I used to be my own protection, but not now

Måndag i gvestad och gvebarnen har skola så sitter ensam hemma efter att Victor åkt till skolan. Tänkte ta och göra lite välbehövliga saker innan jag ska ner till stan och möta upp Isabelle. Känns som att jag har alldeles för mycket att hinna med medans jag är här. På fredag beger jag mig till Kalix med Victor så allt måste vara klart innan dess. Tvätta upp alla kläder, ordna mammas present, besöka kära gamla hedskolan, besöka välkomma, med mera.

Fin fiint väder ute både idag och igår. Känns GREAT att våren har börjat komma. Nu är det bara att vänta på att snön ska smälta bort och gräset komma fram.

hade inte varit helt fel att ligga där just nu


visste ni...

att min senaste kyss - var med en som jag älskar väldigt mycket
att jag funderar på - hur mitt liv hade sett ut om jag inte hade flyttat
att jag pratar - lite för mycket ibland
att jag inte gillar - människor som inte kan vara sig själva
att min första riktiga kyss - minns jag knappt
att jag avskyr när folk snackar - om saker de inte har en aning om
att kärlek - gör ofta ont
att jag gillar - soooommar
att jag alltid kommer att - älska min bror
att jag är förälskad i - min malou
 
att sist jag grät var - idag
att min mobiltelefon är - i min brors händer just nu
att när jag vaknar på morgonen - vill jag somna om
att innan jag går och lägger mig - spelar jag mobilspel
att idag har jag - inte gjort ett skit
att jag just nu tänker på - hur gärna jag hade velat att lovet var längre
att i kväll ska jag - till victor
att i morgon kommer jag - gå på stan med isabelle
att jag hoppas - allting kommer ordna sig
att jag verkligen vill - ha ork till att engagera mig i skolan

sportlov 2011

Sportlovet spenderas i Gällivare för min del. Kom hit i torsdags och beger mig tillbaka till Lulestad nästa söndag. Igår fyllde Arvid 19år så jag, Elin, Victoria och Evelina for till skoterklubben som dom hade hyrt. Träffade en massa gällivarebor som jag inte sett på länge och så. Kvällen började bra men slutade med lite drama.

Igår var faktiskt en sån dag då jag ångrade min flytt till Luleå lite. Man känner sig som hemma här och det är ju klart, men det är som folket och tryggheten här som jag ångrar att jag lämnade. Jag bestämde mig ju redan i början av förra året att jag skulle flytta så redan då började jag som ge upp mitt liv här pågrund av att jag var så less och visste att jag skulle ändå flytta och desto mindre jag hade kvar desto lättare skulle det bli att ge sig av. Det ångrar jag nu. Jag undrar hur mitt liv hade sett ut om jag bestämde mig för att stanna och inte lät så mycket rinna ut i sanden. Om det hade varit bättre vet jag inte. Men något jag vet är iaf att jag hade haft kvar den där tryggheten, den jag inte har nånstans nu.

Men samtidigt så ser jag ändå ingen framtid här så det var ingen mening med att stanna. Jag önskar bara att jag inte hade lämnat så mycket som jag gjort när jag for 25 mil bort.


jag vill ha dig som jag hade dig förut


Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår


västergatan 6B, phett


Helt ok snygga tjejer. Men det är svårt att vara på topp på söndagar. Väntar på att tvättmaskin ska rulla klart för att sen dra till DONKEN och äta chickenwrap. Skulle ta en lååång promenad dit bort men så insåg jag att dom ända skorna jag har här hos Bulle är klackar, så bussen kändes ju som lite mer lockande må jag säga. 

Intressant, intressant. Kan ju ta och berätta att gårdagskvällen spenderades först på Skurholmen tillsammans med Isabelle, Nathalie och Maria, sen Bergviken (lägenhet typ 1 min ifrån mig, phett), sen tillbaka till Skurholmen (dock till annat ställe), sen Porsön och slutligen tillbaka till Skurholmen och Isabelles säng. Det var en massa hit och dit med andra ord. Så tack till dom snälla pojkarna som orkade skutjsa oss under kvällen.

lö-lö-löördaag

Sitter hos Isabelle och fixar det sista sen blir det ut på äventyr.

playing the memories over and over


snodd bild av Lisa Björnström
Redan torsdag imorn, veckorna bara springer förbi och nästa vecka är det sista veckan innan lovet. Känns hyfsat skönt kan jag ju meddela.
Idag efter skolan så for jag till stan och mötte upp min fina Isabelle. Vi gick och fikade och pratade om saker mellan himmel och jord. Såna där samtal som man behöver ha lite då och då.
Sen kom även Emelie och gjorde oss sällskap. Segade lite på fiket och så.

Även igår var jag med dom. Blev gymmet, ingen av oss kände sig dock särskilt motiverad så det gick som det gick. Vi gav till slut upp och drog till Ica där jag och Emelie köpte smulpaj, vaniljvisp och läsk. Sedan åkte vi till henne och kikade Festival.
Sommar nu, ja tack!

Nu ska jag ta och sussa innan det blir allt för få timmar innan klockan ringer. Morgondagen bjuder på Engelska och Entreprenörstid och föreläsning. Kult.
pussgodnatt


måndag 14 februari 2011


Saknar att få ligga och mysa med min lilla Malou.


is this the way it's gonna end


Det är inte så här jag vill ha det, jag vågar inte ha det så här. Det gör för ont.


► Play the moment


Bad choices makes good stories


Vill ha sommarn nu. Orkar inte med vinter och kyla, snö och tjocka kläder, bleka ben och bleka armar. Just nu är jag så galet festivalsugen så det inte finns ord för det. Så blir nog att fixa fram tält och dra ner till Borlänge 28 juni.


tjena mittbena




Blev inge skola för min del idag, kände mig alldeles för lat imorse. Men nu ska jag fixa till det sista och sen skynda mig iväg till bussen. Ska in till stan för att möta upp Emelie och säkert göra Anton lite sällskap medans han är kioskmongo i Shopping.


hej ångest!

Jag har ingen aning om hur jag ska hinna med allt i sommar! Och ha råd också för den delen... Det är så sjukt mycket jag vill hinna göra. Ångest.
 Åka till Turkiet med mina vänner
 Peace and Love
 Sommarjobba
 Piteå dansar och ler
 Luleåkalaset
 Åka utomlands med Victor
 Åka på språkresa till Paris

Just nu ser det ut som att språkresan måste falla bort. Känns tråkigt eftersom det är sista gången jag läser franska nu den här terminen och jag hade velat åka på språkresa nu medans jag minns allt. För jag älskar språk och franskan så jag hade velat åka dit och få använda den och lära mig mer.
Ser inte heller ut som att jag kommer ha tid att sommarjobba heller. Men då är ju frågan, hur ska jag annars ha råd med allt det andra? Mamma och pappa betalar min turkietresa nu i Juni iaf och pdol, men resten då.
Någon som har typ 20 000:- att sponsra med?
1 månad längre sommarlov hade också suttit bra!

vi är inte längre som vi var, men vi var så jävla bra

Det här inlägget är till min fina vän Madelene. Tjejen jag hatade i flera år tills vi slutet av 7an. Tjejen som kom att bli en stor del av mitt liv och någon jag inte kunde tänka mig ett liv utan. Hon är den mest omtänksamma personen jag känner, det finns inte många som henne. Jag har så galet många fina minnen med mina Maddepaddeplask. Hon har alltid varit den som har kunnat få mig att le på mina dåliga dagar.

Saken är den att jag saknar min solstråle Madelene Norlin. Jag saknar tiderna vi hade tillsammans, alla galna, löjliga, roliga och fina stunder tillsammans. Jag saknar våra rökpromenader till Coop, sitta på uteseveringen på Nyfiket på sommarn, alla kvällar i Sandviken och alla våra fula filmklipp vi spelat in. Minns du då vi var små, våran "skräckfilm" vi spelade in i den lilla skogen som fanns vid mitt gamla hus förr? Minns du "hur var det?" "he in den på google". Sena sommarkvällar och slösa bort tråkiga dagar i tråkig stad tillsammans.

Det tråkiga är att det aldrig kommer bli så igen. Även om vi inte längre är dom vi var, så var vi så galet jävla bra. Jag är inte personen som brukar vilja gå tillbaka, det vill jag iofs inte nu heller. Man förändras, tiden går och livet går vidare. Men det betyder inte att jag ångrar något, jag ångrar inte en sekund. Jag mådde så bra. Och jag har fått världsfina minnen med en världsfin person som alltid kommer ha en speciell plats hos mig. Det vet du väl.

Jag bor i ny stad, vi är 25 mil ifrån varandra och till sommarn så kommer vi hamna 53 mil ifrån varandra. Det har inte riktigt slagit mig förr men det gjorde det idag. Vi träffas hur sällan som helst nu men snart så kommer det vara ännu mer sällan. Men du får lova att jag kommer få komma på hälsa på dig! Och till sommarn, då ska vi göra något riktigt bra, något vi aldrig kommer glömma. Ett bra slut, eller slut kan jag inte säga, vill inte säga. Men ja, vi ska göra nått bra iaf.





Jag kommer alltid finnas här för dig gumman även om du så skulle vara 1000 mil bort! Tvivla aldrig på det. Jag älskar dig och jag saknar dig, jag saknar oss.

Hittade också en fin film Madde gjort för ett tag sedan.


två snygga på skurholmen


en måndag som bara sprungit förbi

Hade inte sista lektionen, så slutade tidigt idag. Gick till Take Away med Emelie, drack latte och pratade strunt. Egentligen borde jag plugga på kommunikationen som vi har redovisning på imorn men det får vänta till senare. Var galet duktig idag och gjorde klart mitt, Denise och Ottos arbete helt själv idag medans de hade lektion. Så förtjänar lite tid på datorn nu även fast jag sagt hela dan "ska inte ens slå på datorn idag". Fast visste nog redan då att det inte skulle hålla. Kul liv.


cool chey! inte alls långa fingrar.


idag vill jag...

vara här:

kunna klä mig såhär:

och bada typ här:


det var sjutton år, sjutton år i staden



1 år äldre men många erfarenheter rikare.
Födelsedagen började med fika och presenter på sängen med min familj och Victor. Sen kom mina fina flickor över på middag och fika. Dagen avslutades dagen på tåget ner till Luleå som var 1,5 timmar försenat.

Nu väntar sängen och skola imorn. För en gång skull har jag inte söndagsångest. Ska nästan bli skönt att komma in i vardagen igen efter helgen. Sen så taggar jag nästa helg till tusen! 


when the heart and the head doesn't speak the same language

Ännu en skoldag där man inte gjort ett piss. Dock så klagar jag inte. Jag och Linus åkte till Sara efter skolan dit Emelie också kom sen. Vi skulle planera lite och ringa och boka lokal och så men gick inte sådär jättebra med det så får se hur allt blir. Senare var jag och Emelie iaf duktiga och for på gymmet med Isabelle.

För övrigt så är det melodifestivalen här i Luleå i helgen så vi stötte på Nanne Grönvall på stan idag.
Hyfsat freent.


onsdag 2 februari 2011

Igår blev Turkietresan bokad! Så den 4 juni sätter vi oss på planet om allt blir som planerat.

Så nu vet ni vart jag befinner mig om 4 månader.
För övrig så bjöd gårdagen på chillkväll hos Emelie med henne och Linus som vanligt men sen kom Otto och gjorde oss sällskap också.

Aja tillbaka till Turkiet, behöver jag säga att jag längtar?


enp10, inte som alla andra

På ENP gör vi saker som man inte brukar göra i skolan, så som att ha piercingstudio och frisörsalong, eller så som att leka fågel, fisk eller mittemellan. Men det är så här att enp inte är en vanlig skola, för det är ett dagis. Men jag klagar inte, dagismiljön och allt lek gör det inte lika jobbigt att gå till skolan. Även om man råkar ut för att bli släpad längs golvet eller bli målad i ansiktet med nagellack av en mupp.

Vi gör typ ingenting på lektionerna heller, bland annat på NKn idag så var min och Emelies sysselsättning att ringa runt till pojkarna i klassen som inte hade ljudlöst på mobilen under Viripis genomgång. Sjukt coolt, vet. Sjukt uttråkade, ja.
 
Två fina filmer från skolan, en då vi leker fågel, fisk eller mittemellan och en från idag då Albin fick sig en ny frisyr.


-


RSS 2.0