valborgsmässoafton



Valborg idag, känns som nyss det vare. Minns förra årets valborg som om det vore en månad sen. Går ett år verkligen såhär fort?!
Ska i varje fall ta och städa undan här lite, disken ropar och min resväska har jag inte orkat packa upp än. Sen ska jag in till stan och äta middag med min fina Emelie.


jag kan inte prata med dig när du tittar bort

Veronica Maggios nya album, satan i gatan ♥
Snälla bli min
Inga kläder
Vi kommer alltid ha Paris
Mitt hjärta blöder
Satan i gatan


när du strippar och klär av dig är det samma grej


Trött och less. Idag är en dag det hade varit skönt att bo hemma, komma hem och mötas av mamma som lagat något gott åt mig. Städa hade jag inte heller behövt göra.
På tala om att göra... Jag har typ trettiotusen saker som jag måste göra. Tjugoniotusen av dom sakerna är skolrelaterade. Har så galet mycket som jag har att göra innan vecka 21. Och då menar jag GALET. Varför kan jag inte lära mig att jobba på lektionerna? Då hade jag haft ett gäng mindre att göra iaf.
Kan fortsätta att klaga genom att säga att jag är så jävla less på att vara sjuk!

Livet är inte som det ska just nu. Men bara att hålla ut, 41 dagar kvar.


fredag 29 april

Kom hem från Bergnäset för en stund sen. Har umgåtts med mina fina barn Emelie och Otto. Imorgon blir det lite valborgsfirande med några fina. Ska försöka ha med mig kameran.

I väntan på bussen.


så hade vi ju ett påsklov också

Och jag spenderade mitt i kära gamla Gällivare. Fotade typ ingenting förutom litegrann på fredagen då jag var ut med några fina tjejer och killar sen då också.
Här är iaf några av dom. De första bilderna är snodda av Vicky och Katja.

jag och min fina Elin.








snygga cheyer






Bilderna gör inte riktigt kvällen rättvis för jag hade faktiskt riktigt kul. Det var dessutom första gången jag var ut i Gällivare sen jag flyttade.
Kvällen började hos Evelina tillsammans med henne, Victoria, Elin och Katja. Sen kom Martin, Markus och Arvid också. Musik och snack. Sen kom 2 pojkar och hämtade oss och skjutsade oss till tvillingarna Laukkanen. Där var det en massa glatt folk. Blev där i några timmar, folk for på krogen och tillslut drog vi till Samuel för att avsluta kvällen. Där ingick ommöblering i skåp, mattekluringar och massa annat fult. Gick hem, mötte Arvid, gick ut med Malou och gick sen hem till Victor för att sova.
Fick lite hemlängtan också.

Resten av lovet gjorde jag inget speciellt, tog det bara lugnt vilket behövdes. Lördagen spenderades i Vettas med lite släkt och största delen av söndagen spenderades tillsammans med Elin och Arvid. Måndag hoppade jag på tåget och for tillbaka till Luleå. Kändes lite jobbigt faktiskt.
Lyckades få med mig en riktigt fin förkylning/hosta/feber hem till Luleå iaf. Så har legat hemma typ hela veckan var bara till skolan igår på en lektion.


it would take all week to tell you where I'm from



49 dagar till sommarlov, 30 skoldagar. Ettan är snart slut och tiden har gått hur fort som helst. Jag tyckte 9an gick galet fort men det var ju inget i jämförelse med det här. Jag flyttade för 8 månader sen men det känns som förra veckan jag och mamma var och hämtade nyckeln till lägenheten på sandviksgatan.
De 8 snabbaste månaderna i mitt liv, de 8 månaderna som förändrats så otroligt mycket i mitt liv. 5 flyttar, ny klass, ny skola, ny stad, nya vänner. Och det finns så lite gammalt kvar.
Det är lite sorligt att vara här i Gällivare och se hur allt har blivit. När man är i Luleå så ser man Gällivare som Gällivare, så som det var förut. Men så är det inte längre. Alla kvällar, alla äventyr, allt folk och alla minnen. Det är saker som inte kommer tillbaka. Och det var den bästa tiden i mitt liv.
Visst, de här 8 månaderna har förändrat mycket, till det bättre. Det känns riktigt bra men det är inte jag på samma sätt. Det är inte som jag är van att ha det, det som varit jag. Det är svårt att förklara och svårt att förstå. Det är bara konstigt alltihop.

Just nu längtar jag bara ihjäl mig till sommaren. Den kommer bli grym! Eller hur Emsie ♥


skärtorsdag


Drar iväg till Evelina och smider lite planer. tjing.


there ain't no reason things are this way

Idag saknar jag den här flickan lite extra mycket.

Elin Hägg, min fina Elin som jag knappt träffar längre. Jag tar på mig skulden för det. Att kolla tillbaka, alla minnen, alla bilder. Det gör ont. Men du, vi ska skapa nya. Även om vi inte pratar så ofta längre så kommer jag alltid finnas på samma plats som tidigare. Och jag ska tvinga ner dig hit och kaosa som förr. Jag kommer aldrig låta dig gå, om jag så måste låsa fast dig. Var säker på det.
Jag älskar dig, jag saknar dig.


dagens

dagens klädsel: leggins, vitt linne och jeansskjorta
dagens humör: trött, trött, trött
dagens bästa: fick veta att det är frivilligt att springa milen!! lycka
dagens sämsta: har inte fått nått gjort
dagens sysselsättning: datorn, och ett snabbt besök av papi
dagens låt: håkan hellström - shelley
dagens borde: plugga historia och franska

dagarna går för fort

Onsdag: historieredovisning
Torsdag: nk-test
Fredag: franskaredovisning, matteprov
Alltid så mycket att göra veckan innan lov, less.

Måste plugga...
Orkar inte plugga...
Skiter i att plugga.




I just want something real


Så många tankar och så mycket förvirring.
Svåra beslut att fatta och så många felsteg att ta.
Men ingen sa att det skulle bli lätt.


ta mina händer, bara håll i dom vad som än händer

Tillbaka i Luleå. Tågresan hem som skulle ägnas åt plugg. 0.5% av resan ägnades åt historiebladen. Mer blev det inte.. När jag kom fram till Luleå mötte jag Otto, satt på Max och pratade innan våran buss gick, han är fin.

Men som sagt, var i Gällivare i helgen. Och det är såna här gånger man tänker "varför flyttade jag?!". Men sen kommer man på det igen. Men just för stunden, då känner man att man vill tillbaka. Alla fina människor, all trygghet. Men man uppskattar den mer då man inte har den lika nära som förr, men speciellt också då man bor i Luleå. Kontrasten mellan hur folket är här och hemma i gve är så sjukt stor. Det trodde jag aldrig innan jag flyttade hit, men nu vet jag bättre. Folk är mer äkta hemma, allt är inte lika ytligt. Man vet att folk bryr sig på riktigt, det spelar ingen roll om det gott 2 år, man finns fortfarande kvar på samma ställe för varandra. Det ser jag så mycket tydligare nu och jag uppskattar det mycket mer än förr.

Nu menar jag inte att allt är skit här, jag har lärt känna massa fina människor här♥, men det är bara det att det känns som att man inte får vänner här på samma sätt som dom man har hemma. Här är man typ inte lika brydd att lära känna varandra på riktigt, riktigt.


jag ser domen i dina ögon


ett ord: kärlek


I'm tired of these games

Ungefär så här snygg känner jag mig just nu:


Vår utomhus, Håkan sjungades genom högtalarna och träning med Emsie på g.


tisdagen den femte april



Jag tycker om tisdagar. Matte, som är helt okej. Svenska/engelska, som vi inte gör ett skit på. Företagsekonomi,  som funkar. Beteende vetenskap, som man inte heller gör nått på. Jag tycker att tisdagarna alltid går så fort. Idag så har jag inte gjort typ nått, förutom några mattetal, ett kort möte och en fekuppgift. Slutade tidigare så jag och Emelie gick till Blå gåsen och köpte milkshake som vi drack utanför KH i det fiiin fiiina vädret. Sol och plusgrader, det gillas.

Tänkte ta fingrarna ur röven och komma igång med träningen igen nu i veckan, så kvällens planer är fastställda. Nu väntar big brother och matlagning.


början på april

Här kommer några bilder från nu i helgen då min fina Madelene var ner hit.


Kvällen började med pizza för min, Madde, Sara och Emelies del.


Sen kom det lite mer fina flickor, och några få fina pojkar.
Elin och Elin gömde sig för kameran.

Otto, Lisa och Emelie.T också.



Mina fina cpbarn.


Det var det här jag berättade om tidigare, då jag och Madde kom hem och hittade Albin:




Jag älskar dig gumman.

Sen på söndag for Madde hem till Gällivare och det blev genast väldigt tyst och ensamt hos mig. Men då hon skulle hit så var tåget 2 timmar försenat så hon får en gratisbiljett! Så hon måste komma ner till mig om inte allt för länge igen.


those dancing days




Nu sitter Madelene på tåget hem till Gällivare och jag sitter i en tom lägenhet.
Gårdagen blev inte riktigt som planerat, men det slutade med att vi var 8 tjejer hos mig, och Otto. Vi satt och
lekte lekar och hade det trevligt.
Sen hände en lite konstig grej:
Sen kom det några till pojkar men strax efter det så skulle vi till Max så då drog alla (eller jag trodde iaf alla drog). Vi sprang omkring och tog alla våra grejer, gick och låste dörren. Vi tog bussen till Max och var där och träffade lite folk ett tag och så. Sen var jag och Madde trötta så vi tog bussen hem för att sussa. Då hade vi varit borta i ungefär 3 timmar. När jag öppnar dörren så är Albins skor det första jag ser och då tänker jag ju att han måste ha glömt dom på nått vänster. Men så går jag in i vardagsrummet och gissa vad jag hittar, jo en viss Albin Widgren sovandes på min madrass. Vilket var en chock för jag trodde att alla hade dragit när vi for. Men inte det, han hade blivit kvar där inne och bestämt sig för att dra av sig byxorna och sockarna och lagt sig och sova. Inte hade han ringt och sagt till nån att han var kvar där, inte hade han heller svarat då hans kompisar ringt honom för att fråga vart han är. Frågan är ju bara vart han var då vi for, för jag såg honom inte där inne. Och själv minns han inte. Lite läskigt. Men men, man fick ett gott skratt innan man gick och la sig iaf.


@ Hagaplan


2 trötta tjejer på knöppelåsen.
Madde kom till Luleå vid 6, då blev det Max med henne, Maja och Leo. Sen for jag och Madde hit för att lämna grejerna och sen åka tillbaka till stan för att umgås på Roasters med några fina. Sen blev det bussen hem och vi fick sällskap ett tag av 3 pojkar också. Nu ska vi göra oss iordning för sängen. Morgondagen kommer bjuda på massa hyss så måste vila upp oss.
Gnatt


RSS 2.0