har jag tappat bort mitt språk

Sitter på Skurholmen hos Isabelle, är här för att göra henne lite sovsällskap. Tänkte få lite plugg gjort också men tvivlar starkt på att det blir av. Känner för övrigt att hennes egentliga kroppsform fångades bra på bilden längst upp till vänster.
Har varit i farten hela dagen känns det som, har hunnit med en massa grejer! Bland annat att vara duktig och varit på gymmet med Isabelle och Emelie.
Vet ni vad... Imorn blir det att boka resan till Turkiet! Om allt nu går som det ska, vilket det inte gjort tidigare men vi hoppas på att det gör det nu. Blir korvresa ser det ut som. Jag tror vi blir 11 stycken som åker och av dom 11 är vi bara 2 tjejer. Men det blir nog awesome!
Nu ska jag socialisera mig med Isabelle innan vi ska skeda.
puss

det handlar om ett hjärta

som inte visste vilken väg att ta.


29 januari 2011


Duscha, diska, städa, fixa, trixa och en hel drös med saker att göra. Ikväll kommer det nog lite fint folk hit så ska ta och röja undan lite. Men först, duschen.


en helt vanlig torsdag




Kom hem från Emelie för ett tag sen. En till torsdagskväll spenderades med henne och Linus framför O.C.
Blev att ta sovmorgon imorse, fick oväntat besök av Emelie och Anton som satt och väntade medans jag gjorde mig i ordning. Sen tog vi bussen till stan för att gå och äta på Exotic. Efter det bar det av till skolan där det inte var många eftersom vi hade entreprenörstid. Jag och Jonathan skrev snabbt klart våran rapport om TV4 och sedan lekte jag fågel, fisk eller mittemellan med Linus, Otto och company. För det är sånt vi gör på enp-dagis.

Min mor kom hit över dan, vi spenderade några timmar på stan och jag gjorde hennes kort många kronor fattigare. Sen for vi till lägenheten, tog massa gulliga cambilder, drack te och hon skrev under mitt intyg för att jag får dra till TURKEY i juni! Kommer bli grümt. Nu är det bara bokningen som fattas och 4,5 månaders väntan...


två riktigt snygga bilder på min kära vän Linus, en helt vanlig torsdagskväll hos Emelie


pusselbitar som inte längre passade


och en lång väg som tog slut.


ja, jag lever

Uppdateringen här på bloggen har varit helt värdelös, jag vet. Men har ingen kamerasladd så kan inte dela med mig av nå söta bilder eller nått så känns inte så kul.
Vet inte om jag har nämnt det här på bloggen men jag är hemlös för tillfället så bor hos Joanna för tillfället.

Kom hem för ett tag sedan, for jag och Emelie till Sara där hon och Lisa var. Vi lagade middag och tog det lugnt och sedan kom även Anton, Marcus och Linus dit. Så har inte varit "hem" sen innan jag for till skolan.

Samma sak var det igår, for till skolan just innan 8 och kom tillbaka 11 på kvällen. Blev stan efter skolan, satt 3 timmar på T.A med Emelie, Linus, Anton och Albin, drack latte och pratade massa strunt. Sen blev det att åka till Isabelle och kika på hennes nya bostad. Kändes som väldigt längesen vi hade träffats och vi hade en hel del att prata om. Efter jag socialiserat mig med henne så hoppade jag på bussen, mötte Linus och vi åkte till Emelie där det blev sänghäng framför tvn som tidigare i veckan.


Bara för att jag vill vara brun nu! Och boka Turkietresan också för den delen!


svar på kommentar


Svar: Det är lite svårt att säga om det är mycket plugg på enp eftersom jag inte kan jämfört med andra linjer då jag inte gått nått annat. Men visst, nog har vi plugg men det är mest plugg till prov, vi har inte så mycket hemuppgifter och sånt. Och vi har det faktiskt riktigt chill på lektionerna för det mesta. Hur mycket plugg man har beror som på hur mycket man satsar och vilka betyg man vill ha.


hej brunett



Slapp-torsdag i skolan som vanligt, sen stan, inhandlat busskort, åkte till Linus med honom och Emelie, for till Dahls och mötte upp Joanna, for till lägenheten och blev brunett. Eller brunett och brunett, mer ljusbrunt mot mörkblont hållet. Hur som helst är det förändring och jag känner mig väldigt ovan men jag är nöjd! Så tackar min frisör Joanna för resultatet.
Dåliga bilder men kommer väl nån bättre här om nån dag.


Anton får mig att låta som ett kioskmongo


en till anonym


Jag hade 315 poäng, men det är inte höga intagningspoäng på enp. Jo jag får inackorderingstillägg som är ungefär 1800kr. Mycket plugg vet jag väl inte det är väl som på samhälls. Vissa veckor är det mycket om vi har flera prov samma vecka men väl på lektionerna så är det chill! Man måste inte läsa vidare efteråt om man inte vill utan man kan istället starta eget eller börja jobba på något företag. Är lite svårt att säga vad man kan bli efteråt eftersom det inte är ett typiskt yrkesförberedandeprogram men man jobbar mycket om företagsamhet så det är väl inom det som man kan få jobb efteråt.


min nya älskling


svar på kommentar



Svar: Jag går på Norrlands Entreprenörsgymnasium i Luleå då, linje heter då som entreprenörs. Vad man gör där, hm. Asså det är både yrkes och studieförberedande program där man jobbar mycket med projekt och mot företag i Luleå. Vi läser typ samma ämnen som på samhälls men sen har vi också så som företagsekonomi, beteende vetenskap, marknadsföring och så vidare. Under första året så läser man mest basämnen för att sedan i 2an och 3an rikta in sig mer på projekt och företagande. Vi har "entreprenörsdagar" då man bara jobbar med sina egna projekt. T.ex. så ska 2 tjejer i 3an åka ner till Thailand och hjälpa till på ett barnhem där och lite annat. Så det är en ganska fri linje där man får chansen att göra det som intresserar en. Sen så har vi mycket föreläsningar och ibland kommer företag till oss med projekt som man då får anmäla sig till. På så sätt har vi också chans att sätta in foten hos företag och skapa kontakter som kan vara bra att ha i framtiden då man ska söka jobb och så vidare :)


årets...

årets vill ha: en lägenhet
årets roligaste: alla fester med fina personer
årets bästa: alla fina människor jag lärt känna
årets sämsta: min träning, den har varit illa
årets uppskattning: min familj, att de gett mig de möjligheter jag fått
årets förändring: flytten till Luleå
årets längtan: har hela tiden varit sommar
årets låt: det är svårt att säga en låt för hela året, men kan nog säga gubben i lådan, förlåt att jag aldrig sagt förlåt, like a G6
årets cp: ENP10
årets finaste: mina vänner, gamla som nya
årets saknad: en varm sommar
årets avslut: började bra, slutade för tidigt


RSS 2.0