen och göra mig i ordning för bussen.

och förresten, jag gjorde min piercing i måndags! Dock får jag inte byta ring än, till en sån ↑

idag är ingen rolig dag

Livet suger idag. Det regnar utomhus och Lulestad är dött. Inte fick jag göra min piercing jag tjatat om i snart en vecka heller. Nej, för det hann stänga. Kul. Får vänta tills måndag då. Vilket hade kunnat vara imorn för känns som söndag! Nu ska jag gå in på BBs hemsida och kolla några avsnitt jag missat, samt tjocka mig med min älskade vän Coca-Cola och Rice Krispes. Kanske får sällskap av någon fin också, vem vet.


fredagskväll på gültza

Gårdagskvällen spenderades på Gültza med massa glatt folk. Det kom betydligt mer folk än jag trodde det skulle göra. Var hur som helst väldigt trevligt deera åså. Men som vanligt så blev det lite spårning, så vi gick till Max och senare gick jag, Emelie och Lisa hem till mig och sov.
Fotade ingenting, dock så gjorde Lisa det så snodde några av henne.










forget the risk and take the fall

Ganska ovärd skoldag idag. Det började med att jag försov mig och missade matten. Sen for jag till nk;n, som jag egentligen inte behövde fara på för är klar med min nk-inlämning. Men fick iaf veta mitt resultat på matte nationella del 1 som vi hade igår. Det hade gått riktigt bra faktiskt! Hade bara 1 fel, dock ett slarvfel så det var ju lite störande. Gick och åt gratis lunch på Börje Ohlsson. Hade sen entreprenörskapsprov som jag inte pluggat till och efter det blev det bussen hem.

Nu taggar jag i varje fall inför morgondagen! woop woop


ett ord: mums


I turned away, walked away


väldigt försenad bildbomb

Jag kom på att jag inte lagt in bilderna från PDOL i somras än! Haha.
Men här kommer dom.











































hej, jag tycker om matte

Imorn har vi första nationella i matte. Får panik! Måste få mvg i matte A! En sak som gjorde att det kändes lite lättare var att min lärare sa att jag får mvg i slutbetyg även om jag bara får ett starkt vg imorn. Men då gäller det ju bara att jag får minst det då. Skulle ägna dagen idag till mattebok och gamla nationella att öva med. Har jag gjort det? Nej. Har en känsla av att jag inte kommer orka göra det heller. Så får väl skylla mig själv sen när jag får provresultatet och fick bara vg.

13 skoldagar kvar nu innan frihet i 10 veckor. Jag har varit så grymt taggad inför sommarn att det inte gått att beskriva men just nu har allt det försvunnit. Men det kommer väl tillbaka.

på väg till pdol i somras. okej, jag är lite taggad än.


fina bilder


Hitta 2 fina bilder när jag kollade igenom min externa. Hoppas du inte hatar mig nu Madde. he he


saker man minns lite extra bra

Det är några dagar jag minns väldigt bra, mest troligt bland de finaste dagarna. De var 7 dagar i Norrköping, på Sports camp. Jag for dit med Hanna och Elin sommarn 2008. Det är något jag verkligen inte ångrar, man har fått såna där minnen som man minns lite extra bra, minnen man nog aldrig kommer glömma, såna minnen som dyker upp i huvudet lite då och då. Varje gång jag tänker på det så slängs jag tillbaka dit, som att det var igår allt hände. Jag ser allas ansikten så tydligt, vårt rum, matsalen... allt är så tydligt än, fastän det var 3 år sen.

Där fanns det också en pojke. En blond pojke från Göteborg med ett jättefint leende. Jag hade sett honom 2 dagar i rad utanför matsalen och tyckte han var så söt minns jag. En dag när vi gick förbi honom inne på Activity town så bad han oss stanna. Vi stod där och pratade och det slutade med att han frågade efter mitt nummer. Men det hela slutade med massa pussar och att gå omkring och hålla varandra i handen. Han var så fin den där blonda pojken från Göteborg. Jag kunde inte låta bli att le när jag var med honom. På den där korta tiden så började jag konstigt nog tycka väldigt bra om den där pojken. Han med det fina leendet.

Jag minns sista dagen så tydligt, dagen då vi alla skulle åka hem. Det var sista måltiden i matsalen och allt kändes deppigt och trist. När jag kom ut stod han där och väntade på mig. Jag gick fram, kramade om honom, pussade på honom och sen gick vi och satte oss i gräset. Vi skulle inte träffas nå mer efter det där. Det kändes så otroligt tråkigt, tråkigare än vad det borde gjort med tanke på hur kort tid vi hade känt varandra.
Vi gick hand i hand en sista gång.

Senare satt jag, Elin och Hanna på tåget på väg hem till Gällivare igen. Vi grät alla tre. Men mina tårar var blandade. Det var tårar för både själva Sports Camp och alla människor man träffat men samtidigt tårar för den fina blonda pojken som jag aldrig mer skulle få träffa.
Men där hade jag fel.

Sommarn efter, inte den här sommarn som var, men den före det. Då skulle jag, min mamma och min moster till Grekland. Min moster bor i Göteborg så vi for dit först för att sedan ta flyget därifrån. Vi kom dit en dag innan flyget skulle gå så på kvällen pratade jag med den där blonda pojken med det fina leendet från förra sommaren.
Det slutade med att jag åkte in till stan, stod på tågstation, panikslagen och väntade på honom. Jag ringde Elin och berättade allt för henne, jag berättade hur nervös jag var och visste inte vad jag skulle ta mig till. Sen såg jag honom komma, han hade växt till sig lite men jag kände igen honom på långt håll. Jag blev ännu nervösare men så fort han kom fram till mig, gav mig en kram så släppte allt. All nervositet försvann som bara. Det kändes som nyss vi hade träffats. Visst, det var inte alls som förra sommarn mellan oss men ändå så kändes det lite likadant. Vi gick omkring i staden och han visade mig runt och vi pratade om massa minnen.
Jag minns särskilt när vi satt oss utanför ett hotell som hade en pool på taket som man såg in i. Där på en bänk utanför satt vi och pratade. Jag frös lite och han värmde mig. Det var nog där någonstans som det blev dags att börja åka hem.

Jag har inte pratade med den där blonda pojken på väldigt länge nu. Men jag har så otroligt fina minnen av honom som jag alltid kommer minnas. Hela den där veckan i Norrköping kommer jag alltid minnas. Men han var någon som dök upp i mina tankar just nu. Han hette förresten Anton.


it's haunted without you



-


det gör ont, jag vet.


Jag är glad att jag har dig gumman.
Och du, det är inte länge kvar!


I'm free, free fallin'


Et celui qui te serrait dans ses bras, amoureusement.

Idag var en dag som skulle ägnas åt plugg men det slutade med att hela dagen spenderades med Emsie och sen Alice också. Kom hem för lite mindre än en timme sen och jag tänker bara på hur värdelös jag är på att plugga.

här har ni mig och min flickvän, bara så ni vet.

Imorn blir det inge skola för min del, istället blir det stan med Emsie och sen en massa plugg att ta itu med.
Men nu ska jag i varje fall vara duktig och skriva lite på svenskan. pussen

Och jo förresten, jag fick mig en ny hårfärg idag!
Då vet ni...


man måste dö några gånger innan man kan leva


jag tror mitt hjärta blöder

Nu är nationella i engelska klart. Kändes varken bra eller dåligt, får se hur det gick. Imorse vaknade jag 07.36, bussen gick 07.45. Kom på att vi hade nationella på morgonen, kutade omkring i lägenheten som en idiot, men jag hann.

Just nu är jag bara så sjut stressade över alla skolarbeten. Nästa år, då ska jag börja sköta skolan bättre, jag måste verkligen det. Eller jag kan ju lika gärna börja nu genom att börja skriva på svenskan, den ska ju trots allt in om 2 veckor och jag har hur mycket som helst att skriva. Typ 2 av 20 A4 är gjorda. Kul.
Ni kan få en helt ok bild att titta på så länge.

mmm...


söndagsångest (utkast, skulle kommit igår)

Kom hem från Piteå redan vid 10 imorse. Kvällen blev inte riktigt som planerat men men. Vi slocknade tidigt och vaknade av att ett främmande gammalt par stod i vardagsrummet och typ skrek att vi inte fick vara där. Det var typ Kopparnäs vaktmästare och dom trodde det var inbrott i stugan. Jag dog typ när jag vaknade upp och de stod där, rädd? ja!

När jag kom hem lämnade jag bara mina saker och gjorde mig i ordning för att sedan åka in till stan och äta frukost med min Isabelle. Vi var ute och chillaade i solen för att sen åka till henne och invänta Alexander som kom från Boden. Vi degade hos henne ett tag innan vi bestämde oss för att fara på Max och äta middag och sen gå på bio, hur många lingon finns det i världen.
Har sovit allt för bra inatt och varit i farten hela dan så är måttligt trött just nu!

jag och min fina på skolavslutningen i 9an


a simple hello, always ends up with a complicated goodbye.

Måste komma ihåg att påminna mig själv om hur det är, inte hur det var.
Måste komma ihåg att påminna mig själv om att jag har ett nytt liv här, inte där.
Måste komma ihåg att påminna mig själv att jag inte är redo, att det bara var en tidsfråga.
Måste komma ihåg att påminna mig själv hur jag kände nu, inte .
Måste komma ihåg att påminna mig själv att minnena inte är verkligheten.
Måste komma ihåg att inte lura mig själv att jag klarar mig undan lätt.
Men det visste jag hela tiden egentligen.
För jag vet att det här är det enda sättet, det jag vill.


piteå nästa


Nyduschad och stressad. Min buss in till stan går om mindre än en timme och jag sitter med handduken än och har inte börjat packa eller nått. Ska till Piteå med Emelie och sova över där tills imorn. Blir nog grymt.
Nu ska slänga på mig kläder, packa väskan och torka håret.
Pusstjing


35 dagar, håll ut

Idag måste jag ta tag i allt plugg, jag måste verkligen. 35 dagar kvar, bara att hålla ut nu. 

Igår kom min mor och min fina lillebror hit och sov över här tills idag. Jag och broder satt och fotade en massa söta cambilder.







du är det bästa lillebror.


förmågan att släppa taget


men jag är för rädd.


1 MAJ!




Gårdagen började med mat på Max och slutade i bilen med Otto och hans mami påväg hem. Däremellan var vi hos Johan i Gammelstad. Sen så kom Isabelle hit och delade säng med mig.

Första maj idag! Sommarn är runt hörnet nu. Det är bara de trettiontusen skolarbetena som är ivägen nu. Och dom ska jag börja ta tag i ikväll. Men innan det så väntar solning med Emelie.


RSS 2.0