varför ska allt kännas så jobbigt?

Torsdag imorn och då har jag och Jonathan möte på TV4 klockan 10.00. Så måste förbereda imorn på morgonen. Möh. Jobbigt. Vill inte. Men det måste göras. Hoppas bara det går bra.

Kan ju ta och berätta att idag var det kvällsöppet på stan, så jag, Emelie, Evelina och Julia gick på stan ett tag. Sen kom även Isabelle och joinadee. Kvällen slutade för oss 2 på Max för att sedan gå vidare till mig.


jag är ganska cool ändå

Nu vill jag ha heeeeelg!
nu: duschen
sen: sängen


tisdag

Värdelös uppdatering, jag vet. Men det kommer, lovar. Har haft fullt upp i helg, Madelene har varit här och vi har umgåtts med massa fina människor. Så bilder från det kommer så småningom.

Kan iaf berätta att idag kändes det ungefär så hääääääär jobbigt att gå till skolan. Väl i skolan kändes det så hääär jobbigt med lektionerna. Lunchen var typ så hääär äcklig. Så jag, Anton och Nils gick till mig efter lunchen, hämtade pengar och gick på Subway och köpte kakor♥


jag och klara i skolan för någon dag sedan.

På kvällen kom Isabelle hit en sväng och kikade idol med mig, eller jag var nog mer inne i min powerpoint men ändå. Nu sitter jag i telefon med älskling, som jag för övrig saknar som ett psyk. Sen blir det bädden och en tung dag som väntar imorn, slutar 16.40.
Hejdåå


efterhäng

Kom hem för ett litet tag sen. Kvällen började hos mig, fortsattes hos Linus och nu är jag, Madde, Albin, Anton och Linus hos mig. Blir nog att dom sussar här. Bilder kommer imorn. pussss

kult att man är pensionär

Just nu sitter jag, Madde och Anton hemma hos mig och är typ halvdöda. Trötta som fan och klockan är kvart i 11. Kult att man är pensionär. Bilder kommer senare.


fredag

Idag kommer Madelene hit ♥


tusen tårar och ett hjärta som skriker

Hade tänkt ge er en redig update men har inte riktigt tid med det just nu. Så det kommer imorgon. För nu ska jag ta och göra kommunikationsläxan, sen fixa käk och sedan kika Idol.
Ni får en söt bild så länge. Ni har sett den förr men en gång till skadar inte.

Jag saknar dig så det gör ont lillebror!


förlåt för dålig uppdatering

Idag for Victor tillbaka till Gällivare.
Han kommer vara ett gäng saknad.


I väntan på beteendevetenskapen


Dagens lunch, igen.. Hejdå alla pengar.


Sven.


nostalgi


kvällarna, människorna, festerna, tiden.


deprimerande


Hatar då löven börjar falla och gör gatorna gula. Fast den här hösten kommer bli annorlunda, riktigt annorlunda. Bättre eller sämre återstår att se.

Pappa och Didrik har åkt hem för några timmar sen och det känns faktiskt tomt här på sandviskgatan. Sitter och kikar på bilder genom det här året.
Ska snart kura ihop mig i soffan och slå på sista avsnittet O.C från första säsongen. Sen blir det att börja på andra säsongen. Men vill inte, vill inte att något ska ändras. Nu är det som det ska vara. Marissa&Ryan, Seth&Summer. Jag är nöörd. Men vad kan man annat vara när man äääälskar det.


tack pappa ♥


är allt det här värt det i slutändan

Känner mig mitt i ingenstans. Jag lever inte mitt gamla liv, jag ägnar inte många tankar åt det ens. Jag har inget nytt liv, har inte hunnit bygga upp något än. Jag lever i ingenstans. Inga känslor, massa känslor. Massa skit bakom mig, ingen aning om vad som är framför mig.

Jag försöker att inte tänka så mycket, för allt är bara skit. Jag vill inte till Gällivare, jag vill inte känna all skit. Det är ingen som vet hur jag mår, vad jag går igenom. Det har inget med flytten eller så att göra. Det är djupare än så. Förlora vänner, hålla på tappa en förälder, förlora sitt hem, att inte ha nånstans att bo, att få ta en massa skit av någon som verkligen inte borde ge en det.
Jag försöker att inte känna alls.
Jag är bara less nu.


lördag, 11/9

Idag blev det stan på dan med papi och broo. Sen bio på kvällen med lillbroo, toy story 3 i 3D.




jag älskar dig lillebror


12.42

Sitter här på sandviksgatan helt själv. Anton är påväg hit och senare ska vi gå iväg till idrotten. Börjar först 14.10 idag, då har vi idrott och sen slutar vi.


Senare så flyttar ett sällskap ut och ett flyttar in. Joanna har bott med mig sen i söndagskväll och idag åker hon och min far och bror kommer för att bo med mig under helgen. Men innan dom gör det så måste måste måste jag städa upp här lite. Det behövs.


och så kom solen fram igen

och så en massa bilder...

I torsdags:

jag och emelie hämtade lunch från dagoberts.

det stod: jag är bög och spelar i sten.

my new love

Igår, fredags:


gick och åt lunch på exotic

















inte ett moln (Y)







efter skolan gick jag och emlie till mcdonalds. sen gick vi och hälsade på isabelle innan vi for tillbaka till stan.


på mjölkudden

At Isabelle's crib med henne och Emelie.
De här dagarna på ENP har verkligen satt sina spår. Känner mig redan mycket klokare↑. Jag vill tacka Johan, Sture, Pia, Bjarne och alla andra som har hjälpt mig på vägen. Tack ♥
Jag blir sällan bra på bild så tar tillfället i akt och slänger upp några ego bilder jag faktiskt blev nöjd med.

♥ Victor

Idag fyller hjärtat 18år!
GRATTIS ÄLSKLING!

jag älskar dig. jag saknar dig.


några bilder från Strömsund




















På fredag får jag träffa min älskade bror och far! De kommer hit och stannar hos mig till på söndag. 
Saknar min bror ett gäng kan jag meddela.


vi svävar fram i luleåstad

Fiint väder idag och igår. Det gillas ett gäng. Ska tydligen bli det imorgon och i övermorgon också. Jeansjackan som stoppats undan blir nog att ta fram igen.










Utanför våran skola.
Jag älskar hamnen.

För övrigt så har det blivit Subway lunch både idag och igår. Dags att hålla i pengarna lite bättre kanske?


1 halvår med hjärtat igår



jag älskar dig


Lyckan kommer till dem som skrattar.

Igår kom Madelene till Luleå över dan så jag, hon, Victor och Anton gick på stan, lyssnade lite musik och så.
















Så var det ju Kulturnatten. Jag och Victor gick på stan, lyssnade lite musik på Lillan, träffade massa folk och så.



jag gillar't

Idag for älskling hem. T-r-å-k-i-g-t. Men men, hann bara vara ensam ett tag innan Isabelle och Joanna kom hit. Sen for Isabelle och Joanna är kvar här och är sovsällskap åt mig inatt.


med hjärtat

Victor kom hit idag ♥
Uppdaterar och lägger in bilder från Strömsund någon annan dag.


RSS 2.0