I need to change direction

För jag faller dit, om och om igen.


söndag.

Idag mår man inte lika bra som igår. Huvudvärk och ryggvärk har jag lyckats plocka på mig, men det var det värt. Började med att dricka vin hos Carro med finflickorna innan vi åkte upp till afterskin, sen åkte vi tillbaka till Carro igen för att göra middag innan vi styrde upp till björnis. Helt klart lyckad kväll och den avslutades på bästa sätt också. Nu ska jag spendera nån timme till i sängen, hejrå.


@ enp

Sitter i skolan och kämpar med att hålla ögonen öppna. Som tur är väntar bara naturkunskap nu efter engelskan och sen får jag åka hem och senare vidare till norra sidan om polcirkeln.


this feels good

Far min och bror min är här hos mig i Luleå just nu. Idag har vi äntligen satt upp mina hyllor ovanför tvn och fixat min skärmvägg vid sängen. Nu känns inte mitt vardagsrum lika tomt längre och börjar kännas mer som hemma. Så tummen upp för det. Tog en torsdags-öl för att fira resultatet också. Nu ska jag ta och packa lite och sen somna till nån film med lillebror. Imorn efter skolan åker vi upp till Gällivare. Den här helgen kommer bli hur bra som helst! Och det bästa är nog att skolan börjar först på onsdag igen. Det går bra nu, kompis det går bra nu.


Waynes's coffee

Inväntar att vårt skype-möte ska börja med en mugg världens bästa varm choklad!


onsdag.

Ett nationelltprov, bokning av möte, diskning, terorilektion, dammsugning och ett träningspass senare så sitter jag nu i soffan, framför OC och ska snart ta tag i lite plugg. Produktiv dag, hejrå.


there's a thunder in our hearts

Nu är skrivdelen i svenskaB nationella klart, skönt. Tog mindre än 2 timmar för mig att skriva den, blev dock inte så jättenöjd men får hoppas att det går vägen ändå. Nu ska jag lata mig framför serier och städa lite innan jag ska på teorilektion på po's. Känner att det är dags att ta tag i det där körkortet nu.


I'm coming for you



Hade en hel drös saker att göra idag, men lyckades somna och vaknade vid 9. Missade tvättstugan och allt, fan. Imorgon väntar 5 timmars svenska B nationella, låter inte så kul i mina öron. Var och handlade lite ätbart till det för en stunds en och nu ska jag ta och läsa igenom häftet som vi ska förbereda oss med. Kul kväll. Hejdå.


Running up that hill

På repeat. Från älskade OC, så fin.


lite från helgen

Några bilder från lördagkväll då vi var på Kafelino och från söndagen på In Flames.










In Flames var för övrigt riktigt jävla bra ♥


Orkar.inte.med.det.här

Har ett arbete som ska in om mindre än två timmar och jag började just. Sen så har jag samhällsprov imorn som jag inte börjat plugga till än. Orkar inte med skolan just nu. Vill bara ha fredag.


du drar upp mig till toppen och trycker sedan ner mig på botten

Anlände till Luleå tidigt imorse med häggan. Vi har gått en runda på stan med Niklas och sen varit på friends och snackat strunt ett tag. Nu ska vi göra oss iordning och sen se vad kvällen erbjuder.


Torsdag.

Jag och Klara gjorde ett besök på solgården idag efter skolan. Blev endast ett till hål i örat för mig men har lite andra planer nu på vad jag ska göra. Kommer bli fin fint.
Nu ska jag packa ner lite saker och sen knata bort till tåget. Hejejejrå.


vill ha, vill ha.


matematik @enp

Sitter på matten och repeterar inför nationella, men har gett upp och vill bara sluta nu. Måste dock plåga mig igenom företagsekonomin först. Vill bara gråta när jag tänker på hur mycket vi har att göra i skolan de kommande veckorna. Skjut.mig.
Försöker för övrigt se smart ut i Alice glasögon, vill.ha.glasögon. Hejdå.


I can't make sense of this



Det är lite lustigt hur allt har förändrats sedan förra året. Bland annat så har jag spenderat bra mycket mer tid i Gällivare det här året än vad jag gjorde förra. Jag har lärt mig att uppskatta allt mycket mer, lärt mig att man inte ska släppa taget om något bra, något man kan lita på och alltid kommer kunna falla tillbaka mot. Jag ser vikten av äkta vänner mer än någonsin, och det gör ont när man ser sig själv tappa kontakten med sådana. Men på samma gång så kommer de ändå alltid finnas kvar där. Oavsett om det är 1 km eller 100 mil som skiljer en åt. Jag har blivit lite nykär i min fina hemstad och det var oerhört jobbigt att åka därifrån i söndags, tillbaka till verkligheten och skolan.


det gör ont att hela tiden behöva säga hejdå



Har tagit en liten paus i mitt intensiva svenska-plugg. Arbetet ska in om 4 timmar och har
en hel del kvar, när ska man lära sig ta tag i saker i tid? Känner att jag hade behövt minst en
vecka längre lov, men bara att bita ihop snart är det sommar och mitt sista sommarlov.
Hemskt ändå.

Den här veckan kommer bli riktigt lång känner jag, men den kommer iaf sluta bra, i Piteå tillsammans
med min fina Elin, i en stor folkmassa och lyssna på In Flames. Tummen upp för det. Nu ska jag nöta deras låtar fram tills dess. Börjar med det nu.


tillbaka till verkligheten

Är tillbaka i Luleå nu. Lovet gick alldeles för fort, kändes mer som en helg. Har inte fått mycket vettigt gjort, behövde plugga under lovet men allt stannade vid en tanke. Nu har jag en inlämning om språkhistoria som ska in imorn och har inte börjat än. Och som den tidsoptimist som jag är så lämnar jag det arbetet tills imorn, mina ögon är alldeles för trött just nu. Under lovet har jag iaf hunnit umgås med mina fina vänner, mysa med min fina pojke och haft bra utgångar. Nu ska jag samla lite krafter inför den kommande skolveckan som jag fasat så för.


Håll mig hårt eller släpp mig helt


på riktigt, ärligt och helhjärtat.

Middag på Olles med Evelina och Victoria och sen övningskörning är i princip det enda vettiga jag gjort idag. Nu väntar jag på en seg en och sen ska jag umgås med lillebror. Hejrå.


igår, yesterday, hier

Gårdagen bjöd på onsdagsmys med två fina hemma hos Katja, fortsatte med lek på skatehallen och avslutades med Titanic och fint sovsällskap. Älskar att ha lov.


det var en väldigt bra kväll

Och nu taggar vi om inför valborg.


how can I ever deny

Ligger i sängen än och ska slå på en film, måste egentligen plugga men orkar inte ta tag i det riktigt än. Vädret är jättetråkigt och jag hade velat ha min pojke här just nu, varför kan man inte ha påsklov från jobbet också? Jag ska slänga ihop nån tröstmat nu och mysa med min kisse framför tvn innan jag ska ut och göra vägarna osäkra. Kommer.aldrig.ta.körkort.


-


jag älskar våren

Hade en riktigt fin fredag.


I'm all yours if you're all mine

Kom hem från Vettasjärvi för ett tag sen, har hälsat på massa släktingar och kört skoter med lillebror. Är ju nästan lite pinsamt att min 5 år yngre bror var tvungen att starta min skoter typ varje gång för att jag inte orkade, hehe. Har insett att jag måste börja hänga på gymmet bra mycket mer. Nu ska jag studsa i duschen och försöka bli av med den här inte så charmiga skogs/skoter/röklukten och sen invänta sällskap.


Vi har det bra, vi här bak i bilen!

Påväg till gällivare för att spendera det efterlängtade påsklovet!


smärtan är blind

Skulle plugga hela dagen idag men blev lite sisådär med det. Kilade iaf förbi Elin en sväng för att gå igenom saker inför debatten i NKn som vi har imorn. Har även ett matteprov imorn som det kommer gå allt annat än bra på, därför ska jag ägna lite tid till matteboken innan jag ska sussa. Morgondagen är helt fullbokad och jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt. Vill bara att det ska bli torsdag så jag kan åka upp till Gällivare och koppla av.


saker som gör mig glad

  • Att se snön smälta bort från gatorna efter en lång vinter.
  • Få gulliga sms helt random under dagen av någon man tycker om.
    Att då veta att någon tänker på en precis just då.
  • Hitta låtar med texter som stämmer in på hur man känner.
  • När man just skrivit klart ett stort skolarbete som plågat en under
    en lite längre tid.
  • Att logga in på facebook, ha en ny händelse och se att någon lämnat
    ett fint inlägg i ens logg.
  • Att vakna upp och solen lyser in genom fönstret.
  • Känslan när ett lov närmar sig.

vad ska jag göra nu?



Har kollat klart Pretty Little Liars nu och läste att nästa säsong kommer ut i juni först! Vad ska jag nu ha för ursäkt för att inte plugga? Kanske kommer lyckas få upp mina betyg lite nu. Var meningen att jag skulle sitta inne hela dagen och skriva svenskan som ska in på tisdag, men har inte ens börjat för har kollat PLL nästan hela dagen. Illa.


cravings

Jag är sjukt jävla sugen på Subway-kakor idag så vet inte riktigt vart jag ska ta vägen! Godare kakor får man leta efter. Fel att öppna Subway igen...


RSS 2.0