Magaluf.Mallorca.Spanien

Orkar inte med att se löven falla och se graderna på termometern sjunka. Vill ligga på en strand i ett varmt land. Hade utan tvekan kunnat åka tillbaka till soliga Mallorca med mina fina flickor.


Onsdag.

Två roliga saker:
*Igår hade jag övernattningsgäster, min kusin Lisa från Strömstad och hennes dotter Ida.
*Skrev just klart ett arbete i marknadsföring så nu kan jag somna med gott samvete.
Godnatt.


Some things never change at all.

Goda nyheter gott folk! Är ledig onsdag, torsdag OCH fredag! Det var iaf goda nyheter för mig imorse. Så blir långhelg för min del och den kommer spenderad i lulestad. Och jo en annan helt okej sak, beställde min studentmössa idag. Slutet är nära. Men än är det ett tag och jag tackar gudarna för det eftersom jag inte kommit fram till något vettigt beslut än angående min framtid. Den planeringen får ske senare för nu ska jag hoppa i duschen och sen städa lite här i lägenheten. Tjingeling. Bjuder på lite fina bilder från i helgen också.


Gällivare.

Tillbaka i hemstaden. Kändes välbehövligt att komma hit en sväng, man kan som ta det lugnt på ett annat sätt här. Hatar dock att vara ensam hos mamma, det är nått med det här huset som ger mig en obehaglig känsla. Har hur som helst kollat film och myst på med tända ljus och min vovve idag. Sen ätit go'middag med mor, far och bror. Kom just hem från att ha varit ute och snurrat med Isabelle, per och Pontus. Vädret är piss och gör mig deprimerad. Så ska vänta på att mamma och lillebror kommer hem och sen hoppa i duschen och dränka mina sorger eller nått i den stilen, vågar nämligen inte duscha när jag är själv här, obehaglig känsla som sagt.


även om det är svårt att se det nu, så kommer det klarna till slut.

Ännu en pissdag. Men orkar inte skriva nått livet-suger-inlägg. Kom hem från gymmet från ett tag sen och ska hoppa i duschen nu och sen slå på en film. Det enda bra med denna dag var det som fick följa med mig hem från stan tidigare. Blir alltid roligare att träna när man har lite nya kläder att svettas i på gymmet. Hehe.


Good morning sunshine.

Bra morgon. Vaknade i tid för en gång skull, skrivit klart uppgiften i marknadsföring som jag inte orkade göra igår och ligger nu och kollar vakna med the voice, hade nog varit ganska kul att jobba som radiopratare. Denna morgon ber jag också till gudarna över tiden att denna skolvecka ska gå fort som tusan.


Söndag.

Började morgonen på sämsta tänkbara sätt. Men sen blev det lite bättre när Emelie kom och lagade tacos med mig, och sen ännu lite bättre när Niklas kom och kollade x factor med oss. Sen när dom for hem och jag insåg att vi har en uppgift i marknadsföring som ska in imorn och jag ännu inte börjat med så sög allt ungefär lika mycket som imorse. Hade gjort vad som helst för att få ligga och mysa med min lurviga lilla vovve ikväll, som för övrigt fyller hela 2 år idag, min lilla bebis Malou!


Tillbaka till vardagen.

Tredje måndagen på detta läsår. Har redan kommit in i skolrutinerna och känns faktiskt inte så jobbigt än, att vi har ganska bra schema är nog en bidragande faktor till det. Allting rullar på och just nu vill jag bara att allt ska rulla på lite snabbare fram tills nästa helg, för saknar nämligen en pojke i gällivare väldigt mycket.


RSS 2.0