the boy who


2 dagar kvar.

Om 5 minuter börjar min sista teorilektion, sköönt. Hade nyss min fjärde körlektion och börjar faktiskt tro att jag kanske kommer kunna ta körkort trots allt. Efter lektionen nu måste jag skynda mig hem för att städa, plugga, tvätta och börja packa. Åker om 2 dagar och har inte öppnat väskan än. Börjar känna mig lite stressad med tanke på hur mycket jag har att göra innan jag sätter mig på planet på fredag. Men jag ska nog få ihop det!


tjena söndagsångest.

Ligger fortfarande i sängen och kikar prison break. Sjukt ovärd utgång igår, var inte det minsta taggad och det blev inte heller bättre väl på krogen så tog en tidig ikväll. For hem, sussade en stund och fick sedan fint sovsällskap. Nu ska jag fortsätta fördriva tid framför pb och sen packa väskan. Hejrå.


.


.


tisdag.

Idag hade vi "ENP-loppet" som jag fasat så för. Men gick bättre än vad jag trodde det skulle göra, lyckades komma på fjärde plats i klassen iaf. Även fast vår uppladdning inför loppet inte var det bästa, nämligen mat från donken. Var inte ens gott.. Less.
Emelie lämnade mig just så nu sitter jag här i min ensamhet och har en miljon saker att göra innan jag får sussa. Har haft lite plugg session med henne och Jozefine ikväll för vi börjar känna ångesten inför matten. Men ger upp det nu för min väska som ska följa med till gve imorn måste packas. Tjiiiiiing.


jag ser ljuset i tunneln

Nu är det inte länge kvar innan vi sätter oss på planet ner till magaluf! Har aldrig varit så skoltrött som jag har varit nu så den här resan kommer väldigt lägligt. Nu måste jag bara göra klart alla arbeten innan vi sticker iväg.

•matte nationella
•företagsekonomiprov
•labbrapport
•årsredovisning för uf
•book talk
•svenska skrivuppgift


Godnatt.


Nordliga breddgrader

Ligger inne i mitt rum, under täcket i min säng och väntar på att jag och far min ska åka till Vettasjärvi, fader ska fixa nå saker där borta och lurade med mig genom att säga att jag är bra att övningsköra dit.
Var för övrigt på mysig promenad med min bebis igår, kommer sakna henne sen när hon inte bor kvar hos oss längre.


torsdag.

Nu återstår bara ett nationellt prov, dock det jobbigaste eftersom jag vill få bra resultat på det, nämligen matte. Men något ännu jobbigare är att jag har nkprov imorn och började plugga för en liten stund sen och har nu insett hur mycket det faktiskt är vi har prov på! Ångest. Vill bara att morgondagen ska komma så jag får sätta mig på tåget upp till Gällivare. Och jo, hade för övrigt velat ligga och mysa med min bebis Malou idag.


på körskolan

Hade nyss min första körlektion, gick helt okej faktiskt. Sitter inne på PO's och väntar på att teorilektionen ska börja nu. Sen måste jag skynda mig hem och skriva klart mitt tal och lära mig det eftersom det ska framföras imorn! Jag som skulle göra klart det i tid...


2cool4school

Vill ha helg. Helst nyss.


måndag på norrlands entreprenörsgymnasium

Måndagar är då extrem trötthet infinner sig.
Kämpade med att överleva matten med RedBull och planering av vår utlandsresa som hjälp.
Sen börjar övertröttheten komma. 2cool4school

Skoldagen avslutades med idrott, löpning och intervaller.
Kondis - knappt existerande
Övertrötthet - check!


Efter skolan for vi på stan en sväng, köpte två tröjor som kommer få följa med mig till Magaluf om 18 dagar. Sen for jag och Emsie till mig och lagade middag, gjorde ett försök till att pluggade och provade lite kläder som kommer åka ner i resväskan senare. Nu ska jag skriva klart det där förbannade talet, vilket jag tänkt göra i flera dagar nu. Är som sagt duktig på att skjuta upp saker. Skulle nog till och med kalla mig själv expert på det.


söndagsmys

Fin söndag. Har hunnit plugga lite, kollat massa Prison Break, varit och solat med Emelie, invigt mina nya Converse och varit och ätit go'middag på O'learys med Evelina för en stund sen. Innan vi gick hem så kilade vi förbi Kiosk Piraten och köpte lite godsaker som tillsammans med Prison Break blir mitt kvällssällskap. Känns hur skönt som helst att ha tagit en heeelt lugn helg. Flera sådana kommer det bli.





söndag utan söndagsångest



Idag är vi glada för att det är söndag och ingen söndagsångest har infunnit sig. Det gör mig inget att skolan börjar imorn för då är nästa helg närmare. Vill bara få alla prov och inämningar bortgjorda nu så jag sen kan njuta av ledighet. För övrig så saknar jag min gamla ring till smileyn, kan dock inte ha den längre eftersom min smiley blivit gammal och gaggig och jag inte har typ nå hud kvar. Inte ok.

Nu ska jag ringa och boka bord till ikväll på O'learys för mig och Evelina. Gode sugen på Pasta Alfredo just nu. Hejrå.


det känns som att jag måste välja, vilket liv jag ska leva

Har varit en riktig pissdag. Vädret är hemskt och mitt humör har varit kasst. Men sen kom Emsan förbi och släpade ut mig, så drog vi till Kvantum för att köpa melon och jordgubbar. Muuums. Vi fick inte nog där utan for och plockade upp Fanny och for vidare till Donken sen. Nu är jag hemma och mitt humör är bättre, skönt. Så ska ta och passa på att skriva mitt PM, sen ska jag kika Prison Break som är min nya serie-crush. Tjing.


tråkiga lördag.

Försov mig och missade spinningpasset jag skulle på imorse. Typiskt. Vädret är piss och idag är ingen bra dag. Så denna dag kommer spenderas i sängen, tillsammans med en massa papper och anteckningar för har nämligen bestämt mig för att få ihop mitt tal idag, ett utkast på det iaf. Så duktigt tänkte jag vara denna deprimerande dag. Hejdå.


ibland undrar man ju vars felet sitter

Idag/inatt hände en lite efterbliven grej. Jag vaknade med världens ryck och kollade på klockan och såg att den var 20 i så fick lite smått panik för vi skulle ha nationella på morgonen så jag gick till toan och sminkade mig, plattade håret och allt sånt där. Så blev klockan prick och jag började ta på mig kläderna för att knata bort till skolan, men så när jag sätter på mig min klocka och då ser jag att det är nått som inte stämmer så kollar på klockan igen och inser att den är 2 på natten. Vafan. Så där stod jag i hallen, färdigsminkad, påklädd och beredd att gå till skolan 2 på natten. Hur fan kunde jag tro att klockan var 20 i 8 när det stod 01.40 på telefonen då jag vaknade. Less som jag blev fick jag gå och lägga mig igen med sminket och allt. Sedan så vaknade jag med ett ryck igen och trodde att jag hade försovit mig men såg sen att klockan bara var runt 5. Vadå sova oroligt?! Tror det är för att jag är lite nojig att försova mig till nationella, eftersom jag lyckades med det två gånger förra året. Tard jag är...


alla dessa fina lägenheter

Jag hittar en massa fina lägenheter hela tiden som jag mer än gärna hade flyttat in i på dirren, om jag hade sisådär en miljon på kontot det vill säga. Men pappa, om du vill så får du gärna köpa denna åt mig!


torsdag.

Imorgon är det fredag! Och denna helg kommer faktiskt spenderas i Luleå, då träning och plugg står på schemat. Tänkte ta en riktigt pluggkväll ikväll men lämnar det tills imorgon och lägger mig istället i sängen och kikar Criminal Minds. Suger förövrigt att sova själv. Saknar en viss person väldigt mycket nu också.


godnatt.

Tar och kryper ner här och pluggar lite innan John Blund kommer på besök.


kan man få alla de där bitarna på plats till slut?

Onsdag i lulestad. Var en plåga att kliva upp när klockan ringde imorse, men nu är ännu ett nationellt prov avklarat, den muntliga delen i engelska. Och ännu en teorilektion är avklarad, bara 3 kvar nu då, 3 för många alltså. Nu har jag massa kläder nere i tvättstugan som jag snart ska springa ner och hämta, efter det ska jag börja skriva på mitt svenska tal som jag ska framföra nästa vecka, är gode less på alla dessa nationella prov och framträdande nu. Vill bara ha sommarlov. Helst nyss också.

Alldeles för trött tjej som krigade iväg till PO's tidigare ↓


time's passing by

Redan tisdag och som vanligt har ledigheten gått alldeles för fort. Ikväll sätter jag mig på tåget ner till Luleå igen. Har haft det riktigt bra här uppe, fastän jag inte har gjort något speciellt. Var till och med nykter på valborg igår, kors i taket vad duktig jag är. Fast tror mina vänner snarare kallar mig toffel än duktig. Nu ska jag studsa i duschen och sen göra något vettigt innan klockan slår 7.


RSS 2.0