på hedskolan steker vi

Sommarvärmen har börjat visa sig och det är hur underbart som helst. Nu saknas det bara att de sista snöhögarna ska försvinna och grönskan ska kommma.







Några bilder från skolan här i veckan.

Jag har blivit riktigt dålig på att uppdatera hära men är alldeles för lat för att slå på datorn. Anledningen till att jag orkat göra det nu är för att jag har en engelska bokanalys som ska in imorgon och jag har inte ens börjat. Kul.

Men jag kan vara glad över att imorgon är min sista dag med vanliga lektioner på grunskolan. För på söndag beger jag mig ner till Turkiet med älskling och missar sista vanliga veckan. Veckan jag kommer hem ska vi till Norge med skolan och veckan efter det är balen och avslutningen. 

Det här året har gått läskigt snabbt och jag vill inte att det ska ta slut riktigt än. Eller alla skolarbeten och sånt får gärna ta slut, nog för att vi inte haft så mycket det här året. Imorgon gör jag iaf mitt sista prov och det blir i matte. Kul? Nej.

Nä, nu måste jag ta tag i engelskan innan det blir alldeles för sent.

sommar på G

Galet fint väder ute! Nästan inga moln och en stekande sol, 21 grader i skuggan och gräs som börjar bli grönt på vissa ställen. U N D E R B A R T !

Har varit ner på Nyfiket med Madelene och Elin. Efter det har vi bara suttit ute i solen tills det var dags att bege sig hemåt.




gillar't mitt lack

Förstår inte riktigt varför jag sitter inne just nu. Ska byta om och sen bege mig ut för att steka på studsmattan.

Har 0,24kr på mobilen så kan inte svara på sms. RING!

fredag

Den här dagen har bara sprungit förbi. Har inte hunnit med något känns det som. Vaknade upp bredvid Victor, tagit det lugnt hela dan. Sen for vi på Coop med moder och kollade på bl.a. resväskor och så. Sen for han hem och jag hoppade i duschen och nu sitter jag här. Känns som att klockan är typ 4.

Men men, ikväll blir det att umgås med flickor hemma hos Madelene. Spela spel, chilla järnet och ha allmänt trevligt. Fast först ska Victor komma hit så ska vi äta ANANAS♥ som vi inhandlade på coop.


jag älskar dig


grillning i Sandviken

Har varit med några snygga tjejer i Sandviken och grillat ikväll. Det blev att grilla både pinnbröd, korv, mellows och så. Hyffsat N-AJS!















Sen kom regnet och då for jag och Madelene till mig och chillade lugnet. Och för en liten stund sedan kom Victor också så nu sitter jag här med två t-öntar. Känner att jag luktar skogsrök som fan så duschen känns väldigt lockande just nu.

T to the URKEY

Var ner på resebyrån för ett tag sedan och nu är det bokat och klart. Jag och Victor beger oss ner till Alanya 23e, nästa söndag!


Behöver jag ens skriva att jag längtar?!

tillbaka i G-town

Kom hem vid 6 tiden. Blev inte så mycket gjort i Piteå. På fredagen kom vi fram ganska sent så blev att gå och sussa ganska dirr.
Lördag spenderades på havsbadet med dessa pojkar ↓







Vi badade och bara chillade jeernet. Sen när mami kom och hämtade mig följde Victor♥ med till Norrfjäden och jag fick sovsällskap.

Söndagen blev det hemgång. Och jag som hade tänkt umgås med Marcus men vi for redan vid 2 så hann inte med det.
Jo blev förresten lite shopping också:
jeansjacka
4 par skor, 3 tyg, 1par sandaler
smink
bikin
tshirt
underkläder
smycken
leggins

On the road again

Sitter i bilen påväg till piteå med mami, papi, Didrik och patric. Har ingen aning vad det blir att göra där. Kändes bara skönt att komma bort från gällivare ett tag. Måste iaf in till havsbadet där victor, victor, felix och kevin är med kulturskolan. Felix har min kamera som jag saknar, därför det inte blivit att lägga upp några bilder från bland annat valborg. Men det kommer. Nu ska jag kika film här i baksätet med dom små. Puss

R.I.P

VILA I FRID MIN ÄNGEL!

23/12-02 - 1/5-10

jag älskar dig


RSS 2.0