söndag

2 dagar sen jag skrev, dåligt Daniela! Men känns inge kul när min egna dator inte fungerar så skyller på det.

Kan uppdatera er lite om vad som hänt.
I fredags umgicks jag med Joanna (som fyllde år), vi bakade, spelade spel och tog det lugnt. Sov över där så lördagen spenderades också hos henne. Det kom lite flickor på födelsedagsfika dit. På kvällen blev det att bege sig till Vanessa vars det var massa folk. Hade trevligt där tills det var dags att bege sig någon annanstans. Någon snäll pojke kom och skjutsade oss som var kvar hos Vanessa till fjällnäs. Blev att gå till Sunken. Satt och pratade med Emanuel mestadels av tiden tills Micke kom och hämtade mig och Hanna.
That's it.

Idag hade vi match och jag spelade helt jävla uselt. Hoj, såna här dagar gör att man hatar basketen. Men senare blire iaf att fara till Isabelle med flickorna för en lite sen födelsedagsfika. Ska bli trevligt. Har dock lite bråttom för duschade typ nyss så måste ta och lägga på ett kol för ska dit om en halvtimme.
puss

just for your information

Nu är det såhär att jag får allvarligt damp på min dator. Internet fungerar inte på den, igen... Så jag får ta och använda mig av min faders dator tills min vill samarbeta med mig igen. Och jag ber till gud om att det är snart!

Jag kan ju ta och meddela er om att jag har sovmorgon till halv 1 imorgon (tror jag det var). Egentligen fick vi vara lediga hela dan. Men jag ska gå på de två sista lektionerna och göra mitt historiearbete för jag ligger låångt efter och jag vet av erfarenhet att jag inte kommer få något gjort hemma.

För övrigt kan jag ju säga att jag är måttligt less på vintern. Jag veeet. Jag tjatar mycket om det, men kan inte hjälpas. Och en annan grej, jag saknar Elin Hägg. Känns som att jag inte har hört av henne på år och dar.

2 eller 3 vintrar sen.

GRATTIS HJÄRTAT


IDAG FYLLER MIN ISABELLE 16 ÅR!
GRATTIS GUMMAN♥


ifyllt och klart

Har fått höra dom hemska nyheterna.
Hon var 14 år och hade hela livet framför sig, livet är allt bra orättvist.

Vidare till lite bättre nyheter.
Ansökningsblanketten till gymnasievalet är ifylld nu och ska lämnas in imorgon.
Det blev följande:
1. ENP - Norrlands Entreprenörsgymnasium i Luleå
2. TBS, business program - Thoren Business School i Skellefteå
3. MP, grafisk kommunikation - NTI gymnasiet i Luleå

Vad har ni andra 94or sökt?


ångesten bara växer

Sitter och lyssnar på massa sommarlåtar. Bland annat Lorentz & M.Sakarias, Promoe och Maskinen. FAN VAD SOMMAR! åhhh... Ångesten för snön utanför fönstret bara växer och växer. Vill ha sommar och det är NU. De här låtarna drar mig tillbaka till sommarn, framförallt Piteå. Ska fortsätta lyssna nu och somna till det här och drömma drömmar om sol, gräs, värme och solbrända ben. Inge jävla snö och kyla.

bilder från Piteå 09


















Ordet saknad räcker inte till för att beskriva känslan. Har aldrig saknat och längtat så efter sommar som jag gör nu. Det är sjukt...

tisdag

Tisdag, less på skolan, less på allt, vill ha helg, vill ha lov, vill ha sommar.
Tanken var att jag skulle göra lite på mitt historiearbete idag men det blev det inte att göra. Har ETT GÄNG kvar på det, men får ta och kirra det någon annan dag för idag har inte orken funnit vägen till mig. As usual...

Min mor, bror och mormor beger sig till Göteborg♥ imorgon. Det var meningen att jag skulle följa med först men är ändrade planer nu. Men jag skiter i det, dels på grund av att jag inte och att jag vill inte vara borta från skolan för man missar så jävla mycket när man äre. Men hade ändå varit skönt att komma bort lite.

I somras när vi var i Götet.

tider förändras drastiskt

Med den här söta bilden säger jag hejdå och börjar göra mig i ordning för träningen.

I'm still here



Jag vet att jag har förändrats väldigt mycket. Jag är fullt medveten om det, men jag är ändå samma person. Så sluta räkna bort mig, jag är fortfarande här. Alla förändras, se det inte som något dåligt när det gäller mig. Älskar er, saknar er. Ser ni inte? Det tar inte slut här...


CoolCamGirl_94





Nu väntar duschen och sen sängen. Ska upp om mindre än 5 timmar. Kommer nog bli runt 3 timmars sömn inatt. Fast får ta och sova på tåget imån ist. Nu ska jag studsa i duschen så jag blir klar nångång för att dejta John Blund.
puss

btw, så blir det inte att stanna i Luleå. Kanske drar dit på söndag och stannar till måndag. Observera kanske.

luleå

Imån har vi bortamatch i Luleå. Pratade med Joanna för ett tag sen och pratade om att jag skulle komma till henne efter matchen och sova över dära och fara och kolla på ENP som jag tänkt göra. Dock vet jag inte hur det blir med dom planerna för mina föräldrar är sär.

Fast med en massa jävla tur kanske jag lyckas övertala dom. Who knows. Men det ser fan mörkt ut.

biology, who gives a shit?

Så känner jag just nu. Har biologiprov imån och har inte pluggat överhuvudtaget. Tänkte att jag skulle göra det idag före träningen. Nu är klockan snart 7 och träningen börjar 8 så jag tvivlar STARK på att det kommer bli nått plugg för min del. Vi hade provet i onsdags men då var jag ju i Umeå så ska göra det imån på elevensval. De jag har pratat med sa att provet var lätt så får väl hoppas på det då.


någon som finner genetik intressant?

igår var det ingen vanlig dag

För det var Elins födelsedag!
Glömde skriva det igår, men min kära vän Elin Hägg blev hela 16 år. Såå...


hemma i GVE

Tillbaka i hålan. Trippen till Umeå har fått mig att inse en sak, jag ska inte söka dit. Det känns för lite för stort och utspritt, jag har en känsla av att jag inte riktigt skulle känna mig hemma där. Så ifall jag ska söka till den där skolan söker jag till Skellefteå.

Innan vi begav oss hemåt idag gick vi en sväng på stan. Blev ingen lång sväng och inte så mycket inhandlat heller. Hittade dock äntligen en fin jeansskjorta, eller inte en utan två.



Nu håller jag på prata med Madelene i tele och ska strax ta och sussa för jag är ett gäng trött.
puss

vi svävar fram i umeå stad

Nu blir det att bege sig in i Umeå centrum i jakt på skor. It's a big need! Hitta skor brukar vara långt ifrån lätt för mig så vi får ta och hålla tummarna.

Efter att vi dragit en snabb sväng i stan blir det att bege sig hemåt, 55 mil norrut.
puss

i Umeå

Sitter på hotellrummet i Umeå nu. Kom nyss in efter att ha varit på skolan och därefter hemköp.



Skolan var väl sådär. Asså skolan verkade ju bra och så. Själva byggnaden var värsta fin och lärarna verkar bra men de flesta av eleverna verkade vara värsta mupparna. ha ha. De som var där på öppet hus idag samtidigt som mig var inte precis några jag hade velat gå i samma klass som heller om jag säger så. ha ha.
Vet inte riktigt hur jag ska göra, 55 mil känns långt och vet inte riktigt om det här är rätt. Jag fick en annan uppfattning av skolan idag än vad jag fått av att läsa på internet. Kan säga såhär att den verkade bättre på internet. Fast det är nog för att efter att ha lyssnat idag verkar det vara på tok för mycket inriktat på ekonomi delen.
Okej, nu låter det som att jag inte tycker skolan verkar bra. Det gör den! Men avståndet och att det är så ekonomi och ekonom inriktat gör det inte så intressant för mig.

Ska nog iaf till Luleå på måndag med mami och kolla på skolan jag funderat på där också. Får hoppas att den känns bättre, för Luleå känns som mycket bättre avstånd.

Har nyss ätit en kycklingsallad och nu blire att kika tv och sen sussa. Ska upp redan 8 imån.
puss

On the road

Sitter i bilen på g till umeå nu. Kommer ta ett tag det här för just nu är det 16 mil kvar till luleå. När vi kommer fram till umeå blire att fara och checka in på hotellet och sen bege oss till skolan. Är redan less på att sitta här i bilen men ska sätta lite musik i öronen och försöka sova. Puss

55 mils rädsla

Igår efter skolan blev det att gå och fika på nyfiket med Emma. Efter det gick vi till henne och chilla, kollade tv och pratade.


Anledningen till att jag sitter hemma nu ist för att vara i skolan är för att jag ska mest troligt bege mig till Umeå med mamma inom en timme. (Dock inte helt säkert, beror på om hon får ledigt) Det är öppet hus på skolan som jag funderar på att söka till så ska dit och kolla. Känns dock för långt bort, ca. 55 mil.
Jag vill verkligen gå den där skolan men jag vet inte om jag vågar flytta. Det känns för långt, för stort. Tanken på att flytta dit helt själv skrämmer mig faktiskt. Vad ska man göra när rädslan sätter hinder för drömmarna.

jag har så mycket mer än jag ser

Jag tror att det kan vara så här att när vi söker, kan vi söka alldeles för mycket så det blir svårt att inse när vi har hittat det.

Jag tror jag har svårt att inse vad jag egentligen har. Jag fokuserar för mycket på vad jag inte har och vill ha. Jag har så otrolig mycket rakt framför mig, men jag kollar förbi det.


dags att öppna ögonen nu

I'M A TIGER


you don't wanna mess with me...


ja må han leva

Igår kom Madelene hit, vi funderarde på att bege oss till Davids 18års fest. Efter att ha velat ett tag kom Maddes mamma och plockade upp oss, vi for och hämtade Isabelle och begav oss sedan till lokalen. Där det var massa trevligt folk. 

blev dock inget fotande. här var iaf i slutet av kvällen när folk hade börjat bege sig och vi satt några och lyssna på Victor som sjöng och spela har jag för mig.

Jag hade verkligen inge pepp att fara dit först men Madde lyckades övertala mig och tur var väl det. För hade faktiskt ganska trevligt och jag måste sluta sitta inne och tråka. Även fast allt annat känns jobbigt...

-

waiting on the world to change

big love ♥


bilder

Tänkte dela med mig av några söta bilder.


nyår

basketresa, någon som känner igen flickan till vänster?

jag och anna 06

maddes 12års kalas.


mina söta kusiner

ha ha ha. jag och lisa hade roligt ser det ut som



evelina, jag och isabelle


evve och jag. tror jag hade lärt känna henne ganska nyligen där

muddus med klassen

hedenkväll i skolan


tror det var kring den här tiden jag lärde känna elin

någon som minns den här kvällen hos annie? haha


tjejkvällen vi hade hos hanna



lite ombytta roller i hårfärg

jag och hanna umgicks mycket där.

isabelle, hanna, evelina och therese. våren hade just kommit minns jag.



barnensdag 07






kring september 07, när vi började lära känna benna och dom




jag hade nyligen lärt känna fia där


jag och evve



jag och hanna i piteå

på klassresan, på gotland här






det är sjukt vad saker kan förändras


lördag

Blev en innesittar kväll för min del igår. Lyckades inte samla ork för att göra något, blev ist en tidig dejt med kudden, redan vid 12.

Det är tragiskt hur lite det finns att göra nu.

Idag blir det nog att umgås med Madelene, det var ett bra tag sedan nu och den flickan är saknad. Nu sitter jag och väntar på att hon ska ta fingrarna ur röven och ringa mig.

riktigt söt bild jag hittade, typ förra veckan det där.


basketball

Känner mig faktiskt riktigt duktig nu. For på träningen idag, även fast att det är fredag och vi inte har nån match i helg. Fast hade inget bättre för mig så det var lika. Kom hem för ett tag sen och nu blire duschen.


Sen blire att ringa och höra ifall nån gör något kul. Har inte riktigt pepp för nått men känns inte som att jag kan sitta inne en fredag nu när skolan har börjat igen.
Nu: duschen

falling faster, barely breathing



What's left of me?

torsdag

Fredag imån - helg. Det gillar vi! Skolan är skit, redan less och det är en evighet kvar känns det som. Det gillar vi inte!

I skolan idag. Emil, Nikko, Isabelle och Fluxo.

Fick klubba av Filip.

Nu verkar det förresten som att alla ska gå handels helt plötsligt. 
Vad ska alla 94or gå?

I miss U

...a lot


did u know that?

ibland kan livet vara grymt jobbigt

Jag kan meddela er alla att Daniela Sammelin är ett gäng less på skolan!


Så, nu när det var sagt kan jag fortsätta med att skriva att idag i äckel usch blä skolan fick vi valblanketterna inför gymnasievalet. Jag har ingen aning vad jag ska söka! Tillbaka på ruta ett... Helt ärligt så satt jag och pratade med papi idag om att eventuell söka till Umeå. Eller kanske Skellefteå. Men det känns aningen långt, Luleå hade varit prefeeekt men tyvärrr så finns ju inte skolan där. 28/1 ska blanketten vara inlämnad. Om 15 dagar.
Vad ska jag söka?

nu känns livet flera kilon tyngre

Jag hade just bestämt mig för vad jag skulle gå, efter allt velande kändes det som att jag äntligen hade hittat något som faktiskt skulle passa mig. Jag hade just hittat vad jag ville gå. Men idag, mina planer gick i kras. Fick veta att skolan inte alls finns i Luleå! Som Thåström skulle ha sagt, fanfanfan. Närmaste är Skellefteå och sen Umeå. fanfanfan. Fattar inte för NSD hade skrivit en artikel 22/12-07 (tror jag det var) att skolan hade startat i Luleå. Men tydligen inte. fanfanfan. Jag har gode lust att flytta ner till Umeå eller Skellefteå för att gå på den. Men det känns dock för långt...

Nu börjar sökandet, igen. Funderar på att söka till ENP iaf. Fast är inte säker på att jag vill gå entreprenörs. Funderar också på att söka till NTI-gymnasiet och gå media. Men vet inte riktigt. Hur som helst blir det nog mest troligt flytt, inget här hemma i hålan tilltalar mig.


tillbaka till helvetet


Isabelle kom till mig så gjorde vi oss i ordning och begav oss sedan till Elin där hon, Madde, Jocke och Simon var. Där chillade vi bara tills det kom massa annat folk också. Trevlig kväll.

Det blev en massa bilder tagna men lägger bara upp några av dom.











Idag har det inte blivit att göra nått speciellt. Emma kom förbi en sväng så kikade vi film och så. Annars har jag bara legat hemma och haft ångest inför morgondagen, skola.
Nä nu ska jag göra mig i ordning för att dejta kudden så jag orkar pina upp mig ur sängen imån och bege mig till dårhuset (Hedskolan). Mindre än 5 månader kvar nu, bara att hålla ut.
puss

Jag och Isabelle beger oss utåt nu, till Elin. pusstjing!
Don't stop, make it pop
DJ, blow my speakers up
Tonight, I'mma fight
'Til we see the sunlight
Tick tock on the clock
But the party don't stop, no


du kanske kommer förstå

Känner mig riktigt jävla seg. Sitter här i mjukisar och linne, så långt ifrån klar man bara kan bli. Och nu är Isabelle påväg till mig, så ska väl vi hitta på nått bus.

inte igår

Nu ska jag slå en pling till Madelene och sen göra mig i ordning.
puss

2 COOL 4 SCHOOL

På tisdag börjar skolan igen, ångest. Vill inte dit, orkar inte.

Hittade en söt bild på Emma, Mattias och Isac. Sisådär igår kanske.

no shiiit


Glömde skriva, hade besköksrekord igår. Deeeniii.

You were my greatest mistake

Har varit på dundret och åkt madrass med Emma, Bella, Ida, Josse och Lottan. Blev dock bara 2 åk för var ett gäng jobbigt att gå upp för den där jävla backen.

Nu är jag ett gäng less på snön, ge mig sommar!

Härlig eller vad?!

En biljett till värmen, ja tack

Att ligga på en strand och steka utomlands nu hade inte suttit fel nånstans.



Men tills vidare får jag väl nöja mig med att mest troligt åka ner till Göteborg i slutet av månaden. Fast det är ju super det också, älskar det stället.


Fast, en biljett till värmen är inget jag hade sagt nej till.


TBS

Sängen fick vänta ett tag.
Har suttit och läst runt om Thoren Business School och har nu fått konstanterat för mig att den finns i Luleå. Upptäckte också att det är mycket engeska, good! En artikel skrev att det är en engelskspråkig utbildning, så vet inte om jag ska tolka det som att all undervisning sker på engelska eller en del av den. Tycker iaf att skolan verkar bra och den är ganska internationell. Man får fara på "business trip" i Europa och man har någon slags kontakt med andra länder som skolan finns i. Det är mycket praktik och man har många projektarbeten, vilket känns väldigt roligt. Det är studieförberedande men samtidigt har man lätt att få jobb efteråt eftersom skolan är så affärsinriktad och man har möjlighet till att starta eget under och efter utbildningen. Så det blir nog att söka dit, hoppas på att mina 300 poäng får mig att komma in.
Då blir det flytt till Luleå till sommarn.


en fredagskväll

Idag har jag lekt med Isabelle. Vi har chillat järnet hos mig. Spenderat tid framför datorn, dunkat musik, pratat, ätit ost och kex, druckit kaffe och sånt. He he.

Sen slog klockan 1 och då begav vi oss utåt, till Arvid med andra ord. Där han, Viktor, Jocke, Patric och Jacob var. Där chillade vi järnet ännu lite mer och sen kom min mor och plockade upp mig, Tjäder och Andersson.

Planer för morgondagen: skriller!
Nu väntar sängen och en bok.
puss

ha ha

För er som gillar spelet, haha. Vilken jävla idiot.

take me away

Fel att åka utomlands? Vill ha värme och sol. Det här mörkret jag bor i gör mig bara deprimerad och kylan gör det inte precis bättre heller. En resa till solen, ja tack!

Grekland 08. Josefine, Anna och jag.

silverschampo

Jag har tänkt att färga ljusbrunt hår efter att mitt silverschampo har tagit slut. Nu är ena flaskan slut (den blåa) och den andra (den vita) är bara halvfull. Men nu har jag beslutsångest, ska jag fortsätta vara blond för trivs väldigt bra i det eller bli brunett igen för det är så jobbigt med utväxten? 
Vad tycker ni?


Det här är mina silverschampo. 
Den till höger är skit om ni frågar mig. Tycker inte den hjälper.
Men den vänstra rekommenderar jag starkt! Dock så ska man inte använda den allt för ofta, grå/lila slingor uppkommer i håret lätt.

fredag - 4 dagar frihet kvar

Att kliva upp imorse och bege sig till dårhuset (tandläkarn) var en pina. Hur ska jag klara av skolans tidiga dagar? Det gick väl hyfsat hos tandis. Ska dock tillbaka 20 januari och plasta baktänderna. Och jag måste börja använda tandtråd för har så trångt mellan tänderna. Men vems ids egentligen med det?


Efter tandläkarn satt jag i bilen och gnagde på min allévo low calorie bar och smuttade på min froosh frukt smoothie medans jag väntade på en otroligt seg moder som var på ica.

Kom hem vid 09.20 tänkte "fan vad skönt att vara uppe tidigt." Men så tänkte jag att jag ska vila ett tag, 1-2 timmar ungefär. Men självklart så somnade jag och blev väckt först 13.33 av en Isabelle som ringde och väckte mig. 

Nu vill jag att 9an ska ta slut och flytta till Luleå. Det är ju inte alls säkert men för stunden lutar det mest mot det och helst av allt vill jag ha med mig Isabelle. Att flytta med henne hade gjort det ett gäng roligare.
Skickade nyss ett mail till syon för jag har hittat en skola jag funderar på, dock så vet jag inte om den finns i Luleå. På gymnasium.se stod det att den gör det men sen på dens hemsida finns inte Luleå med på listan över städer den finns i. `
Thoren Business School, någon som vet om den finns i Luleå?

jag hatar tandläkare

Blir att vakna tidigt imorgon för 08.20 ska jag befinna mig på folktandvården. Ångest! Hatar att gå till tandläkarn, det är hemskt rent ut sagt. Och mitt tandborstande har varit långt ifrån bra på senaste tiden så får se hur det går. Håll tummarna för mig!

bilder från "laaanet"

Vissa av bilderna blev dåliga, jag vet.

Victoria och Isabelle spelade Mariokart, publiken hade svårt att hålla sig lugn.




geeks

super nintendo

nintendo 64


sen for Vicky och Carro

sen blev det fikapaus

kaffe och glass med bär stod på menyn

en söt Evelina som lämnade oss (mig, elin, bella och emma) vid 3

då blev det att dumpa nintendot för facebook ett tag



jag hade faktiskt riktigt kul

vid 7 somnade Emma och Bella

jag och elin stannade vakna genom natten själva, men vi hade trevligt ändå. spelade lite till nintendo, nötte facebook, gjorde mackor o.s.v. konstigt nog var jag inte särskilt trött alls under hela natten/morgonen.

sen vid 10 vaknade sömntutorna till liv

Isabelle for hem ett litet tag senare och när klockan närmade sig halv 12 gick jag, Elin och Emma till Nyfiket för att äta frukost. Efter att en toastmeny och en choffe satt sig i magen blev det att knata till en Arvid som fortfarande låg i sängen för att umgås ett tag.
Nu har jag varit vaken i ungefär 29 timmar och är inte särskilt trött faktiskt. Snarare ganska pigg, kanske jag borde sluta sova alltså.

Jag sover bort hela dagarna, kliver upp ur sängen först vid 6 och far ut och gör nått först vid 10. Idag när vi gick till Nyfiket var klockan vid halv 12 och det var faktiskt rätt så ljust ute. Det har jag inte sett på väldigt länge, jag har saknat ljuset! Hatar mörkret för tillfället, måttligt less.

Nä, nu ska jag göra mig i ordning för att fara och göra nått på ett tag.
puss


tidiga morgon

Still awake. Speeden har börjat avta och nu väntar kvällsfika/tidig frukost. Spelandet har vi gett upp nu och underhåller oss för tillfället med att kolla på sööta bilder från bl.a. nyår.

Jag vet någon som behöver sova:


laan

Sitter här hos Emma och lirar nu. Jag, hon, Elin, Bella och Evve. Vicky och Carro var också här tidigare men har begett sig hem. Chips, kaffe, läsk, glass med bär, popcorn och redbull i stora mängder. Livet kan fan inte bli bättre än såhär. *ironi* he he.

lirarna

spelkväll, ha ha

Jag, Elin, Jocke och Arvid har varit och kollat New Moon. Och jag kan säga så mycket som att när man läst böckerna är filmerna långt ifrån bra.

Nu ska jag packa och sen bege mig bort till Emma där hon, jag, Bella och Isabelle ska lana. he he. Blir att stanna uppe hela natten och spela nintendo64, fast det lär ju bli att göra en massa annat också och babbel i stora mängder kan jag tänka mig. Ett gäng kaffedrickande och skratt.

Vi hörs imorgon.
puss


Jag och mina söta på nyår.


kungen!

När klockan började närma sig 00.00 blev det att bege sig till Emma. Jag, hon, Bella och Elin har suttit och lirat Nintendo64, Mario. Och jag kan ju säga såhär, jag ägde sönder dom för de söög. Bokstavligt talat.



Medan vi satt och spelade och åt mackor och drack saft planerade vi in ett lan imorgon. Ett nintendo64 lan. Festligt, I know!
Nu ropar sängen på mig, måste ju vara utvilad imån så jag orkar hålla mig vaken sen in på sena natten.
Puss

ändrade planer

Jag sket i träningen för skulle inte hinna följa till dundret ifall jag for på den för vi skulle åka redan halv 10. Dock insåg jag för en stund sedan att kylan där utanför mitt fönster är allt annat än lockande. -24 grader. Så jag skiter i att fara, jag är inte ämnad för sådan kyla. Jag hatar kylan, jag hatar vintern.

är långt ifrån sant.

Så får se vars vindarna bär ikväll. Jag har lust med en chilldag. Som vi haft de flesta dagarna men idag hade det suttit jävligt fint.


sommarn är saknad



Don't tell me if I'm dying,
Cause I don't wanna know,
If I can't see the sun,
Maybe I should go,
Don't wake me cause I'm dreaming,
Of angels on the moon,
Where everyone you know,
Never leaves too soon.


1 vecka frihet kvar

På ett tag blir det träning och efter den blir det att åka upp till dundret med folk. Där blir det madrass åkning i mörkret, grillning och massa babbel. Det kommer nog vara kallt som fan så det blir att dra på ett gäng kläder. Får hoppas på att det blir kul.


Det är sjukt vad man slösar bort lovdagarna, ligger i sängen till typ 6 och sen gör man nått först vid 10 ungefär. Men tragiskt nog finns det inte så mycket att göra så lika att ligga inne och gräva ner sig i tankar.

umgås med min flicka



Nu: kika film med Isabelle
Sen: invänta annat sällskap

even though it hurts, it will always get better

Jag ska lära mig att skita i saker, saker som betyder mycket för mig men gör för ont att bry sig om. Jag kunde göra så förut, då hatade jag det. Nu när jag inte kan göra det längre hatar jag inte inte kunna göra det. Men nu orkar jag helt ärligt inte mer. I've been let down to many times. "Hoppet är det sista som lämnar en." Hoppat för det här, det där har dock börjat lämna mig nu. Det har gjort det många gånger tidigare, men har alltid kommit tillbaka. Men det slutade ändå alltid med att man blev sårad. Så nu skiter jag i det här, också.

Jag ska lära mig att skita i saker,
saker som betyder mycket för mig men gör för ont att bry sig om.

NYÅR

Bilder från igår när vi var hos Emma innan vi gick ut.




























Har tyvärr inga bilder från efter vi gick ut från Emma. Men då blev det iaf att gå ut och träffa massa folk.

Nyår blev verkligen inte som tänkt, men ett gäng bättre än förra nyår. Nu är det bara att sikta mot ett SUPER BRA 2010!


RSS 2.0