fredagen

I fredags:





Kvällen spenderades hemma hos Maja.










Sen blev det Gällivare lördag och söndag. När jag kom hem fick jag besök av dessa 2 en stund.


tillbaka på sandviksgatan

For till Gällivare igår. Kom tillbaka till Luleå för ungefär 2 timmar sedan. Tänkte ladda upp några bilder från i Fredags då vi var hemma hos Maja och så men får ta det imorgon istället, är ett gäng trött.
Kändes lite drygt att åka till gve för att bara vara där från lördag till söndag men jag fick ju träffa min galet saknade Victor, min kära bror och Madelene. Så det var ändå värt det.

Nu ska jag göra mig redo för bädden. 06.45 är inte en kul tid att vakna.

till Anton Lundberg och Anna Björkman

NU FÅR NI TA OCH SLUTA!
Orka byta............
Ni får inte, ni får inte, ni får inte, ni får inte, ni får inte.


Ormberget

Idag efter lunch for vi till Ormberget och gjorde olika samarbetsövningar där. Var faktiskt ganska kul. Men tror det kommer bli riktigt kul i Strömsund nästnästa vecka.




Nu väntar duschen, kommunikationsläxan och sen OC och sängen.


ENP10 grüümt

Jag ska börja med att säga att Jesper är K L A N T. Igår skrämde han oss med det där med att killarna borde ha klänning. Men idag... jag vet inte vad han höll på med han lyckades iaf fastna med fingret i tejphållargrejen. Som ni ser på bilderna. Det började bli blått och svälla lite. Duktigt Umeå, duktigt.

Sven, Jesper (& hans klanteriet) och Anton.

Sven, Klara, Jesper, Anton och Albin.

Imorgon ska vi på nån liten utflykt till Ormberget (vad det nu är för ställe) efter lunch. Blir säkert grüümt. Men något som är mer grüümt, vi har ingen idrott på fredag och har då bara en lektion som börjar först 11.40. Sen till helgen blir det att åka till Gällivare.

Jag började blir lite tveksam till ENP där ett tag men jag tror faktikst det kommer bli awesome. Jag gillar min klass, fast den är lite uppdelad nu men tror det blir annorlunda när alla riktigt lärt känna varandra. Vilket jag tror är mening med att vi ska åka till Ormberget imorgon.

tisdag

Helt okej skoldag. Imorn blir dock jobbigare, börjar 8.15 och slutar 16.35. kul... Men jag gillar min klass så det ska nog bli heeelt okej.
Efter skolan gick jag och mötte David. Så gick vi på stan en sväng och uträttade lite av mina ärenden, sen for vi och handlade (min kyl började bli ett gäng tom) och sen gick vi till mig. Vi satt bara och chillade, kikade OC och gjorde mat. Så blev att umgås med honom hela dan.


Senare for han hem med bussen och jag gick och väntade på att Isabelles buss skulle komma. Och nu sitter vi här hos mig. Hennes buss går om typ en halvtimme och då blir det duschen och sen OC (igen) för min del.
Puss

första skoldagen - check!

Första dagen på ENP idag. Vi är 33 stycken i klassen och den verkar blivit riktigt bra. Så ser nu framemot resten av veckan.



Har hunnit med en massa idag. Är helt slut nu efter allt hit och dit farande. Började med att jag träffade några ENP:are, så gick vi ner till skolan, var i skolan. Efter skolan gick jag, Klara, Anton och Sven på stan en sväng. Sven for och vi andra gick till Klara. Var där ett tag tills jag och Anton gick tillbaka till stan. Gick på lite affärer och chiiilladee bara.

Sen for jag hem, Joanna kom till mig och sen kom Isabelle också. Vi satt och pratade lite innan vi gick ner till Exotic och åt. Sen blev det en snabb runda på stan igen. Senare for jag och Isabelle till henne, var där ett tag och pratade med hennes rumskamrater Emma och Julia. Sen tog vi en promenad tillbaka till stan och gick till mig, dit Evelina och Niklas också kom. Satt här ett tag och sen for dom.

Nu ska jag göra mig i ordning för bädden och OC.
puss

sommarlovets sista söndagskväll..

..bjöd på:

musik

matlagning

solning med Isabelle

och en sväng på Hemmakväll. Blev 500kr fattigare och 2 OCboxar♥ rikare.

Nu ska jag göra kvällsfika och sen krypa ner i sängen och slå på OC♥. Blir första natten jag sover själv i lägenheten, förhoppningsvis överlever jag. Vore som bra med tanke på att det definitivt inte kommer bli den sista natten som jag sover ensam här.
pussen

sista dagen av sommarlovet

Sista dagen av sommarlovet idag, känns knappt som att det varit sommarlov. Sommar har bara sprungit förbi. Sjukt snabbt. Hösten är påväg och skolan börjar imorgon.

Idag for Victor tillbaka till Gällivare, gick med honom till bussen och sa hejdå. Ville verkligen inte att han skulle åka, men men åker till Gve på fredag så det dröjer ju inte allt för länge innan jag får träffa honom igen.



Sen efter ett tag gick jag och mötte upp Isabelle som kom hit idag. Så gick vi till mig och satt bara här och pratade. Hon for för ett tag sedan och nu ska jag laga mat innan vi ska fara och sola. Det är verkligen välbehövligt för min del kan jag då meddela.

Hemmakväll

Vi gick ner till hemmakväll och hyrde film för en liten stund sen. Så nu ska jag krypa ner i soffan med min snygging och slå på The Vampire's Assistant.

Luleå

Igår skjutsade pappa ner mig och Victor till Luleå. Eller oss och en jävla massa packning. Victor stannar här med mig till Söndag och sen beger han sig hem. *sadface* Fel att hoppa av skolan och stanna här med mig... ♥











En liten rundtur i mitt tillfälliga boende:











godmorgon Luleå


angående Luleå

Jag har nog glömt att nämna det i bloggen men jag flyttar ner till Luleå på torsdag. Jag har fått tillfälligt boende. Vdn för ENPs bror har en stor etta i stan och han ska bo i sin stuga fram tills sista september så under den tiden ska jag låna hans lägenhet. Så medans jag bor där ska jag söka nått eget. Känns iaf bra att jag har nånstans att starta nu, och i stan känns ju ännu bättre.

Så på torsdag drar jag ner dit med älskling och gör mig hemmastadd.

Strax ska jag bege mig iväg och köpa lite nödvändigheter till Luleå, så som sängkläder.
 

 

Förhoppningsvis hittar jag något sånt här.
För er som inte vet - jag är zebra-kåt!!

 




BIG LOVE


ett gäng bilder från västkusten

Som ni vet for jag och Victor ner till västkusten. Min mor och bror skulle dit och frågade om vi skulle med för längesen, men jag sa att jag skulle gå på LK istället. Men sen, då dagen kom och vi skulle skjutsa ner dom till tågstation så ångrade jag mig. Så jag och Victor gick och bokade biljetter till ett tåg som gick 3 timmar senare.

Vi blev borta lite mer än en vecka. Moder och broder for hem söndagen därpå men jag och Victor bestämde oss för att stanna en dag till. Blev inte så mycket gjort faktiskt. I strömstad låg vi och degade mest. For till Capri 2 dagar och for in till Nordby och inhandlade lite kläder.
I Göteborg blev det inte heller så mycket gjort. For på Liseberg, gick på stan en sväng, kikade film och tog det lugnt.

Vädret var inte alltid det bästa men det gjorde inget, då hade jag bara anledning att få ligga inne och krama på Victor. Hade iaf riktigt myyys.



































































































back in town

Kom hem till Gällivare igår. Bilder från Göteborg och Strömstad kommer senare.

Måste bara berätta en sak för er. Har flera gånger tänkt fara till Nourtikon, så idag finally blev det. Jag, David, Victor, Robin och Felix for dit. Tog en evighet innan vi hittade rätt. När vi väl hittat rätt... Blev vistelsen kortvarig. Visst, vi kanske for vid fel tid. Lite mörker hade nog varit bättre, men ändå... Det var inte som jag hade trott. Typ en tom konstig, halvklar lokal.


Nu ska jag kirra bilderna från Ström och Götet så dom kommer upp här strax.
tjiing

på resande fot igen

Har som sagt varit i Piteå och har därför inte blivit någon uppdatering.
Jag tänkte slänga in bilderna från PDOL idag men för ett tag sen bestämde jag och Victor oss för att vara lite impulsiva och dra ner till Göteborg. Vårat tåg går om 2,5 timmar så måste ta och packa nu. Blir att ta det lugnt en vecka nu i Götet och Strömstad. m y s. Kommer nog hem nästa måndag.


Puss1


RSS 2.0