hälsa ditt hjärta att allt är slut

Dom två värsta dagarna på veckan är över och just nu ser jag framemot lite ledighet, i form av helg. Idag har jag hunnit med skola, tacos till lunch hemma hos mig med Emelie, stan med Anton och Niklas, solning med Niklas, tvättat massa kläder och suttit framför datorn alldeles för mycket. Nu återstår bara pluggandet. Har en massa mattetal som borde vara gjorda tills imorn. Dom ska jag börja med NU.


Jag och min fina kompiz Niklas i somras.


en liten önskelista

Nu är det så att det är en vecka kvar tills jag fyller år, så tog mig tid att pussla ihop en liten önskelista.
Hoppas mamma och pappa inte är allt för fattiga efter julafton, hehe.


presentkort på intersport/iphone 4S/Thomas Sabo berlock till mitt armband/springskor/
elsas böckerna/bed head dumb blonde schampo/tatuering/smal norrbottensring


sommarn snurrar fort när vi bara snöar bort

Söndagsångest x 1000. Less på skolan så det finns inte ord för det. Har ett x antal saker att göra men har ingen ork. Hela dagen har spenderats i sängen, framför datorn. Gårdagen var helt ok, vi var ett gäng hemma hos mig hela kvällen. Hade inte så mycket att städa idag tack vare Krookan som var snäll och diskade och så igår. Dock så fattas en mugg?? Så efterlyser den nu, någon som känner sig skyldig och smugglat med den hem eller liknande?

Nu ska jag kolla OC och längta ännu mer till sommaren.

Är förresten lite småkär i Seth.


jag kunde dö för dig, nu är du död för mig



Sitter och inväntar 7 tjejer som ska komma till mig för lite festligheter.
Ha en fin lördag!

Och så vill jag säga grattis till min allra bästaste Isabelle som fyller 18 år idag. iloveu


måste bryta dessa dåliga vanor


Det går allt annat än bra med mitt plugg. Är så otroligt less. Var iaf ett plus att vi slutade 11.30 idag. Ännu ett plus är att jag är ledig imorn. Nu ska jag fortsätta med mitt OC-tittande för att senare orka ta tag i engelskan.


we'll run the night


I see your true colors

Gårdagen blev väl lite sisådär. Började med go'middag på Olles med 9 tjejer och sedan vidare till Elin. Efter några om och men så for vi till mig. Kom en del folk dit, blev mest häng och mitt festhumör försvann ganska tidigt. Natten avrundades med tvtittande tillsammans med några pojkar. Humöret var inte det bästa men slapp iaf sova själv. Och idag har jag inte orkar göra ett piss. Lagat go'middag med pappa, kikat film med honom och bror min.

Nu ska jag skriva min jobbansökan och sen kika film med lillebror. Imorgon åker jag tillbaka till Luleå, den här helgen flög bara förbi. Tjarrå.

Vi bygger ett slott av luft

Är less på all skolstress just nu. Har ett tal jag ska framföra imorn och jag är långt ifrån att kunna det. Måste printa in det i skallen, har nån timme på mig. Gode skönt imorn när det är överstökat.
Och så kan jag ju berätta att jag längtar till helgen. På fredag sätter jag mig på tåget upp till det där fina stället som jag blivit lite nykär i, Gällivare kallas det. Ska fira min kära Elin Hägg som fyller arton år. Middag på O'learys och sedan festligheter, blir kanon.



Och på tala om arton år. Idag fyller finaste Jozefine Boman år! Grattis darling ♥


Crazy Beautiful

"Två ungdomar från helt skilda världar förälskar sig i varandra. Trots att Nicole är dotter till en rik politiker, medan den ambitiöse Carlos kommer från Los Angeles fattigare kvarter, så finner de båda trygghet i varandras kärlek"


Mycket fin film om kärlek. Nästan så att jag vill bli kär i en spanjor nu.
En film att kolla en deppig söndagskväll.


baby, you got me in a trance

Dessa två dagar av skolan som gått nu har varit en riktigt plåga, har varit hur trött som helst. Idag hade jag planer på att fixa min dygnsrytm lite, men misslyckades helt då jag somnade direkt efter skolan och vaknade just innan åtta. Bättre lycka imorn. Nu ska jag ta tag i lite skolarbeten. Börjar med att skriva reflektionsbrevet till estetiska verksamheten. Och jo, är redan less på skolan, nice.




1. Lite av de många saker jag och mami inhandlade på Ikea.
2. Har fått upp min nya tavla ovanför soffan.
3. Har blivit ägare till en Yuccapalm.
4. Skulle egentligen varit en fjärde bild men glömde fota min nya, fina hylla i hallen.


ångest inför skolstarten

Imorgon är det sista dagen på lovet, riktigt sorligt. Har spenderat största delen av lovet i gällivare (helt otroligt!!) och det har varit riktigt bra. Hade glömt bort hur mycket jag älskar det här hålan ibland, och framförallt människorna som bor här. Dagen idag har bara spenderats hemma med familjen, tv, thaimat, bastu, planering inför morgondagens ikea-besök och kollat sista pretty little liars avsnittet på säsong ett med bror min. Vi är båda två förälskade i serien. Didrik sa för en liten stund sen "Danni, kan du inte komma hit nästa helg så kan vi börja kolla andra säsongen också?!" Men ska faktiskt tillbaka hit väldigt snart, redan den 20e för då fyller min fina Elin Hägg 18 åååår!



Nu ska jag kika film med lillebror och sen sussa. Imorgon 9.00 drar jag iväg till Haparanda och Ikea med mami. Har en lång handlingslista och många hundralappar att spendera. Sedan återvänder jag till fina Luleå och inte lika fina skoldagar. Bara att hålla ut. Idag är det för övrigt 4 veckor kvar tills jag fyller år, då blire feeeetfest (eller?), blir nog gode fint. Ska börja kika på lite lokaler så man slipper stressa i sista minuten. Jajja, nu ska jag slå på filmen. Godnatt.


that's the way it goes when you party just like I do

Gårdagen blev riktigt lyckad efter några om och men. Vi började som sagt några tjejer hos mig och fortsatte sedan till Polle där vi inte var så långvariga. Vi drog alla istället till Erik dit det kom en massa folk senare. Dans, skratt, limbo, svammeldricka och fint folk. Avslutade kvällen på Manuella och till sist hemma hos mig med bööis. Hos Erik fick vi även finbesök av två typ 60-åriga partysnubbar. Haha, ett gott skratt förlänger livet sägs det väl?!

Är inge bra på att använda kameran så bjuder på några bilder som dykt upp på fejjan.




Olivia hookar Gunnar (eller var det där Kenneth?).

Nu ska jag umgås lite med min broder och sen kolla Pretty Little Liars. Hade dock behövt plugga, men lämnar det till morgondagen. Pusstjing.


I gotta feeling, that tonight's gonna be a good night

Valde att spendera sista helgen på lovet i Gällivare, så tog tåget hit igår. Gårdagen erbjöd inte så många händelser, vilket jag hoppas denna kväll gör. På nån timme kommer det några fina flickor hit till mig för att påbörja kvällen. Så måste ta och börja förbereda lite. Först ska jag kolla klart Pretty Little Liars avsnittet som jag påbörjat. För övrigt så har jag blivit helt fast i den serien! Jag och Didrik satt och kollade det i över 4 timmar igår kväll, riktigt fint.



Nu ropar hårtorken på mig. Tjing.


ingen bra start på året



nostalgi

Minns ni?!
3-5 år tillbaka i tiden.



För många minne, för många känslor och för mycket nostalgi.

Schaa bloggen, jag borde sova!



Ska upp tidigt imorn och tvätta, inte så kul kanske. Sååå jag borde sussa sött nu, men först ska jag kika lite Criminal Minds och borsta gaddarna. Och jo, fick med mig två tröjor hem från stan idag, som ni ser här ovanför. Och så avslutade jag med en schnygg bild på mig just nu, trött b-rud_94. Godnatt.


-


tvåtusentolv

Nytt år, nya tag. Snickrade ihop 5 nyårslöften som jag SKA hålla. Nyår var helt okej, tills det blev lite för mycket och jag gick hem. Kvällen började med fina flickor i Fannys systers lägenhet där det blev middag och massa prat. Senare kom även en massa pojkar dit för att forsätta festen med oss. Efter en sväng förbi Maria drog vi alla in till stan och Max vart halva Luleå var.
Blev inte en enda bild tagen! Riktigt synd men hade väl för kul för att börja tänka på sånt. Så bjuder istället på en riktigt snygg bild på mig och Krookan från i onsdags.



Har sprungit på stan med Isabelle tidigare idag och avslutade med en ceasarsallad på Mat & Prat. När jag kom hem gick jag och la mig, och vaknade för en liten stund sen. Vet inte vad det är för fel på mig, är ständigt trött och sover dagar igenom. Nu ska jag sussa några minuter till innan jag ska bege mig bort till gymmet med Fröken Silver. P U S S


RSS 2.0