I just wanna daa aaa aance



Kom hem för en stund sen efter att varit på kära Roasters med Emelie, Emelie och Otto. Kul att jag är så duktig på att uppdatera här, kul att jag har kamerasladden här, kul att jag är sjuk och kul att jag inte har photoshop längre.
Nått som faktiskt är kul är att jag bara har en lektion imorn och att Madelene kommer hit imorgon, är väl sisådär ett halvår sen hon var här sist. Hehe. Och vi ska skaka rumpa som fan för jag är ungefär såhäääääär sugen på det!
Men innan det så måste jag ta och plocka upp här, vilket jag ska göra nuu.


glöm inte bort att du är värdelös

Vilket är precis vad jag har varit på att uppdatera bloggen. Men det är inte så kul då jag inte har nå fina bilder att dela med mig av och urtråkig design. Men men, det fixas väl till förr eller senare.

Jag kan ju meddela att jag har gått och blivit kär sen sist, i storebror.

Sen så har jag också flyttat, till hagaplan. Fjärde flytten på typ ett halvår nu. Men det är ju helt ok det med. Och det kommer kanske inträffa en femte också. Var nämligen och kollade på en sviiinfiiin lägenhet på Bergviken med mamma idag. Så får se hur det blir med det. Är helt kär i den i varje fall. Allt helt ny renoverat och mmmuuumms.

För övrig så är jag galet skolless och vill ha lov n-u. Och jo, vi har gått och blivit stammisar på Roasters också! Phett. Var bland annat där idag med Emelie, Sara, Linus, Anton och Karl.

Är grümt trött just nu så ska gå och sussa och tagga inför badet imorn! Grümt intressant.

avslutar med bild på störtsköna! ♥


I'll always be there for you

Ett år, ett helt år av saknad.
Jag saknar dig än vännen.
Och det vet du A.


sick and tired


Jag som hade tänkt att ni skulle få massa fina bilder som jag faktiskt fotat själv. Har varit tomt på sådana här på bloggen, vilket beror på att jag inte har photoshop på den här datorn. Så skulle jag och pappa kirra det idag för en på hans jobb hade bränt på skiva till mig och så, men fick vi det att funka? Nej! Grymt less tjej.

För övrig så känner jag mig hur lat som helst. Har inte ork till att göra typ någonting. Allt känns jobbigt, en känsla som jag känner alldeles för väl vid det här laget. Har inte riktigt någon lust att stanna här i Gällivare men på samma gång så har jag inte riktigt lust att åka till Luleå heller. Fel att åka till Thailand imorn?
Och när jag ändå är igång och klagar så kan jag ju passa på att meddela att mitt pepp för skolstarten på måndag är likamed NOLL.
Nu ska jag tycka synd om mig själv, lägga mig i soffan och kolla halv åtta hos mig, samt vänta på Victor.


1 mars 2011

Ny månad, nya tag.
Sjätte dagen i gve och har 2 dagar kvar här för sen så åker jag och Victor till Kalix på fredag.
Dagen idag har bara sprungit iväg, har bara hunnit ta en fika med Madelene, träffat Victor ett tag och sen kikat film med lillebror. Hur som helst så är jag galet trött så nu ska jag och Didrik sussa.


I don't mind if you don't mind


Ny idé till mitt rum...


RSS 2.0