don't let me go

Vill bara ha lov nu, vill inte ha prov att plugga till och inlämningar att skriva. Skulle plugga igår men blev istället att umgås med Isabelle som jag ser alldeles för lite av nu för tiden. Idag har jag sprungit på stan en snabbis och inhandlade ett par nya höga shorts (españa närmar ju sig), ett halsband och mat för att fylla mitt tomma kylskåp. Och eftersom det snart är dags att åka bort till Kallax så ska jag ta tag i min träning och kost nu. Köpte en massa goda nyttigheter idag på Ica som jag ser framemot att få tillaga.




Nu ska jag kolla ett avsnitt Pretty Little Liars och sen ska jag göra mig iordning för ett besök på Allstar. Har bestämt mig för att ta en tidig kväll idag och blir nog även att vara nykter, så duktig ska jag vara!


får.aldrig.nog



BIG LOVE


fredag i lulestad



Första helgen på ett tag som jag stanna här i Luleå. Känns skönt att slippa sitta på tåget men känns samtidigt tråkigt att inte få träffa vissa personer. Men är snart lov och det kommer spenderas norrut. Ska faktiskt vara duktig och ta igen massa plugg den här helgen och träna en del. Inleder det nu genom att knata bort till gymmet för spinning och core med fröken Silver.


svar på kommentar



Svar: Ja det har jag! Älskar instagram, var till viss del därför jag köpte iphone. hehe.
Jag heter danielasammelin, precis som på bloggen.






jag ♥ instagram


kvällens film: almost famous



Blev inge Övertorneå för mig idag, kroppen sa nej och nu hoppas jag att allt står nog bra till så jag kan bege mig dit imorn för att hjälpa mina företagskompanjoner.Dagen har spenderats i soffan framför Pretty Little Liars, gode bra serie. Men har inte bara latat hela dan, har varit duktig och gjort klart vårat arbete i svenskan som vi ska redovisa på fredag. Så nu ska jag belöna mig själv med mjölk och flingor framför en film. Hade förövrigt velat vara på campingen i Övertorneå med mina fina klassisar just nu, tror faktiskt dom har riktigt roligt...


sammanfattning av denna dag: stress

Har en miljon saker att göra innan UF-mässan imorn. Fick veta idag att det sket sig med våra tapeter vi skulle ha i montern, kul... Kommer bli helt fail alltihop. Kan vi alla i företaget inte bara bli magsjuka tills imorn? Ångest.
Ett plus är iaf att jag nyss skickade in rapporten i esteten och har en mindre sak att göra.
Ett stort minus är att jag ägnat två timmar på vårdcentralen idag och har fått ännu en kur antibiotika denna månad. Fel att bara vara frisk? Livet är inte på min sida idag så nu ska jag gräva ner mig i plugg och tröstäta hallon. Hejdå.


vill.inte.sova.själv.ännu.en.natt


Hej måndag, jag tycker inte om dig.

Helgen gick som vanligt alldeles för fort. Men veckans schema är helt fullspäckat så tiden fram tills det är helg igen kommer nog springa förbi. Har så galet mycket att göra i skolan den här veckan så vill bara lägga mig ner och dö just nu. Sen så åker vi på uf-mässan på onsdag och känner att vi är allt annat än redo för det.. Men ska försöka vara positiv och inte stressa så mycket, åker därför på spinn/pump med Evve ikväll och hoppas att det ska hjälpa lite.


love takes courage

Min bror är i skolan, pappa är på jobbet, Philip är på jobbet, mamma är bortrest, mina vänner är i skolan och på jobbet. Den enda som håller mig sällskap är hårbollen här nedanför. ↓


Så nu ska jag hoppa i duschen och sen försöka ta tag i lite plugg. Har ju som sagt en hel del att göra.


framtiden är vår

Skickade nyss in engelskan, kan nu bocka av en av de tusentals sakerna från att-göra-listan. Nu inväntar jag filmsällskapet och sen blir det att sussa tidigt.


I lördags, innan after skin. ♥


Ännu flera timmar på tåget

Känns som att det enda jag gör är att sitta på det här tåget..


keep on dreaming



Sitter i skolan och väntar på att få lunch, mat från max står på menyn. Mums! Om vi fortsätter äta där så mycket som vi gör nu kommer jag rulla fram i Magaluf. Efter idag så är det slut med mitt kära minimål med green&garlic dipp. Kommer bli tungt.


am I alone in this fight

Alice gav mig en helt ok snygg fläta idag.


Lyckan som uppstår då man får veta att man är ledig både torsdag och fredag!
Det var nämligen den informationen jag fick när jag kom till skolan imorse. Så imorgon efter skolan sätter jag mig än en gång på tåget upp till Gällivare. Bara nu under 2012 har jag nog varit dit fler gånger än vad jag var under hela 2011. Nu ska jag ta tag i lite plugg, packa väskan och längta efter allt mys som väntar mig i Gällivare. Tjarrå.


home is where your heart is




Kom hem från Gällvare tidigare ikväll, har varit där sen i torsdags och har haft en riktigt fin helg. Största dels av tiden har spenderats med Philip, som jag förövrig kommer sakna galet mycket. I lördags blev det after ski, mammas födelsedagsfest och sen vidare till Olles. Trots lite tjorv vid entrén och några hundralappar fattigare efter alla drinkar så hade jag riktigt kul, fina vänner och en massa dans kan väl aldrig slå fel. Nu har jag en tung skolvecka framför mig innan det blir helg igen. Hoppas dagarna springer förbi.


Here we go again

Är än en gång påväg till Gällivare! Börjar bli lite smått less på att sitta på det här tåget hela tiden. Men det äre värt, den här helgen kommer bli riktigt bra.


some die young

Vill bara att det ska bli fredag nu så jag kan åka upp till kära Gällivare för massa mys och festligheter. Kommer bli hur bra som helst. Men är några dagar kvar så gör det bästa av tiden fram tills dess. Börjar med att åka bort till Joanna på Bergviken för middag, skitsnack och sleepover.


Jag, Frida och Alice myste på med film och fika på svenskan idag.


sådan vänskap som består



Genom alla dagar, månader och år. Genom skratt, gråt och bråk. Genom mils avstånd och bristande kontakt. Ni har funnits med genom allt. Tiden går och saker förändras, men minnena finns kvar. Även om inget är som det en gång var, så älskar jag er lika mycket än idag.


hade inte suttit fel med sommar nu


jag hoppas att du en dag kommer förstå

Såhär kommer min natt se ut, näsan nerstucken i NKboken. Livet suger. Har prov imorgon och det kommer gå allt annat än bra. Hejdå.


78 dagar kvar!



78 dagar kvar innan vi åker bort till Kallax, sätter oss på planet och flyger ner till Magaluf. Längtar.


this is for you and me

Redan helg imorn och den kunde inte komma mer lägligt, är så sinnesjukt less på skolan. Kan bero på att jag har en miljon saker att göra. Fick även veta idag att vi har ett arbete som ska in imorn, ett arbete som vi inte ens har påbörjat. Så jag har en hel del att göra nu. Senare blir det middag tillsammans med två favoritflickor.


Jag och Emsan drog en liten nostalgitripp efter skolan. Solero shots var dock mycket godare..


peace & love 2012



Jag SKA dit.


Life's too short



Känner mig som världens lataste, har inte varit i skolan igår eller idag och har inte fått nått vettigt gjort här hemma. Har en massa plugg att ta itu med men orken och motivationen ligger på noll. Var iaf och fick lite bläck i huden tillsammans med Emelie igår. 1500kr fattigare och flera idéer rikare.

Nu ska jag försöka ta itu med lite måsten så jag har helgen ledig. Imorgon kommer Häggan ner hit till Luleå och det ser ut att bli ett besök på Allstar på fredag för att sedan åka till Gällivare och mysa på lördag. Hade varit riktigt fint. Men först ska matteboken, nkboken och esteten ha många timmars uppmärksamhet. Sedan så är min lägenhet i behov av städning också. Vars är mamma när jag behöver henne?


tillbaka till verkligheten och ångesten

Tillbaka i Luleå och sportlovet gick alldeles för fort. Jag fick inte mycket vettigt gjort under veckan men jag hann iaf träffa mina fina vänner, kolla lite basket, go'fika, vina till det lite och mysa varje kväll. Nu hoppas jag bara att tiden går riktigt fort så att påsklovet kan börja. Men tills dess kommer dagarna vara fyllda av skolångest och stress, vilket börjar redan nu ikväll ↓


när skenet bedrar


jag vet att det kommer göra ont sen

Mitt fina morgonsällskap ♥


Lovet har gått alldeles, alldeles för fort! Är redan torsdag och på söndag åker jag tillbaka till Luleå, kommer bli jobbigt. Har på tok för mycket plugg att ta itu med de här sista dagarna på lovet också. Så det ska jag göra idag innan jag ska umgås med Elin som jag inte riktigt hunnit träffa än, och sen avsluta dagen med fint sovsällskap.


RSS 2.0