när jag var i luleå förra helgen

Bjuder på några bilder från när jag var i Luleå förra helgen.
















några av sakerna jag köpte











tillbaka från Luleå

Kom hem för ett tag sedan. Skolan verkade great så blir att börja där till hösten. Vi kommer vara 32 stycken i klassen! Det är fan jävligt mycket. Dock var bara hälften där idag på informationsgrejset. Där träffade jag Klara och Anton som också ska börja på den skolan och dom verkar awesome.

Nu längtar jag bara till sommarn så jag kan kirra lägenhet och flytta ner dit.

På g till luleå

Sitter i bilen påväg till luleå. Det är informationsträff på skolan som jag ska börja på så ska dit och höra vad dom har att säga. Har jävligt pepp på att flytta nu. Och ännu mer pepp till sommarn. Inte länge kvar nu. Men men, först gå ut 9an. Nu ska jag sussa en sväng och hoppas på att de resterande 90 minuterna går fort.

tisdagen i bilder

I SKOLAN:








PÅ KVÄLLEN:





bye bye

Behöver komma bort härifrån känner jag. Så på ett tag beger jag mig till Luleå och bor hos Joanna över helgen.


Nu ska jag ta och packa klart innan det är dags att fara.
puss

felanpassad

 


fredag







jo förresten!!

Imorgon ska jag till tandläkarn 10.10!! FAAAN. JAG HATAR DET, DET ÄR HEMSKT!

Bara så ni vet tänkte jag...

torsdag

Hade nationella i matte idag. När vi gjorde provet kändes det bra och inge svårt alls. Men sen efteråt kom jag på massa fel jag gjort, känns grymt surt eftersom det var saker jag kunde men jag tänka bara inte nog mycket, så blev massa slarvfel. Men men, hoppas dom inte var alldeles för många.

Egentligen har jag lust att skriva värsta långa emotionella inlägget om min klass och så just nu för det är många tankar om den som snurrar runt i min skalle just nu. Fast det får jag ta någon annan dag för är alldeles för trött just nu. Kan säga så mycket som att jag kommer gråta floder på avslutningen.


2 fräna idag

Har inte gjort mycket idag, slutade tidigare, vilket har blivit allt vanligare nu för tiden. Så har legat hemma, soffhängt och gjort so;n. Sen lekt med Victor och nu ska jag lägga mig och kika film med världens bästa lillebror.

Fredag imorgon, känns super! Har dock lite beslutsångest ifall jag ska åka till Luleå och vara där över helgen hos Joanna. Hur jag gör återstår att se.
puss

en tisdag i skolan











...1.Lämnade en pojke när jag for till skolan, 2.No:n, 3.Isabelle löder, 4.Felix och Niklas kom och hälsade på när vi hade slöjd, 5.En frän, 6.Feliiiix, 7.Annie, 8.Moi et Fluxo, 9.En frän...

helluu

Det är nästan en vecka sen jag skrev sist! Jag har blivit väldigt lat och ids aldrig slå på datorn och därför har min blogg blivit lidande. Men inget speciellt har hänt så har väl varit lika.

Eller i måndags for jag och Victor till Luleå över dan och inhandlade lite nya kläder, träffade Joanna och chillade jeernet.






Håll mig hårt eller släpp mig helt


fjällsäkerhetsdag

Idag hade vi fjällsäkerhetsdag på Dundret. Det var helt ok faktiskt, förutom då vi skulle sitta och lyssna på massa skit om renar och grejs. Hur som helst så stekte vi iaf järnet!






Per, Isac, Mattias, Emma, Pontus, Niklas, Rasmus

Idag när vi låg ute och stekte så hände en konstig grej. Ni som känner mig vet att jag är lååångt ifrån friluftsmänniska och så. Men faktiskt jag blev ett gäng sugen på att dra ut med skoter, lägga sig en en renhud och S T E K A. creepy

Måste bara tillägga: päron MER in my ♥

rubriken

Jag har blivit dålig på att blogga, jag vet. Men möh... Det är skola, tillbaka till vardagen så finns inte så mycket att skriva om faktiskt.
Kan iaf meddela om att i förrgår, tisdag så träffade jag min Madelene igen efter 2 veckor. Jag, hon, Felix och Victor var hos Victor och chilla, kikade Dating in the dark och Desperate housewives.

2 grymt fräna

drop the world


9 veckor kvar till frihet






bakom våra solglasögon

I lördags var det riktigt fint väder. Skinnjackan fick komma ut ur garderoben och solglasögonen hade premiär. Jag, Isabelle och Elin gick ner på stan för att njuta lite av solskenet.





mina leggins gick sönder så Elin fixade till det

Igår, söndag var vi massa flickor på födelsedagsfika hemma hos Ida som fyllde år i lördags. (Grattis i efterskott!)

Josse, Ida, Vicky, Emma, Evve, Isabelle, Märta, Lottan, Fia, Elin

fredagen

Som sagt begav jag och Isabelle oss till Elin. Där chillade jag, Isabelle, Elin, Ida, Vicky och Carro. Satt och spelade lite spel, pratade och så. Sedan begav vi oss vidare till Arvid där det var massa parttande pojkar.










Sen for jag och Victor hem till mig. Var helt död, låg i soffan och kikade tv innan ögonen blev alldeles för trötta och sängen väntade.


taggar med Isabelle

Nu beger vi oss till E.
puss


friday - I'M IN LOVE

Vaknade ensam upp i ett helt tomt hus. Segade framför tvn innan jag begav mig ner på stan med Isabelle och Elin. Fyndade ett par solglasögon, ett halsband och en toastmeny på Nyfiket. Like always.

Kvällens planer är inte helt klara än, får se vars vindarna bär. Hoppas dock på en lyckad kväll.
Har inget intressant att skriva förutom att, ni får ha en SUPER fredag.


när solen kommit till vårt land

Det är svårt att hålla tankarna borta, svårt att inte deppa ner sig av oro. Nu är en sån här period, våren. Då hjärtat är extra ömt och huvudet skriker. Varje vår samma skit.

Jag vill att alla runt om mig inte ska märka, jag vill hålla dom utanför det och lägga ett leende på läpparna för att inte visa. Men det är svårt, svårare än man kan tänka sig. Man har tankar som snurrar runt i skallen 24/7, tankar som bara deppar ner en. Tankar av oro, ångest, saknad, förtvivlan... Inga bra med andra ord.

Det är inte det enda, jag har även haft extremt svårt att koncentrera mig på senaste tiden, därför har skolan känts extra jobbig. Och jag är ännu tröttare än vanligt, därav mitt gnällande.

Det är svårt att förklara, det är svårt att förstå. Jag försöker stänga ute allt men det går inte. Så det är bara att vänta att den här perioden är över, för den tar alltid slut efter ett tag.
Det kallas vårdepression.


torsdag

Skippade Coop igår. Satt hemma och segade. Ringde Victor som var hos Felix, V sa "jag börjar bli trött". Så tog mitt pick och pack, gick och mötte honom, gick hem till honom, tog en snabb bastu, en dusch, sen la oss i sängen framför lost. Dock somnade Vic innan det var slut och mina ögon var riktigt tunga så slutet på avsnittet blev kikat i morse.


Strax efter 12 begav jag mig utåt för att möta Isabelle. Vi gick på Coop och köpte varsin juice och knatade sedan hem. Väldigt intressant, jag vet. Mitt liv är grymt intressant...

Nu känner jag mig allmänt seg. Kvällens planer är inte riktigt klara än. Men har några idéer men får se hur det hela slutar.

onsdag

Blev inge bad och bastu på grund av att det var massa massa folk där och det stängde redan 9. Istället drog vi en bastu hemma hos Vic. Trångt, varmt, massa kallduschar, chillning, söta människor.  Sen drog the boys and girls och jag och Victor slocknade i soffan.

Idag har jag umgåtts med Victor hela dan, no kidding! Strax ska jag ta och göra mig i ordning för att kila iväg på Coop och får väl förhoppningsvis sällskap av Felix och Victor.

Bjuder på en hyffsat gammal bild. Ingen förändring på nästan 1½ år, förjävligt...

tisdag

Igår blev det bara att chilla med Isabelle och Elin här hemma hos mig. Sen kom Victor över, flickorna for och vi la oss och sussade.

Idag klev vi upp, segade som vanligt. Sen blev det att kila över till Felix där han och Victor var. Så kilade vi vidare till Frasses och åt och gick sedan över till Dollar innan jag och Victor gick hem till honom.


Nu sitter jag och Isabelle i mitt rum och håller på fixa inför kvällens planer... Bad och bastu på Dundret med några fräna.

igår, yesterday, hier

Igår vaknade jag upp bredvid min fina. Kvällen spenderades med min andra fina. Elin kom hit och vi tog det bara lugnt. Vi är typ dom enda som varit hemma i helg. Först var vi sociala med min bror, satt i köket, åt glass och pratade. Sen blev det film och massa prat.
Jag finns alltid här, glöm aldrig det - Elin

Sen gick Elin över till Joakim och jag låg och pratade med Victor i tele som var i Pauki innan jag skulle sussa. Det var första natten på ett tag som jag sov själv, det kändes tomt.

Nu ska jag hoppa i duschen och sen ta och hitta på nått. Min Isabelle kommer hem idag så hade varit gr8 att träffa henne.

back in the days







...Joanna 2år och Daniela 1år tar ett fotbad, jag är frän på cykel, fixa Lisas hår, flicka i lugg och pojke med vitt hår, übersööt lillbro.


våren har kommit till vårt samhälle

Solen skiner, det är inget minus framför siffrorna på termometern, snön smälter och asfalten kikar fram. Det känns  u n d e r b a r t !  BIG TIME

förlåt för dålig uppdatering

Jag har inte varit så aktiv här på bloggen de senaste dagarna men tänke slänga in ett inlägg om fredagen.

My lovely Elin kom hit, vi gjorde oss i ordning och sen åkte vi upp till Kullen till Norberg med Victor och Felix. Efter ett tag kom Kevin, Moa, Tash, Therese och Therese också dit. Där hände lite roliga saker och jag hade riktigt trevligt.






Sen skulle vi ta sista bussen hem till gve. Vi väntade och väntade men den kom aldrig. Så vi var fast i kullen. Det slutade med att jag, Elin, Victor och Felix gick till Elin för att vänta på 6 bussen. Dock så somnade alla och vi missade den. Så då var det bara att vänta på 8 bussen ist. Under tiden tog vi vad som fanns att äta, vilket var fiskpinnar och mos. Så 7 på morgonen en lördag satt vi inne i Elins kök, åt fiskpinnar och mos och lyssnade på radion. Hel festligt, I know!




Felix var duktig och diskade innan bussen skulle gå.

Alla var helt döda på bussen ner till Gällivare. Jag och Victor for till honom och gjorde något som verkligen behövdes, sov.

RSS 2.0