everybody dance, don't stop!

Återigen fredag, började helgen med fika på T.A med Elin. Massa prat om pojkar, föräldrar och skola. Trevligt, trevligt. Klockan är snart åtta och jag känner mig typ redo för att gå och sova. Men är fredag så måste bege mig utåt och hitta på nått. Ser ut som att det bara blir hemmakväll med några fina.




Hittills har vi inte haft så mycket i skolan, men nästa vecka släpps bomben, plugg, plugg och åter plugg står på schemat. Skulle börja redan igår men fick istället sällskap av Christoffer så samhällsboken fick ligga kvar i väskan. Vilket kändes aningen roligare!

Nu ska jag diska, byta om och ringa Hammarn. Hejrå.



finner inga ord




Sitter ensam här hemma, eller ensam och ensam, Mallan gör mig sällskap iaf. Hatar den här tisdagen. Vill bara att mamma åker hem, slå på gossip girl och lägga mig i sängen. Ska ändå slå på gossip girl nu och ligga å mysa med min bebis.


tjugosjunde september

Hemskt. jävla. väder.


friends with benefits

Kom hem till Varvet för en liten stund sen, har varit på bio med Niklas, Elin och Emelie.T. Vi kikade friends with benefits, som jag förövrigt trodde skulle vara bättre än vad den var. Men helt ok ändå.
Mor min och vovven min är här nu och de blir sovgäster här inatt. Trevligt trevligt. Nu ska jag krypa ner i sängen, slå på ännu ett avsnitt gossip girl och sitta och le sådär fånigt för mig själv varje gång det är en scen med Nate. Hehe, jag vet att jag är cp.


Några av alla de andra kärlekarna, den sista tar helt klart priset.


jag har lyckats igen

Än en gång har jag gått och kärat ner mig i en serie. Har börjat kolla Gossip Girl nu (bättre sent än aldrig?!), har snart kolla halva första säsongen och jag är fast. Och jag är kär. I Nate. Chace Crawford.


Ska hämta en tallrik med hallon, kura ihop i soffan igen och slå på ett till avsnitt, för att kära ner mig i snubben ovanför ännu mer. Hejrå.


tja efterfest



Asum kväll. Asum efterfest. Tack, hej. Puss.


mitt internet sviker

Mitt internet har svikit mig nu i snart en vecka, därav dödheten på bloggen. Sitter förövrigt i skolan nu, dock så behövde jag inte vara här än för är klar med det vi håller på med, men som sagt så sviker mitt internet så har inte sett mailet om att jag inte behövde komma, så nu sitter jag här ändå. Kul.
Vädret suger och jag längtar bara till lovet nu. Hade inte varit helt fel att ha gårdagens sol idag.


Bjuder på två bilder från igår då vi var påväg till orienteringen, fotade och snodda av Jozefine.


hold your head up high

Äntigen tisdag. Äntligen säger jag för idag kommer ÄNTLIGEN min soffa, som jag väntat. Sen så får jag träffa min galet saknade lillebror idag för han och min fader kommer ner hit över dagen. Blir fint.
Och något annat galet fint, imorn kommer en riktigt saknad Madelene hit och gör mig sovsällskap. Visste inte hur mycket jag saknade henne innan jag pratade med henne i telefon tidigare.


Tjena tjugoförsta december tvåtusennio. Snart två år sen, hjälp. Går åren såhär fort?

Nu ska jag knata iväg till skolan och hoppas på att dagen går fort. Vill bara komma hem sen igen, få ligga i min nya soffa och krama på min fina lillebror. Hejrrå.


I'm not afraid to keep on living

Är inne på min andra höst här i Lulestad. Men den här hösten kommer bli fin, förra var fin, men den här kommer bli mycket finare. Har så mycket att se framemot nu.


Exakt ett år sedan idag.


Et celui qui te serrait dans ses bras, amoureusement.

Jag gillar inte söndagar. Speciellt inte en söndag som den här. Har legat i sängen hela dan, har inte ens orkat äta nått. Gårdagen spenderades med massa glada pojkar och flickor hemma hos Linus. Började riktigt bra, slutade mindre bra. Men nu börjar Idol så ska rikta ögonen mot tvn.


Förövrigt så saknar jag att få ligga och mysa med min lilla misse idag.


you were my greatest mistake

Grejen är den att till slut orkar man inte bry sig längre. Och sen inser man att man bara lurat sig själv hela tiden. Och till sist blir man bara arg över all bortkastad tid.


hundrafemtio.dagar.kvar



Imorn är det fredag igen, veckorna springer förbi. Men det gör mig inget. Imorn beger jag mig till Boden med Jozefine och Emelie efter skolan, blir väl mest troligt att sova över där så ska ta och packa ner lite nödvändigheter nu och sedan försöka ta tag i svenska boken. Har räknat ut att jag måste läsa 40 sidor per dag för att hinna klart, (fredagar och lördagar är borträknade). Så är väl bara att sätta igång. Kul liv.


belive me, I don't want to go




Måndag - matte, samhälls, slutade tidigt. Skön-t. Ska strax ta och packa väskan, ska nämligen och simma några längder igen och sen bege mig till Joanna för lite sleep-over och förhoppningsvis lite pluggning. Sen så säger jag även hejdå till mitt långa hår ikväll, då jag ska låta Joanna dra saxen genom det.
Förövrig så hade jag mösspremiär idag. Intressant.
Nu ska jag ta tag i packningen. Tjing.


ett ord: G R Y M T


Jag är gode avis på den där tjejen.


idol 2011

Läste nyss att premiären av idol 2011 börjar nu, så ska lägga mig i sängen, slå på fyran och samtidigt försöka ta tag i svenska boken som ska vara utläst om inte allt för länge.

Bjuder på ytterligare tre bilder från igår, tagna av Lisa och Jozefine.


lights are blinding my eyes




Gårdagen blev inte allt för lyckad. Kvällen slutade hur som helst hos Ström, vilket var det roligaste under kvällen. Det hela slutade med att jag och fem pojkar låg i soffan och kollade Hide and Seek. Sen blev ögonen alldeles för trötta så började knata hem. Och jo, Jozefine kom från Boden och gjorde oss sällskap under kvällen, vilket var kuul!

Känner att jag måste ta tag i träningen nu, så var på gymmet tidigare idag med Emelie och nu är Isabelle här, så vi ska ta och bege oss ut på en powerwalk runt lulestad. Tjarrå.


tjeenare mannen



Fre-e-e-edag. Fifan vad fint. Kvällen bjuder på bastu, bad och nån cider. Så ska slänga i mig lite middag, packa väskan och göra mig redo.
Bytte förövrig ring under läppen idag för min gamla hade blivit på tok för stor. Var riktigt jäkla pillergöra då man skulle skruva dit plopparna. But I made it.


kan vi inte vara nära bara en minut


Nyår 09/10. Känns som igår.

Jag och Isabelle var duktiga och simmade en timme idag, mindre duktigt vare att vi tog varsitt minimål på Max senare. Men vi simmade en timme och det är det viktiga!
Nu ska jag lägga mig och kolla Criminal minds innan jag somnar. Älskar den serien.


I wish I never met you, for my own sake

Drar iväg och simmar några längder med en tjej jag träffat alldeles för lite på senaste tiden.


RSS 2.0