lite kvälls inspiration





jag kan inte prata med dig när du tittar bort



UF-planeringen jag och Emlan skulle ha idag gick inge vidare. Hon skedar med mig inatt, så nu ska jag krypa ner i sängen och hoppas på att ögonen inte är allt för trötta imorgon.


jag vet hur du ser ut i inga kläder



Idag började vi med riktiga lektioner. Fick vårt schema och så, skjut mig säger jag ju bara. Hade åtminstone turen på min sida då jag fick veta att jag hamnade i alpha gruppen i matten, så slutar hyfsade tider på onsdag och fredag iaf. Sen så hatar jag ettorna för att dom fick så chill schema medans vi hade hur äckligt schema som helst då vi gick i ettan. Men vi fick sluta redan 12.45 idag så det gjorde mig på lite bättre humör.

För övrigt så ska jag mest troligt kapa av mitt hår i veckan. Efter all färgning och blekning så är mitt hår i väldigt stort behov av det.

Jesper kom hit nyss och nu sitter vi och väntar på Emlan som ska hem och hämta träningsgrejs oså. Sen blire middag och gym. Duktigt.


faller jag nu går jag sönder.




Slår på 5an o CSI och kryper ner i sängen, i hopp om att livet är på min sida imorgon. Godnatt.


bara för att jag är glad att jag har er


Och för att ni orkar lyssna på allt mitt klagande. Me love you dudes.


för jag ska dansa fastän hjärtat svider


Life's retarded and so are you. Men drar ändå ut och har kul med min fina vän ikväll.


inhale, exhale.


massa dans & leenden i piteå och ett kalas i luleå

Fotade typ ingenting på festivalerna. Känns lite tråkigt såhär i efterhand.























håll i mig och släpp aldrig taget

Nämen hallå! Min blogg har varit död nu i 2 veckor. Men här o nu så väcker jag liv i den igen. Skolan börjar imorn och skönt nog så känns det inte alls jobbigt. Dock kommer jag nog känna annorlunda då vi kommit igång med allt plugg. Längtar inte. Men känns som att sommaren är slut och hösten påväg så skolan kan ju lika gärna ta och börja. Fick en bra sista helg på sommarlovet, speciellt fredagen! Förövrigt så har sommarn varit fin. Har lärt känna massa nytt fint folk och haft många fina kvällar och många roliga festligheter. Dock så blev inte allt som planerat, så har spenderat 90% av mitt sommarlov i lilla Luleå. Blev ingen långresa eller så. Kom som längst till Skellefteå! Men det har varit great ändå.

Har massa bilder att dela med mig av, men dom kommer nån annan dag. Här kommer iaf 4 stycken från då vi hade lite tisdags-festligheter hos Linus nu i veckan.





Bilderna är förövrigt tagna av Lisa Björnström.


ingen av oss säger vad vi känner, står vi här men vi är bara vänner

Om allt skulle falla imorgon, så vill jag veta att du visste hur jag kände det då.

nu kan du få mig så lätt, alldeles för lätt.

Lördagen på kalaset blev inte riktigt som planerad. Jag hade inte räknat med att min väska skulle bli snodd i början av kvällen och att min hemnyckel därav försvann. Det slutade med att jag och Elin fick tränga ihop oss hos Joel och sova där. Nu har iaf pappa varit hit till Luleå och öppnat dörren åt oss. Så det löste ju sig som ändå, dock så saknar jag alla mina saker som försvann tillsammans med min nyckel. Kan ju meddela att min tagg och mitt humör försvann tillsammans med väskan igår också. Men det kom iaf tillbaka, ett tag. Sen bara mer förvirring.

Nu ska jag kila ner till tvättstugan och slänga in lite kläder i tvättmaskin. Sen ska jag väcka Elin som ligger och sover här vid mig för tillfället. Ska tvinga med henne på Hemmakväll för att hyra film och köpa godis. Blir nog fint.


allting börjar om

Elin kom hit från Gällivare igår och just nu håller jag, hon och Emelie på att göra oss iordning och tagga om för ikväll. Gårdagen var väl sådär, men Håkan var kung. Hoppas på en mycket bättre kväll ikväll med Daniel Adams-Ray osv.

Bjuder på några cambilder från början av kvällen igår.




jag har bara mig själv att skylla



Sitter med Emsie på västra varvsgatan och degar efter att ha tryckt pommes och beasås. Får sovsällskap av henne inatt igen, dock så får vi sovsällskap av en till också, nämligen våran fina Pierre som vi väntar på just nu.
Fel att skynda sig lite kanske?


Så många frågor, inga svar.

Känns ej okej att förlora i Buzz mot tre Norrfjärds-pojkar. Men så var fallet. David, Anton och Ludde for nyss och nu sitter jag i min nästan möbel-tomma lägenhet och väntar på att Emelie ska komma tillbaka, och på att få besök av Otto och Emil. Hatar att vara själv. Men i helgen kommer jag behöva vara allt annat än ensam. Kommer ha sovsällskap hela helgen av lite folk. Har en känsla av att min kyl kommer vara väldigt tom sen.

Är förjävla trött men måste kliva upp och ta tag i lite disk.


västra varvsgatan

Lite dålig uppdatering, har varit i Piteå där vi dansade och log. Sen på måndag då jag kom hem till Luleå så kom min far hit och hjälpte mig flytta. Bor på varvet nu och här kommer jag bli kvar huuur länge jag vill. Skönt. Lyckades äntligen få en förstahands hyra. Och på varvet var ju great!
Nu ska jag bara dra iväg till Ikea och inhandla lite möbler och tapetsera om då min far eller mor känner sig sugna på det.

Just nu är jag med Emsie som ska göra mig sovsällskap inatt. Pierre drog nyss efter att vi spelat lite Buzz, ätit kladdkaka och dansat till 50 cent. Helt ok. Linus var ockå här tidigare och spelade lite tvspel med mig och Hammarn. Vill aldrig att sommarn och sommarlovet ska ta slut. Men samtidigit så känns det inte så jobbigt att skolan börjar snart igen.

Uppdatering om pdol och Piteå kommer imorn eller så.
Nu: kvällskäk och film


RSS 2.0