31 december 2011

Sista dagen på 2011. Om cirka 24 timmar är det nytt år och nya möjligheter. Äckligt fort det här året har gått, bland dom värsta sakerna har hänt men också dom bästa. Men ska inte dra någon års-resumé nu. Tänkte bjuda på lite bilder från lovet men är för lat för att lägga in bilderna på datorn just nu. Så bjuder på några bilder från i onsdags då Madde var här. Bilderna är för övrigt fotade med hennes kamera också.









Nu ska jag prova mina kläder som jag tänkt ha imorgon och sen sussa några timmar så jag orkar med morgondagen. Godnatt och gott nytt år!


Jeffrey Campbell

Frågan är ju vem som köper dessa för 1449kr! Sjukt jävla fula.


keep calm and party on



Imorgon är det jullov och jag sätter mig på tåget upp till Gällivare. Har ordnat de sista julklapparna idag efter att sprungit runt en del på Storheden med Emsie efter skolan. Kom för övrigt hem från henne för ett tag sen, har suttit och ätit massa gurka med dipp med henne och Elin.

Imorgon (eller idag egentligen eftersom klockan är över 00.00) så väntar endast en mattelektion, vilket innebär att jag börjar 13.45 och slutar 14.45. Gode skönt! Då blir det att skynda hem, slänga ihop middag, ta väskorna och knata bort till tågstationen. Sen kommer jag tillbaka till Luleå redan på tisdag för mellandagsrean och förberedelser inför nyår. Vi hade tänkt hyra lokal men alla är ju uthyrda så blir nog inget med det.

Hade för övrigt en fin helg! På fredag började allt hos Linus.N som fyllde år och forsatte sedan med att jag och Emelie for vidare till Magasin 3. Hade väldigt kul där med massa dans och fint folk. Lördagen blev en lugnare variant, hemma hos Linus.Ö med fina pojkar och flickor. På söndag kom mami hit så har sprungit med henne på stan i söndags och igår innan hon for hem.

Jajja, blev en massa blandat här, haha. Nu ska jag iaf ta tag i min packning och sen sussa.
Godnatt.


it's in the a b c of growing up



Min lilla håriga bebis ligger och sover här bredvid mig på soffan just nu. Mamma kom hit med henne idag för att gå på stan och inhandla de sista julklapparna, vilket jag måste göra imorgon. Julafton är om 6 dagar och jag åker till Gällivare om 3. Jag har 2 dagar framför mig nu då schemat är fullproppat. Det innehåller skola, träning, städning, packning, tvättning, julklappshandling, paketering och så vidare.

Ska visa mamma lite utlandsresor nu som jag och tjejerna är sugna på att boka till sommarn.
Jag hoppas på att det blir en av mina julklappar.


Friends by BO's



Gjorde inte ett piss i skolan idag, förutom ett matteprov. Hoppas på mvg där. Kvällen bjöd på en snabb sväng på stan med Joanna och sen vidare till Friends för fika, dit Emelie och Elin också kom. Planerade framtiden lite osv.
Pratade med mamma också för en stund sen och hon berättade att hon tänkte prata med Emelies mamma om att dom ska bjuda oss på en Stockholmsresa i födelsedagspresent. Vore fint. Nu vill jag bara att kalendern ska visa februari 2012.

Avslutar onsdagen med te, skorpor och en film. Imorgon väntar en lektion, företagsekonomi B och sen den sköna känslan att inte ha nå plugg! Hejrrå.


svar på kommentar


Svar: Han är 12 år och går i 6an! :)


tjena, jag har namnsdag idag!

Just nu:


Nu har pappa och lillebror åkt tillbaka till Gällivare. Har blivit en del saker inhandlade i helgen, bland annat nya kängor, väska och gymkort (tidig julklapp).
Just nu väntar jag på Ottan som segar sönder! Fel att skynda sig lite?


l.ä.t.t.n.a.d



Rapporten om Shakespeare är nu inskickad! 20 kilo lyfte just från mina axlar. Skickade till och med in den en dag innan slutdatumet. Kände mig inte så sugen på att sitta och plugga fredagkväll. Nu har jag en leeeedig helg framför mig. Fick dock veta att lillebror kommer först på lördag, vilket sög. Men får se till att hitta på nått annat imorn då.
Nu är ögonen tunga och sängen ser väldigt lockande ut.
Godnatt


most-awkward-moments-tumblr.com


luleyo



Middag - check! Nu väntar städning och sen knyta skorna för att traska bort till gymmet för lite zumba.


världens bästa



Pratade i telefon med fina lillebror för ett tag sen om julklappar och så.
Saknar honom, men som tur är kommer han hit i övermorgon.
Nu ska jag kolla klart Romeo & Julia och sen sussa.


the sunlight hurts my eyes

Efter ett riktigt lyckat möte imorse var vi och syndade på Donken.
Känner att jag hade behövt åka och träna bort lite McChicken, men det får vänta tills zumban imorn. Har alldeles för mycket plugg att utföra just nu. Fick förövrigt mitt studieintyg idag och betygen från ettan. Kan ju säga såhär: VARFÖR PLUGGADE JAG INTE FÖRRA ÅRET?!?!
Förtydligande: jag var allt annat än nöjd.
Livet suger.


Cp-handen ↑


nu funkar länken i det tidigare inlägget!

Blev nått tjorv men löööste det!

Har för övrigt hur mycket som helst kvar på rapporten om Shakespeare och vill bara dö just nu. FML. Ligger just nu och kollar på Hamlet som jag ska skriva om i rapporten, sämsta filmen på ett bra jävla tag. Måste plåga mig igenom. FML.
Hade behövt gå på engelskan imorn och få massa hjälp men självklart har vi 2 möten på morgonen så missar engelskan. FML.


Känner mig så här. FML.


en vintersaga

Har börjat pussla ihop en vinterplaylist på spotify, kände att det var dags att lämna min höstlista nu. 
*Klick* → En vintersaga 


saker att se framemot

  • Helg om 3 dagar, då pappa och lillebror kommer.
  • Jullov om 16 dagar.
  • Julafton om 18 dagar.
  • Nyår om 25 dagar.
  • Fyller år om exakt 2 månader, 61 dagar.

Plus en massa mer. Och det bästa av allt är att tiden går så otroligt fort så
det kommer typ snart vara sommarlov igen å allt!


Vill att Engelska B ska vara över

Kommer var hur skönt som helst att inte ha engelska i trean! Är gode less. Sitter för tillfället och skriver på en rapport om William Shakespeare som ska vara inne i veckan, och jag började nu... Kan inte beskriva hatet jag känner mot denna uppgift. Hatar att sitta och leta fakta, översätta och pussla ihop. Hata, hata, hata. Man sitter hur länge som helst och ändå lyckas man bara skrapa ihop en halv sida typ. Aja, har bara typ 7,5 kvar då. Hatar mitt liv just nu. Vill bara att det ska bli fredag. Och för att gnälla ännu lite till så har jag nkprov på torsdag som jag också måste hinna plugga lite till. Håll ut Daniela, 12 skoldagar kvar.



Nu ska jag sluta gnälla, dags att ta tag i mitt liv. Börjar med att tröstäta Billys pannkakor.


-


gator tomma på snö

Love was a verb
I never earned
reached out my hand
and there you were, flying low.
I left you hurt
you don't deserve
to toss and turn over words
I never spoke.


I hope you remember those words



Tjenaare. Dämpade söndagsångesten för en stund sen med fläskfilé, pommes, pepparsås, sallad och fetaost. Senare väntar matteboken och en engelska rapport om Shakespeare, kul liv.

Gårdagen spenderades hemma hos L.Öhlund med glada flickor och pojkar. Och avslutades med att vaka hos mig tillsammans med Emelie och fyra pojkar som sen for iväg för att spela match imorse. Stackarna.


bra jobbat Daniela

Självklart har jag lyckats fösova mig och missade mitt utvecklingssamtal. Great. Min lärare lär ha varit gode less då hon kom 50 min tidigare än hennes lektion börjar så var jag inte ens där. Vågar typ inte ha book talk med henne sen. Kanske skiter i att gå till skolan helt?? Fan. Pinsamt.


RSS 2.0